Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, geometr napsal:

Nedá. Naskakuje to taky, i když jseš přihlášenej (teda pokud už to nemáš odsouhlasený/nastavený). A taky je jedno, co je to za prohlížeč (Seznam/Chrome/Firefox, ...).

Seznam nedávno cosi aktualizoval a začalo to dělat bordel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 minutami, Lynx12 napsal:

Seznam nedávno cosi aktualizoval a začalo to dělat bordel...

Jo, vždycky, když aktualizujou něco, co podléhá GDPR, tak to pak takhle předloží uživatelům ke schválení/nastavení. Zaregistroval jsem to v minulosti už několikrát. Ale já prakticky používám jen mapy.cz, do mailu chodim přes těžkýho klienta (ne přes webové rozhraní).

A mimochodem ten prohlížeč seznam je strašnej.

Odkaz ke komentáři

To je taky podobný, akorát má jen 90 Hz displej. Já u těhle echt číňanů nedávám ty přeplácaný nadstavby (stejně tak jako třeba u Samsungu, ten mi nesmí do baráku 🙂 ). Ale starší synek má už asi dva roky Redmi Note 8 (? myslím 8, kupovali jsme ho tenkrát, aby mu kamarádil s dronem a vešel se do držáku ovládání dronu) a ten zas tvrdí, že se mu ten téměř čistej android teď zdá osekanej (před Redmi měl taky Motorolu), jinak mu ten telefon šlape, baterka taky pořád OK, telefon v týhle cenový.

Mrkni na nějaký videorecenze s těmi vytipovanými telefony, jestli Tě na nějakým něco nezaujme a pak asi podle vzhledu no, když je to pro holku..., asi by se jí měl taky trochu líbit 🙂

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, geometr napsal:

Jo, vždycky, když aktualizujou něco, co podléhá GDPR, tak to pak takhle předloží uživatelům ke schválení/nastavení. Zaregistroval jsem to v minulosti už několikrát. Ale já prakticky používám jen mapy.cz, do mailu chodim přes těžkýho klienta (ne přes webové rozhraní).

A mimochodem ten prohlížeč seznam je strašnej.

Zkoušel jsem souhlas a pak  to po mě chtělo email, tel.číslo a na to jsem se vybodl, ale dnes už to neudělalo, snad. Co používáš za prohlížeč? Roman 

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, revue gt napsal:

Zkoušel jsem souhlas a pak  to po mě chtělo email, tel.číslo a na to jsem se vybodl, ale dnes už to neudělalo, snad. Co používáš za prohlížeč? Roman 

Jo, já to dycky zavřu křížkem, neotravuje to pokaždé, jen když si to nějak nahodile vzpomene 🙂

Používám už zase asi přes dva roky (možná dýl, letí to) Firefox. Vrátil jsem se k němu od Chromu, stejně jako jsem ho kdysi začal používat namísto IE (ale to už je pravěk 🙂 ). Chrome už mám jen na jednom stolním PC jen kvůli testování webu.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Mám asi neřešitelný problém. Chci nový levnější (tak do 3,5 tis.) chytrý telefon, ale má to pár podmínek a v tomu bude asi problém

1. menší displej do 5,5 palce

2. ne nějakou zodolněnou krávu, co má sice menší displej, ale za to půl metrový okraj a tlusté to je, že by se tím dalo auto založit.

3. něco trochu normálního, co prostě bude fungovat, ne nějakou senior krabičku.

Teď mám Redmi 7A, ale už je starý, USB v kopru a střeva už nestíhají. ale jinak OK. Jenže najít něco podobného je dneska nemožné. Našel jsem akorát Samsung Galaxy XCover 5, ale ten stojí cca 6 tis.

Díky

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, geometr napsal:

5.5 palce do 3.5 tis. je z říše snů.

Myslíš, že je drahá miniaturizace, nebo prostě to jen není v kurzu a lidi to nekupují, tak se to nedělá?

Nicméně znám hodně lidí co nadávájí, že je to všechno velké a dost lidí mi říkalo, že si skrze to koupilo jabko. Ale na to já s.... ty prachy za to nedám, nevyužil bych to nijak.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, indian2023 napsal:

Myslíš, že je drahá miniaturizace, nebo prostě to jen není v kurzu a lidi to nekupují, tak se to nedělá?

Nicméně znám hodně lidí co nadávájí, že je to všechno velké a dost lidí mi říkalo, že si skrze to koupilo jabko. Ale na to já s.... ty prachy za to nedám, nevyužil bych to nijak.

Myslím, že je drahá miniaturizace, jak píšeš. Mainstream je prostě zrovna jinde. A taky myslím, že menší/malý telefon chce poměrně dost lidí. A myslím, že některé firmy (třeba Asus) to ví. Mě ty pádla taky serou, mojí ženu třeba taky. Jabko ale nechci. Kdybych chtěl vyhodit takový peníze, koupím si třeba ten Asus.

Odkaz ke komentáři

Je to past. Jediný menší telefon je Samsung Galaxy XCover 5, který se dá sehnat asi za 5 tis. Odolný a vše fajn až na to že nemá to 5G. 

Pak co je malé a dobré, tak stojí nesmysl.

Levné jsou jen plácačky na mouchy.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...