vzduch Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Po přečtení článku jsem zavzpomínal na dětství. Taky jste hráli roztahováka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Podařilo se mi rozebrat, vyčistit a znovu složit do funkčního stavu kávovar. Dokonce mi nezbyl žádný z 20 šroubků. 2 hodiny usilovné práce. Už zase teče ze dvou ďurek. Jejich občasné prošťouchnutí zvenku fakt nestačí. Budu to muset dělat častěji. Co bylo uvnitř, nechcete vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Příště třeba Decalco? Teď vážně: blahopřeji k úspěchu a užívej kávu. Není nad to, občas strojovnu rozebrat a smontovat zpátky. Já musel v neděli řešit zaseklou hlavu u Fiorenzato F64. Klasicky seklý kvůli napražené kávě. Naštěstí nemusela přijít ke slovu horkovzdušná pistole, ani indukce. Stačilo to vzít ve dvou, no a pak čistit a čistit a čistit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Odvápňuji pravidelně, spařovací jednotku oplachuji skoro denně, jednou měsíčně v ultrazvuku. Ale to nestačí. Usazuje se to tam, kde se bez rozebrání nedá nijak dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Po změně času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 3 hodinami, Irma Bunt napsal: Po změně času. Co je to za aplikaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 14 minutami, paya01 napsal: Co je to za aplikaci? Twixt time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Tak jsem se na dva dny urval z procesu, snad vyjde i to počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Tak jsem se kluci dožil Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Všechno nejlepší, @African✌ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Myslel jsem, že to nikdy neskončí...skončilo. Jsem z ničeho nic prázdný jako tykev, můj život postrádá hlubší smysl...naštěstí ten prepperský červ ve mě stále hlodá, jestli to není málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna @African taky vse nej. Mas to primo dnes? Pokud jo, tak to mame stejne (a mam nejaky tuseni, ze uz jsme si to kdysi potvrdili). Tak na zdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Díkas kluci Ano, dneska, takže taktéž přeji všechno nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna (upraveno) Gratuluju Ti Afri! A rodinu podezíráš zbytečně, znají Tě a vědí, že Tobě ku zrakvení stačí hotelová klika... I warannovi, ať už kulatiny, nebo ne Upraveno 6. dubna uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna před 1 hodinou, African napsal: Tak jsem se kluci dožil Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé Gratuluju Vlasto, už ti chybí jen fajfka a papuče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Afri všechno nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Afričane, hodně zdraví a štěstí do dalších let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Vlastovi i Márovi pohodu a zdraví, vítejte mezi dospělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna @warann @African Vsetko naj k narodkam a nazdravie ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Diky. Za 2 hod vyrazim na sud, kterej sice neni kvuli mym narozkam, ale tak nejak se to tam taky splachne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se