Locky Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 před 50 minutami, AndyAaron napsal: Co me potesilo, a za co ma Tudor u me palec hore je tohle info: k dispozici u AD ode dneska. Predstavi a rovnou je muzes koupit. Zadne cekani dalsiho pul roku Jo, to je správný přístup. Jen mě překvapuje, že nový model rozeslali spoustu hodinkovým youtuberům a dalším médiím, ale očividně si nedali práci s tím jim pořádně vysvětlit, že mají s uveřejněním počkat až do 1.7.2020. Jinak si ten vysoký počet "leaků" neumím vysvětlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak může to být strategie ... Řízený únik... Lesk. Jak vidíš celkem to funguje.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Jo, mohlo to byt ucelove...Ja tak nejak porad doufal, ze upoutaji pozornost modryma BB58, ale pak vytahnou z rukavu dalsi tri ctyri nove kousky, ze kterych budeme nadsene hykat. Ale vypada to, ze asi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 (upraveno) Hands on od Jenni Upraveno 1. července 2020 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Za mě super. V tom videu se mi fakt líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Me bavi hrozne a hlavne teda za me, ze tam neni ten zlaty akcent, bilej gold me prijde krasne cistej... k tomu ten matt blue, no peknej kouskek;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak na tom videu vypadají úplně jinak, než na fotkách, a to rozhodně lépe. Objevila se už někde retail cena pro ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Ta modrá na cifru je úžasná, pokud by změnili tah a klidně nechali stejnou sponu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Ten pseudo rivet je skoda no... ale tak co uz.. kazdopadne ta kombinace s tim novym remenem s bílým prositim vypada taky super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Půjdu proti proudu, nevidím na nich vůbec nic zvláštního. Rád se nechám naživo od majitele přesvědčit o opaku. Za mě to žádná pecka není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 taky mam pocit ze na fotkach to neni nic extra, video uz se tváří o dost lepe a myslim ze real bude super;-) Asi tudor testuje modrou na prosti rok na dospelacky modry submarinery;-))( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Z prvních fotek jsem byl dost rozpačitý, ale na videu vypadají moc pěkně. Jednoduché, čisté, žádné blbosti....a jak píše Kuncák, nic zvláštního na nich není, a to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Před hodinou, xbraj19 napsal: Z prvních fotek jsem byl dost rozpačitý, ale na videu vypadají moc pěkně. Jednoduché, čisté, žádné blbosti....a jak píše Kuncák, nic zvláštního na nich není, a to je dobře. Souhlas... prvni fotky nic moc, ale na tom videu vypadaji skvele. A verim, ze takovy budou i ve skutecnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Původní BB58 mě nechával celkem chladným, byl retro až moc. Tohle, na druhou stranu, je bomba. Strašně se mi líbí a to jsem dodnes ani nevěděl, že něco takovýho potřebuju vidět. Kdyby měly datum, tak už začínám šetřit jako na definitivky. Naštěstí nemají. Jdu si nasadit Hydroconquesty a snad trochu vychladnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak kdo ste si je už objednali, co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tyjo, u mě super, že by protikanditát Pelagosům? Ale nemají datum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 před 18 minutami, MíraMíra napsal: Tak kdo ste si je už objednali, co? :D No jeste ne, ale uz sem se behem dneska nekolikrat nachytal jak na ně v mezičase myslim a to neni dobrý, uplne si je predstavuju na tmave modrym kozenym drhnutym roundcut remenu od RC3, krasny jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 (upraveno) To máme podobně. Na Facebooku na mě vyskočila reklama, že sou nově ke koupi u Bechyněho, tak esi sou už někde v ČR skladem..? Huhu, už je máš na ruce? Upraveno 1. července 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Zejtra udelam zkusebni telefonat a uvidim, kdyz budou “skladem” tak se na ne asi pujdu kouknout, pouze kouknout. Prkenici necham pro sicher doma;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Budeme tu netrpělivě čekat na první dojmy a doufám, že i živý fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se