Xenomorfus Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Afri, jako by Ti nestacilo vzit za kliku ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 2 hodinami, Xenomorfus napsal: Afri, jako by Ti nestacilo vzit za kliku ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Druhá dcera odmaturovala s vyznamenáním a je přijatá na VŠ. Máme radost První dokončila čtvrťák na 2 lékařské UK. Jestli se i ta třetí dostane na VŠ, tak si ty Rolex ještě chvíli nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 před 10 hodinami, gunman napsal: Druhá dcera odmaturovala s vyznamenáním a je přijatá na VŠ. Máme radost První dokončila čtvrťák na 2 lékařské UK. Jestli se i ta třetí dostane na VŠ, tak si ty Rolex ještě chvíli nekoupím Jsem tedy už o kousek dál, ale i přesto gratuluju. Vím o čem píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 @gunman: Velká gratulace. RLX - neboj. Až dostudují a začnou vydělávat, tak se ti na nějaké určitě složí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) Před 6-7 lety jsem si koupil super pánskou tašku Aspinal Of London. Tehdy asi za 15 tis. Dlouhou dobu věrně sloužila a ještě slouží. Akorát se mi rozpadlo kování a dílky jsem ztratil, tak jsem si ji musel nechat opravit. Co mě potěšilo - před týdnem jsem na anglické Ebay našel stejnou, téměř nepoužitou. S dopravou i clem byla za 5 tis Nemusím absolvovat půlroční výběr nové tašky Značka mě překvapila výdrží a kvalitou. 6 let denního nošení 15-16 palcových notebooků. Upraveno 30. května 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Od Aspinal jsem měl deštník. A byl super...než jsem ho nechal v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Škoda, že v ČR nemá zastoupení. Před delší dobou měl pár kousků butik kousek od Obecního domu. Dle mne nedoceněná značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 (upraveno) Jeep Víkend táta a dcera. Spíme v autě a je to spolu hrozně moc fajn! Upraveno 2. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Super! Palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Very gut! Mějte se dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Parada Maro, uzivajte. Mala uz je riadne velka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Včerejší motosrázek pro náš klub a Skvělej revival naživo s výbornou technikou. https://o-skupine.hudebniskupiny.cz/ac-ds-revival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 @mAra_: jak bylo složité přemluvit maminku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 (upraveno) před 7 minutami, safi napsal: @mAra_: jak bylo složité přemluvit maminku? Ta je mi vděčná do teď. A hele kudy jsem jel... Btw umí tady někdo rozlestit škrábance na autě ? Upraveno 3. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Adam Ondra , zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Mne dnes potěšilo, že jako klubový tým jsme dvanáctí v Evropě. Billiard 5 pins. Dánsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Zpět v Mondsee, to tady prostě miluji Lézt se nedalo, Drachenwand sotva vidno šajze, ale komonezuje to nová radost z výstavby nové základny, yes Teď už jen doufat že vedení nemá v dnešní době nelehké velké oči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 (upraveno) Tak nás i někdo vyfotil... A pořád jste nikdo nepřišel s tipem, jak odstranit škrábance z auta :-))) a nechci přelakovat celý vůz.. Upraveno 6. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Jak ty skrabance vypadaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se