Artesia Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Brenda umřela Kdo ji v devadesatkach nemiloval. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Tenhle víkend je masakr nějakej co se vše dějeRIP JAKSWINA Brenda, hned po Valérii má platon láska teen 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Ja este miloval Dylana, kvůli tomu účesu, ale ten uz kurva umřel před pěti lety 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července (upraveno) Já teda Brendu nesnášel (Donna FTW), ale RIP . Taky umřel Richard Simmons. U nás asi moc známej nebyl, ale mně stačilo ho vidět v US verzi Partičky (WHLIIA). Dobrej magor . Upraveno 14. července uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července V te dobe by stala za hrich jedine Kelly :-D. Nicmene at Brenda odpociva v pokoji. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Ja teda hlasuju pro Brendu, R.I.P. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 13 hodinami, Xenomorfus napsal: V te dobe by stala za hrich jedine Kelly :-D. Nicmene at Brenda odpociva v pokoji. Přsně, jedině Kelly! Donna byla taková prkenná a zkazila každou srandu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Fakt by me teda nikdy nenapadlo, ze by nekoho mohl zaujmout nekdo jinej, nez Brenda . Ackoli jsem se zvedavosti mrkl na YT a je to docela masakr po tech letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 20 minutami, warann napsal: Fakt by me teda nikdy nenapadlo, ze by nekoho mohl zaujmout nekdo jinej, nez Brenda . Ackoli jsem se zvedavosti mrkl na YT a je to docela masakr po tech letech. Taky jsem si to myslel, než jsem si přečetl příspěvek od Frantik Ale za mě jasně Val, i když tam byla tam sice chvilku, jestli si dobře pamatuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Zpravidla jsem na brunety. Ale tady jsem byl za Kelly, Brenda tam byla taková neslaná buchta od vedle... R.I.P. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Přsně, jedině Kelly! Donna byla taková prkenná a zkazila každou srandu...Mela drzej ksicht, ta by rvala jak fichtl v bahne . 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července To už je skoro na anketu:-) Kelly byla moje top do doby, než se ukázala Val Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července @KFL to tvoje přirovnání mě úplně zničilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 16 minutami, Igicz napsal: To už je skoro na anketu:-) Kelly byla moje top do doby, než se ukázala Val No jo, Val! To byla ta rebelka, co kouřila u Walshových na záchodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Před hodinou, Americkej napsal: Zpravidla jsem na brunety. Ale tady jsem byl za Kelly, Brenda tam byla taková neslaná buchta od vedle... R.I.P. A co teprve Andrea. R.I.P. Brenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 2 hodinami, Igicz napsal: To už je skoro na anketu:-) Kelly byla moje top do doby, než se ukázala Val Souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 2 hodinami, vanderB. napsal: No jo, Val! To byla ta rebelka, co kouřila u Walshových na záchodě? no vida, to už si ani nepamatuju ... a koho? Starýho, nebo mladýho Walshe? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Otázka u Val byla spíš koho ne...byla to hrozná rajda a sbírala je jak pokémony - catch em all. Val byla dobrá, ale já jsem byl taky tým Kelly.... Každopádně RIP Branda, konečně jsou s Dylanem zase spolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 5 hodinami, Igicz napsal: To už je skoro na anketu:-) Kelly byla moje top do doby, než se ukázala Val Kelly byla jak králík....Val lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se