Vit Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2020 Jedno Seiko máme i na Moravě: https://www.firmy.cz/detail/2335311-seiko-flowcontrol-blatnice-pod-svatym-antoninkem.html dokonce hledají lidi: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Možná je to někdo od nich.
Murphy97 Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2020 A ta A6 je toho svářeče, mimochodem
odjinud Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2020 Hele, tak to mohlo byt ono, bo jsem to videl kousek pod Starym Mestem / Uh. Hradistem...
gunman Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Včera jsme dělali malý raut pro skupinu karavanistů. Vedoucí zájezdu měl chrona od Breitlingu a pak tam byl zajímavý pár, obě mi přišlo přestavbu PS1, pán žluté, paní úplně strakatý ciferník.
Geodet Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Kdesi na Lipně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Tak kterej borec si udělá SE1 KOKOT ?
Ondoni Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Dneska jsem viděl, jak se vyměňuje cifr hodin na kostele sv. Ludmily (Praha, náměstí Míru)...taková ta titěrná, hodinářská práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2020 Taky jsem ho potkal v Horní Plane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathann Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 před 18 hodinami, Ondoni napsal: Dneska jsem viděl, jak se vyměňuje cifr hodin na kostele sv. Ludmily (Praha, náměstí Míru)...taková ta titěrná, hodinářská práce Tak tohle je pěkný úlovek. By mě zajímalo, kolik ta ludra obrovská - ciferník může vážit.
siwi Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 V 27. 8. 2020 v 13:47, Ondoni napsal: Dneska jsem viděl, jak se vyměňuje cifr hodin na kostele sv. Ludmily (Praha, náměstí Míru)...taková ta titěrná, hodinářská práce Zrovna dneska jsem četl, že Praha plánuje opravit hodiny na asi 30 věžích. A právě tu Ludmilu tam zmiňovali. Jo, titěrná práce vyžadující jemnou motoriku
Vortex-Tempus Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 PP Aquanaut pri hotelovom bazene. Este sa tu najdu aj nejake RO, Suby a tak podobne... a zle jazyky tvrdia ze to ludia drzia len v trezoroch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 V picerce... U stolu vedle. Daleko, ale bico datejust. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2020 Hosi, z tech spy fotek z vas mam radost
Moty Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 Dneska lehce po obede Ikea Zlicin, sympaticky mladý muze ke me přistoupil a říká, pekny hodinky, to sou Želvy, tak rikam jo, Chronomag? byl to @pepino, ale nevim jakej, je jich tu 9 mel podle me taky želvy s waflovym cifrem
Irwinek Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 Kromě těch hodin tam maj ještě nejvzácnější " bednu " v Čechách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 před 7 hodinami, Irwinek napsal: Kromě těch hodin tam maj ještě nejvzácnější " bednu " v Čechách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bečov nad Teplou?
Irwinek Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2020 Chytrej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2020 Monaca v Bille na Žižkově... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ismit Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Vypadá to, že dítě bude v dobrých rukou. Malé Seamaster baterkáče, paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2020 uživatelem ismit
ondrejm Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Odesláno 6. září 2020 Včera, Mlýn u Vodníka slámy, SKX007 a musím říct, že vypadaly suprově. Poprvé jsem je viděl na jiné než mé ruce a působily dojmem o dost dražších hodinek. Spy foto nemám, příště se určitě polepším
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se