Vit Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Jedno Seiko máme i na Moravě: https://www.firmy.cz/detail/2335311-seiko-flowcontrol-blatnice-pod-svatym-antoninkem.html dokonce hledají lidi: Možná je to někdo od nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 A ta A6 je toho svářeče, mimochodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Hele, tak to mohlo byt ono, bo jsem to videl kousek pod Starym Mestem / Uh. Hradistem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Včera jsme dělali malý raut pro skupinu karavanistů. Vedoucí zájezdu měl chrona od Breitlingu a pak tam byl zajímavý pár, obě mi přišlo přestavbu PS1, pán žluté, paní úplně strakatý ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Kdesi na Lipně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Tak kterej borec si udělá SE1 KOKOT ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Dneska jsem viděl, jak se vyměňuje cifr hodin na kostele sv. Ludmily (Praha, náměstí Míru)...taková ta titěrná, hodinářská práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Taky jsem ho potkal v Horní Plane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 před 18 hodinami, Ondoni napsal: Dneska jsem viděl, jak se vyměňuje cifr hodin na kostele sv. Ludmily (Praha, náměstí Míru)...taková ta titěrná, hodinářská práce Tak tohle je pěkný úlovek. By mě zajímalo, kolik ta ludra obrovská - ciferník může vážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 V 27. 8. 2020 v 13:47, Ondoni napsal: Dneska jsem viděl, jak se vyměňuje cifr hodin na kostele sv. Ludmily (Praha, náměstí Míru)...taková ta titěrná, hodinářská práce Zrovna dneska jsem četl, že Praha plánuje opravit hodiny na asi 30 věžích. A právě tu Ludmilu tam zmiňovali. Jo, titěrná práce vyžadující jemnou motoriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 PP Aquanaut pri hotelovom bazene. Este sa tu najdu aj nejake RO, Suby a tak podobne... a zle jazyky tvrdia ze to ludia drzia len v trezoroch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 V picerce... U stolu vedle. Daleko, ale bico datejust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Hosi, z tech spy fotek z vas mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Dneska lehce po obede Ikea Zlicin, sympaticky mladý muze ke me přistoupil a říká, pekny hodinky, to sou Želvy, tak rikam jo, Chronomag? byl to @pepino, ale nevim jakej, je jich tu 9 mel podle me taky želvy s waflovym cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Kromě těch hodin tam maj ještě nejvzácnější " bednu " v Čechách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 7 hodinami, Irwinek napsal: Kromě těch hodin tam maj ještě nejvzácnější " bednu " v Čechách Bečov nad Teplou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Chytrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Monaca v Bille na Žižkově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Vypadá to, že dítě bude v dobrých rukou. Malé Seamaster baterkáče, paráda. Upraveno 3. září 2020 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Včera, Mlýn u Vodníka slámy, SKX007 a musím říct, že vypadaly suprově. Poprvé jsem je viděl na jiné než mé ruce a působily dojmem o dost dražších hodinek. Spy foto nemám, příště se určitě polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se