Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty vole, jak vy mě štvete, už tři čtvrtě roku čekám na to nejlepší auto na světě, mého vysněného supeehrdinu KODIAQA za melóna, a on furt nikde :-) :-) :-)

Outlander jde z domu ?

P.S. Ta Gasova fotka nad tebou je super

Odesláno

Outlander jde z domu ?

Afri bude kupovat oba... Viz tady :

Mám ten samý Rockford v autě a mohu potvrdit, že hraje luxusně :-) Celý to auto je parádní a spolehlivé, šel bych do něj hned, ale už je namířeno na novější model....

:D :D

Takže bude kodiak i novej outlander.... :D

Odesláno

A v com? Lebo poznajuc trocha oba, ak odhliadnem od zjavnych rozdielov (vyssi posed, svetla vyska, prepravny objem) nejako nechapem co (cokolvek) je na Kodiakovi lepsie nez na Superb 3. Jedno viem iste, jazdne vlastnosti na ceste to niesu.

Můj kodiaq má zatím jen 1000km ale Superb měl 70t tak snad už trochu srovnávat mužů. A je to určitě rozdíl v posedu, odhlučnění vozu, a za mě určitě podvozek. Mám u baráku takové ty delší retardery. A Superb šel vždy na doraz ať jsem jel pomalu nebo rychleji.

Jinak je to asi stejně auto.

Odesláno

Můj kodiaq má zatím jen 1000km ale Superb měl 70t tak snad už trochu srovnávat mužů. A je to určitě rozdíl v posedu, odhlučnění vozu, a za mě určitě podvozek. Mám u baráku takové ty delší retardery. A Superb šel vždy na doraz ať jsem jel pomalu nebo rychleji.

Jinak je to asi stejně auto.

Ok, chapem, dik za vysvetlenie. S tymi retardermi je to logicke, predsa len Kodiaq ma viditelne vacsi zdvih tlmicov ako Superb. Odhlucnenie mi prislo +- rovnake, ale nemam na to najazdene tolko co ty. V kazdom pripade jazda na Superbe mi prisla istejsia a aj komfortnejsia, bolo to menej uskakane (nehovorim o rozbitej ceste samozrejne), je sice tvrdsi ale ten dlhsi razvor asi robi svoje.
Odesláno (upraveno)

Outlander jde z domu ?

Dělal jsem si samozřejmě srandičky, každý tu zná můj názor na Vw Group :-) Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Vyjimecne spolehlivy model.IX55, 6V,3L, ted 320tis.km a jen provozni a bezne servisni naklady. Olej motor po 15tis, olej prevodovka po 100tis.Recenze pisou ze nema zadne chronicke vady tak bud si na tomto modelu puvodne pro US dali v H zalezet a nebo mam povedeny kus. 1,5t karavan za sebou necitim a 7mist se obcas hodi. A mam ho rad.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Kluci, díky všem.

Co se týká úprav vozu... Mějte prosím na paměti, že auto není tak úplně moje. Je firemní. Takže cpát vlastní peníze do něj úplně nebudu, ani nevím, jak by se na to majitel tvářil...

Přední nárazník na chodce - je to fajn stolička, odkládací místo na hrnek... Ještě nějaké výmluvy vymyslím.

Poté co jsem včera řídil pět hodin a dnes měl volno na odpočinek. No jeli jsme na výlet s mou drahou do Krkonoš. Jen tak se projet. Bylo hnusně, sněžilo, kluci, to vám byla paráda!

Jakou já mám z toho radost...

Nikdy jsem v něčem podobném nejel, chování je opravdu neporovnatelné s jinými vozy.

Že je to uskákaná koza už jsem psal. Pérování opravdu reaguje na vše.

Volantem je potřeba pořád kroutit aby člověk dosáhl jízdy rovně. Čelní okno je velikosti výhledu z tanku, když dáš dolů clonu na slunko, výhled je asi deset cm. Nad 120km/h je slyšet hluk od střechy.

Ale já se opravdu každou minutu jízdy usmíval, radoval a mel z ní ohromné potěšení.

Vidět z toho paradoxně je vidět velice dobře, motor zatím netrapím , ale síly má dost a dost. Pohodlí vevnitř je velice slušné. I po pěti hodinách jízdy mě nic netrapilo, když jsem přijel, jel jsem se v ní ještě projet. Ovládání je logické, vše je tam, co by to člověk hledal. A co mě překvapilo velice je kvalita zpracování vnitřku. Nic nevrže, všechno pěkně sedí. A co je úplně nejvíc je ozvučení. Tohle Jsem ještě v autě nezažil. To jsem fakt čuměl.

Takže shrnuto : žádná negativa o kterých bych nevěděl dopředu to nemá. Ta co má, mi nevadí a jsem s nima smířený. Některá jdou dokonce brát i kladně.

A kladné stránky : všechno. Jsem nekritický. Je to prostě super auto.

Věřím, že to není auto pro každého na každý den. Ale mým požadavkům vyhovuje plně.

Gratulace k JEEP ! :-)

Odesláno

Víte jaký je nejlepší offroad auto na světě? Služební.

Pěkný fotky.

Služební Fabie :-))

Maro pěkný :-) a až se svezeš Toyotou, to budeš teprve vysmátej :-)))

Odesláno

Afri bude kupovat oba... Viz tady :

Mám ten samý Rockford v autě a mohu potvrdit, že hraje luxusně :-) Celý to auto je parádní a spolehlivé, šel bych do něj hned, ale už je namířeno na novější model....

:D :D

Takže bude kodiak i novej outlander.... :D

Tak má 2 děti, budou za chvíli taky potřebovat něčím jezdit, že jo  :D

No nic jdu si pustit dnešní večerníček https://www.garaz.cz/clanek/suv-od-mercedesu-zvladla-narocny-teren-v-rumunskych-horach-21000786 

Odesláno

Já si toho Wranglera snad taky pořídím, už jsem o tom uvažoval. Ještě ke všemu ho hrozně chce manželka. Jenomže čtvrtý auto v rodině už mi přijde jako docela dost.

Odesláno (upraveno)

Láry fáry. V Evropě je 97, 6 % naleštěných a vyvoněných. Ovšem kufr mají plný klukovských snů majitelů o drandění po australském outbacku, o tom žádná.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...