JR_2010 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Osobně jsme se neznali, ale někdo tu psal, že měl malé děti, tak to je asi to nejhorší, když přijdou o tátu, kterýho by právě teď nejvíc potřebovali...nevím, jak na tom ta rodina je, ale kdyby bylo potřeba nějak pomoci, tak dejte vědět, pokud je tu někdo, kdo je s nimi ve styku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Jen jsme si prohodili něco o zdraví, pochopil jsem že překonal nějaký problémy a pak tohle... R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Povinna cetba dneska, https://dfens-cz.com/nedostizny-norton-commando/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Je ro mrazivé a smutné. Souhlasím s JR_2010, pokud by to bylo vhodné, dejte vědět, ten kdo ví, zda je potřeba nějak pomoci rodině. Už se tady dříve nějaké peníze v podobných případech vybraly. Sice je to zoufale málo, ale nic víc asi udělat nemůžeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 R.I.P. a rodině hodně sil... Osobně jsem ho neznal, ale někteří místní očividně jo a z toho co tu čtu, tak to byl dobrej chlap... ... a pak ať mi někdo říká, že existuje nějaká spravedlnost, bůh nebo peklo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Pokud se někdo ujme organizace sbírky nebo transparentního účtu, samozřejmě přispěju a vím, že nebudu sám. Rodině to sice tátu nevrátí, ale i tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Hrozne, udelalo se mne spatne. Jeho vasen pro stare masiny jsem obdivoval. RIP Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Co říci? Život... RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 No to je hrozný! Upřímnou soustrast rodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 motorka je droga, úprimnú sústrasť celej rodine a nech Ti to tam jazdí ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Upřímnou soustrast rodině. Neznal jsem ho osobně, jen četl jeho příspěvky. Mrazí mě z toho, že nikdo neví kdy a jak odejde z tohoto světa. Dost mě dostalo, jak na fotce z nehody jsou na krajnici postavené jeho červené boty, které tady řešil. Ještě jednou upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Upřímnou soustrast všem pozůstalým a kamarádům. Ať Ti to tam nahoře dobře tiká a válce šlapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Honzu jsem znal, byl to super člověk. Je mi to strašně líto, škoda takových lidí a zmrdi zůstávaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Je to děs, potkali jsme se asi 2x na srazu, strašně skromný kluk. Jeho nadšení do motorek nešlo přehlédnout , proč si ten nahoře bere ty dobré a tak brzy ……. Upřímnou soustrast rodině a všem kamarádům. Rád se přidám s jakoukoliv pomocí rodině a hlavně dětem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Není tu někdo blízký, kdo je třeba v kontaktu s rodinou? Určitě bychom mohli alespoň nějakou kačkou přispět, ikdyž jim to milovaného člověka již nevrátí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 děs běs... to se nedá popsat... Ať ti to nahoře tiká.... R. I. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Dovolte mi jednu píseň, která prakticky všechno dokonale vystihuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Odpočívej v pokoji, Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 kurvafix.. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 On 6/15/2022 at 10:19 AM, geometr said: Je-li to ta odkazovaná nehoda, tak je to evidentně tohle nešťastné místo: https://mapy.cz/zakladni?x=15.5160698&y=49.0730476&z=17&pano=1&source=area&id=927565&pid=76380586&yaw=1.560&fov=1.571&pitch=-0.211&ds=1&base=ophoto tvl tie kriky napravo.. za tie schovas aj dva Fordy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se