warann Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 V 7. 1. 2021 v 9:39, jovani napsal: konecne! mozu WhatsApp smelo zrusit, Telegram je najlepsi! Tak jsem ještě narazil na tohle (pochopitelně zde, v jiným vlákně): https://www.lupa.cz/aktuality/whatsapp-zacne-sdilet-data-o-uzivatelich-s-facebookem-eu-se-zmena-netyka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 V 3. 1. 2021 v 16:57, wawrik napsal: Jupí! Našiel som ju! Pred týždňom mi uragán odfúkol vrtuľu z meteostanice. Dnes som ju neuveriteľnou náhodou našiel v kríkoch pri hlavnej ceste, vzdušnou čiarou asi 1,5 km od domu A už aj zarezáva. Môžeš prezradiť z akej meteostanice je tá vrtuľka? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 No z jeho prece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 15 minutami, orol napsal: Môžeš prezradiť z akej meteostanice je tá vrtuľka? Froggit HP1000SE Pro. Čo je pre Európu brandovaná stanica od výrobcu Fine Offset/Ecowitt so senzorovým setom Osprey (WS-2902A), dá sa nájsť aj od iných značiek, napríklad pre USA od Ambient Weather. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Od taty sem dostal domácí škvarky.. Ježíši, já tu puknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Vypadají nádherně Joo,škvarky ty já taky rád .Nech si mlaskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Teply skvarky a cerstvej chleba, YES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Měl jsem být sochařem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Příjde na to co to mělo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Já si myslím, že mAra do té skulptury schoval člena nepřátelského motorkářského gangu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 16 minutami, mAra_ napsal: Měl jsem být sochařem... Nemá parohy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 41 minutami, Bert napsal: Já si myslím, že mAra do té skulptury schoval člena nepřátelského motorkářského gangu. Ono to na jaře odteče.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 48 minutami, mAra_ napsal: Ono to na jaře odteče.. Takže až to odteče, bude jaro? Dej vědět, už se na něj těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 2 hodinami, nickolas napsal: Příjde na to co to mělo být Návrh knihovny v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 4 hodinami, moco napsal: Návrh knihovny v Brně Naco by v Brne bola knihovna...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) Zaveršoval bych "Na ", ale to by se nerýmovalo s (pa)rohatým sněhulákem PS: S rohama z přímorožce by byl ten sudetskej polymorfní Schneeman fakt ďábelskej Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 8 hodinami, mAra_ napsal: Měl jsem být sochařem... Cely den rozmyslam co mi ten "snehuliak" pripomina. A uz viem. Nikdy som to sice nevidel, ale myslim ze takto by vyzeral snehuliak ktoreho by vysral iny snehuliak, megasnehuliak. Prepac, nedalo sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 To je normálně Halina Pawlowská. Nechápu že to nikdo nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 6 hodinami, eskimak napsal: Cely den rozmyslam co mi ten "snehuliak" pripomina. A uz viem. Nikdy som to sice nevidel, ale myslim ze takto by vyzeral snehuliak ktoreho by vysral iny snehuliak, megasnehuliak. Prepac, nedalo sa Jednou se tu řešilo, jak velký hroudy jeho psi dělají, a tak se nemohu nezeptat- je ten sněhulák opravdu celý tvořen sněhem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Pánové, vys...e se na sněhuláka, dnes mi přišla u zákazníka otevřít managerka v halence a sáčku, na nohách plyšový nohy dinosaura a černý silonky - úžasnej zadeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se