Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Podařilo se mi rozebrat, vyčistit a znovu složit do funkčního stavu kávovar. Dokonce mi nezbyl žádný z 20 šroubků. 2 hodiny usilovné práce.

Už zase teče ze dvou ďurek. Jejich občasné prošťouchnutí zvenku fakt nestačí.

Budu to muset dělat častěji. Co bylo uvnitř, nechcete vidět. 🫤

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příště třeba Decalco? 🙂

Teď vážně: blahopřeji k úspěchu a užívej kávu. Není nad to, občas strojovnu rozebrat a smontovat zpátky. Já musel v neděli řešit zaseklou hlavu u Fiorenzato F64. Klasicky seklý kvůli napražené kávě. Naštěstí nemusela přijít ke slovu horkovzdušná pistole, ani indukce. Stačilo to vzít ve dvou, no a pak čistit a čistit a čistit ....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se kluci dožil :punk: Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé 😂

DSC_6351~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem, že to nikdy neskončí...skončilo.

Jsem z ničeho nic prázdný jako tykev, můj život postrádá hlubší smysl...naštěstí ten prepperský červ ve mě stále hlodá, jestli to není málo...

IMG_0969.jpeg

Odkaz ke komentáři

Gratuluju Ti Afri! A rodinu podezíráš zbytečně, znají Tě a vědí, že Tobě ku zrakvení stačí hotelová klika...

I warannovi, ať už kulatiny, nebo ne 🙂

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, African napsal:

Tak jsem se kluci dožil :punk: Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé 😂

DSC_6351~2.JPG

Gratuluju Vlasto, už ti chybí jen fajfka a papuče 😋

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...