DavidLC Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Houbelec, vše co jsem chtěl (teda až na sloupnutí folie ze zrcátka), auto už mám. Spokojenost naprostá Bylo to lakování a oprava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Tak to sloupnutí folie má trvat 3 dny a stát takovej ranec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Dcera udělala přijímačky na 8 letej gympl. Jsem hrdej otec a neskutečně šťastnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Před hodinou, Gustaf napsal: Dcera udělala přijímačky na 8 letej gympl. Jsem hrdej otec a neskutečně šťastnej..... Dobrá zpráva - kolik měla bodů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 3 minutami, vaba napsal: Dobrá zpráva - kolik měla bodů? To ještě nevím.... zatím jen, že je přijatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Právě teď, Gustaf napsal: To ještě nevím.... zatím jen, že je přijatá. My dnes dostali do e-mailu pouze z Cermatu výsledky testů, bez specifikace pořadí na školách (byl oba dva dny). Ze školy dorazí rozhodnutí až za dva pracovní dny. Tak jak to, že už víte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 1 minutou, vaba napsal: My dnes dostali do e-mailu pouze z Cermatu výsledky testů, bez specifikace pořadí na školách (byl oba dva dny). Ze školy dorazí rozhodnutí až za dva pracovní dny. Tak jak to, že už víte? Náš gympl to zveřejňoval dnes, ten kde jsme dělali druhý kolo, tak zveřejnění výsledky až v úterý. Ale výsledky testů zatím nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 My dnes dostali do e-mailu pouze z Cermatu výsledky testů, bez specifikace pořadí na školách (byl oba dva dny). Ze školy dorazí rozhodnutí až za dva pracovní dny. Tak jak to, že už víte?To je nejzassi termin za dva pracovni dny, nekdo zverejnuje uz dnes.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 12 hodinami, Pandera napsal: Tak to sloupnutí folie má trvat 3 dny a stát takovej ranec.... No právě, asi toho mají fakt moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Manželka dostala kšeft snu- úklid čtyř rodinných domků ve 2,5 dnech, tak ji pomáhám. Když pominu to, že usoudila, že mi svěří pouze vysoce odborné práce typu- vynesení koše, vyluxování či vytření mopem ( každej má jinej systém a hadr radši zdimam ručně ) a nejsem na tohle úplně zvyklej ( včera jsem padl v 23 hod mrtvej do postele a dneska se už nemůžu ani hnout), tak mě to docela baví. Jen mě zarazila manzelka- prý bych si tímhle tempem nevydělal ani na slanou vodu . Má štěstí, že nemám sílu odpovídat. Právě jsem zasitej na hajzlíku a odpočívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Manželka dostala kšeft snu- úklid čtyř rodinných domků ve 2,5 dnech, tak ji pomáhám. Když pominu to, že usoudila, že mi svěří pouze vysoce odborné práce typu- vynesení koše, vyluxování či vytření mopem ( každej má jinej systém a hadr radši zdimam ručně ) a nejsem na tohle úplně zvyklej ( včera jsem padl v 23 hod mrtvej do postele a dneska se už nemůžu ani hnout), tak mě to docela baví. Jen mě zarazila manzelka- prý bych si tímhle tempem nevydělal ani na slanou vodu . Má štěstí, že nemám sílu odpovídat. Právě jsem zasitej na hajzlíku a odpočívám.A co tě na tom potěšilo?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Ze se vysere v cizim baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Manželka dostala kšeft snu- úklid čtyř rodinných domků ve 2,5 dnech, tak ji pomáhám. První kontakt s realitou mimo státní sektor? Gratuluju a těším se na pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 47 minutami, zceyee napsal: První kontakt s realitou mimo státní sektor? Gratuluju a těším se na pokračování. Kdepak, to není poprvé, zdaleka ne. Těší mě, že mě to i baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Basket Opava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Po několika letech jsem ve finále, zítra snad půjde na vodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Tak to vypadá naprosto úžasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 To je opravdu nějaké dřevo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Je to preklizka nebo drevo?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se