mAra_ Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Tak jsme se teď s dcerou (3) dohodli, že spolu sami (bez maminky) pojedeme na Jeep weekend a budeme spát v autě... Jsem zvědavý, jak tohle přežiju Ale docela se těším, bude to naše první větší společná akce, kde budeme sami dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 před 5 minutami, mAra_ napsal: Tak jsme se teď s dcerou (3) dohodli, že spolu sami (bez maminky) pojedeme na Jeep weekend a budeme spát v autě... Jsem zvědavý, jak tohle přežiju Ale docela se těším, bude to naše první větší společná akce, kde budeme sami dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 3 roky uz je super vek. To uz se daji zazit poradna dobrodruzstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 V pondělí jsem zjistil, že z karty sponzoruju drobnýma částkáma firmu na Kypru ( někdo mi při výběru z bankomatu zkopcil kartu, jinak platím vždy hotovosti, kartou max 2x ročně ). Okamžitá blokace karty a nová má dorazit do 10 dnů. Dorazila dnes. Jen koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 před 12 minutami, kuncák7 napsal: V pondělí jsem zjistil, že z karty sponzoruju drobnýma částkáma firmu na Kypru ( někdo mi při výběru z bankomatu zkopcil kartu, jinak platím vždy hotovosti, kartou max 2x ročně ). Okamžitá blokace karty a nová má dorazit do 10 dnů. Dorazila dnes. Jen koukám. Nevybírej přes tu škvíru/magnetický proužek, ale jen bezdrátově/přiložit na plošku. Na většině bankomatů už to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 před 58 minutami, Muffik napsal: Nevybírej přes tu škvíru/magnetický proužek, ale jen bezdrátově/přiložit na plošku. Na většině bankomatů už to jde. Zcela vážně děkuju. Já jsem v tomhle dost zabrzdenej a nerad něco měním. Tahle zkušenost mě asi vyléčila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Dnes to tu asi zaplevelim- konečně to klaplo a první neteř ukončila studium titulem ING!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Před hodinou, kuncák7 napsal: Dnes to tu asi zaplevelim- konečně to klaplo a první neteř ukončila studium titulem ING!!!! Tak to fakt potěší, blahopřeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Super Martine...tak aspoň dobra zprava... Pošleš fotku s diplomem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 @kuncák7 - Gratulace!!! Mě tak trošku potěšilo tohle... Motoristé v Berlíně zbili klimatické aktivisty, kteří zablokovali dálnici - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Před hodinou, KFL napsal: @kuncák7 - Gratulace!!! Mě tak trošku potěšilo tohle... Motoristé v Berlíně zbili klimatické aktivisty, kteří zablokovali dálnici - iDNES.cz Tohle se čte tak krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Ten jeden ch*j sa fakt prilepil k autu?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Před hodinou, KFL napsal: @kuncák7 - Gratulace!!! Mě tak trošku potěšilo tohle... Motoristé v Berlíně zbili klimatické aktivisty, kteří zablokovali dálnici - iDNES.cz +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Mě zase potěšilo, že náš prezident vyrazil do Německa na motorce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 (upraveno) 14 hours ago, TomTomTom said: Mě zase potěšilo, že náš prezident vyrazil do Německa na motorce. To me teda ne. Slibil, ze bude jine a kde nic tu nic. Sebepropagace jak Putler na koni nebo pri potapeni. Kdyby to aspon nebylo tak pokrytecky nafoceny. Na twitteru je hezky videt ta kolona vladnich limuzin za nim. Pronajem tech 2 motorek ochranky 144tisic na rok. Za to, ze se parkrat rocne projede. At radsi sedne do limuziny a na masine si muze jezdit v soukromi v Lanech. Upraveno 20. května 2023 uživatelem Quarantine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 No teda. Relativne presny komentar na dnesni situaci ve statni sprave. I s odkazy na muj oblibeny a nadcasovy serial A od seznamu. Jsem prijemne sokovan! https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nazory-komentare-komentar-tucny-stat-vlastni-dietu-nepripusti-231159 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 16 hodinami, TomTomTom napsal: Mě zase potěšilo, že náš prezident vyrazil do Německa na motorce. Ja o tom moc do hloubky nepremyslel, ale vzhledem k faktu ze ho ma zatim jeste dost lidi rado by to mohlo prinest zbrzdeni kultury represe a trochu vic tolerance k motorkarum v ocich stada. Snazil jsem se najit neco pozitivniho na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Na Youtube je živě 24h z Nurburgringu. Příjemné zjištění takhle navečer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Každou chvilku měním kamarádům baterku, ale jen málokdy nějaký donese něco smysluplného Dnes mě potěšil kamarád že donesl Tissotky, sice nemá páru o značce, nějaké vodotěsnosti a podobných nesmyslech, vodu prý nikdy neuvidí....ale proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se