Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S Jirkou jsem se svýho času potkával pravidelně v posilovně, pohodovej chlap, co si na nic nehrál. R.I.P.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem rád jeho historky z DAMU, hlavně když vyprávěl o profesoru Nedbalovi. Měl opravdu velký vypravěčský dar. Byla s ním legrace. Prakticky ve všech rolích na sebe dokázal strhnout zaslouženou pozornost. R.I.P.

Upraveno uživatelem habadej
Odesláno
před 45 minutami, Prochy68 napsal:

S Jirkou jsem se svýho času potkával pravidelně v posilovně, pohodovej chlap, co si na nic nehrál. R.I.P.

To jsem koukal.. podle me mu to pomohlo se relativne dlouho drzet ve forme

Odesláno
6 hours ago, Prochy68 said:

Já si ho pamatuju z Axy, když tam byl Karel Tuháček, to už je strašně dávno...

Jeho dabingovej výkon ve Veselejch Velikonocích s JPB je nezapomenutelnej. Stejně jako další...

Odesláno
před 31 minutami, KFL napsal:

Já si ho pamatuju z Axy, když tam byl Karel Tuháček, to už je strašně dávno...

Jeho dabingovej výkon ve Veselejch Velikonocích s JPB je nezapomenutelnej. Stejně jako další...

Tak já na Kladně na Sletisti, to bylo ještě někdy v devadesátkach. Hele mladej, pojď mě dat dopomoc na bench....většinou jsme tam bývali dopoledne sami

Odesláno (upraveno)

Zemřel na infarkt můj kamarád z dětství Marek K. 51 let. Navyvádeli jsme se s ním ruzných lumpáren,ale i naučili se sami o sebe postarat. Rozesmutnilo mě to😢 Už se kácí i v mém lese....

Upraveno uživatelem bohus76
  • Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...