Gustaf Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 12 hodinami, M.K. napsal: Baví mě i pozdější wrestling, ale on byl to otec zakladatel. Tohle si žádá adekvátní kalibr... Ty jsi se na to koukal s Martinem @kuncák7 a on to pivo určitě fotil?
eloga Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července To máte za ten kalašnikov! Zemřel Josef Černý, střelec zápasu odplaty - Seznam Zprávy R.I.P. Pepíku...
M.K. Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Před hodinou, Gustaf napsal: Ty jsi se na to koukal s Martinem @kuncák7 a on to pivo určitě fotil? Poznals co to je? Poznal! Tak drž pysk... 1
Horhe Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Tak Jirka Krampol to má taky za sebou, odpočívej v pokoji.
Prochy68 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července S Jirkou jsem se svýho času potkával pravidelně v posilovně, pohodovej chlap, co si na nic nehrál. R.I.P.
habadej Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července (upraveno) Měl jsem rád jeho historky z DAMU, hlavně když vyprávěl o profesoru Nedbalovi. Měl opravdu velký vypravěčský dar. Byla s ním legrace. Prakticky ve všech rolích na sebe dokázal strhnout zaslouženou pozornost. R.I.P. Upraveno 27. července uživatelem habadej
Jeronimo Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Poslední mohykán ze silného ročníku DAMU. (Abrahám, Mrkvička, Čepek, Sloup..) 1
hinkle Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 45 minutami, Prochy68 napsal: S Jirkou jsem se svýho času potkával pravidelně v posilovně, pohodovej chlap, co si na nic nehrál. R.I.P. To jsem koukal.. podle me mu to pomohlo se relativne dlouho drzet ve forme
Gustaf Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července RIP....jeho povídky se Šimkem jsem miloval
tikzot Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Měl krásnej usměvavej život a bavil několik generací čest jeho památce
kuncák7 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Ach jo, povídky se Simkem, dabing Belmonda a plno dalších. 1
Radek124 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Jsem rád že jsem kdysi s ním a s Radimem Uzlem mohl posedět u společného kamaráda, který už tu taky není - tak už holt zase paří spolu
KFL Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července 6 hours ago, Prochy68 said: S Jirkou jsem se svýho času potkával pravidelně v posilovně, pohodovej chlap, co si na nic nehrál. R.I.P. Já si ho pamatuju z Axy, když tam byl Karel Tuháček, to už je strašně dávno... Jeho dabingovej výkon ve Veselejch Velikonocích s JPB je nezapomenutelnej. Stejně jako další...
Prochy68 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 31 minutami, KFL napsal: Já si ho pamatuju z Axy, když tam byl Karel Tuháček, to už je strašně dávno... Jeho dabingovej výkon ve Veselejch Velikonocích s JPB je nezapomenutelnej. Stejně jako další... Tak já na Kladně na Sletisti, to bylo ještě někdy v devadesátkach. Hele mladej, pojď mě dat dopomoc na bench....většinou jsme tam bývali dopoledne sami
bohus76 Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) Zemřel na infarkt můj kamarád z dětství Marek K. 51 let. Navyvádeli jsme se s ním ruzných lumpáren,ale i naučili se sami o sebe postarat. Rozesmutnilo mě to Už se kácí i v mém lese.... Upraveno 29. července uživatelem bohus76 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se