Sphinxx Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 6 hodinami, eLzyx napsal: nějakou zajímavou verzi? Zajímavá je stavem a historií, ale jinak fTDi. Nešlo mi o motor, ale o stav. A s T5 i eRkama jsem se vyřádil v minulosti. Za mě ale největší držák byla klasická atmosféra 125kW. Taky jsem s ní projel Rumunsko a Bulharsko a mám na ni i super vzpomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Krasny svedaci. Nasel jsem neco z tech mejch . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 taky paráda. Pro 9-3 mám slabost. Docela zvažuji, že by nebylo marné pořídit si to v kabriu Xenomorfus: jj, občas se tam vyskytuji. Už tedy ne tak, jako kdysi, kdy jsem tam seděl den co den (skoro) Sphinxx: sice nejsem na diesely, ale vzhledem k tomu, že většina 850 TDI byla dojeta do smrti, tak pokud někdo udržuje jeden vyšlechtěný kousek, tak taky smekám. I ty jsou zapotřebí pro uchování historie. Já se snažím repasovat svojí T-5R do původního stavu také, což znamená, že budu muset nechat udělat celolak. Původní barva auta byla žlutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 V kabriu se to prej dost kroutí, ale to se mi kroutila i E36, takže.. ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 9 minutami, JoyStick napsal: ¯\_(ツ)_/¯ Co je to za hieroglyf? Neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 ále, to sou takový blbosti z IRC \("-)/ občas mám ale chuť používat (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 10 hodinami, TLD napsal: Davide, mel sem moznost se svezt s benzinovou 76kou,jen on road, jede to krasne, jak pise wawrik, bez vibraci, spotreba neni az tak rozdílná, Nemáš nejaké info, koľko to papá v bežnom teréne a pri bežnej asfaltojazde? Na kile sa to ráta ľahko - 12 l v meste, na diaľnici aj v normálnom netrialovom teréne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 10 hodinami, honza71 napsal: Na dva dny mam pujcenou tuhle potvurku. Ani si nechci predstavit, co umi ctyrlistek Veloce benzin ? Krásný auto Italové tohle prostě umí, jen na ty černý kola si ne a ne zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Wawrik, prej 12-13,jak tomu das na dalnici vic jak tech 130 circa tak to leti nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 43 minutami, honzyk napsal: Veloce benzin ? Krásný auto Italové tohle prostě umí, jen na ty černý kola si ne a ne zvyknout Jj, Veloce benzin. Mne se ta cerveno cerna kombinace libi. Svezeni je to pekny, krasny to auto je moc, ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) před 8 minutami, honza71 napsal: Jj, Veloce benzin. Mne se ta cerveno cerna kombinace libi. Svezeni je to pekny, krasny to auto je moc, ale ... Ale čo? Veď to auto okrem spotreby snáď nemá slabú stránku před 43 minutami, TLD napsal: Wawrik, prej 12-13,jak tomu das na dalnici vic jak tech 130 circa tak to leti nahoru... Jasné, nečakal by som iné, to aj na kile. Ale vážne to vie v teréne (bežnom) jazdiť za 13 l? Čo som občas nejaký benzín zobral vyvenčiť do vnútrozemia (kilo, Ford Explorer, LC120...), tak to v pohode liezlo ku dvadsiatke, v tom lepšom prípade. Upraveno 18. března 2021 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Po lázních doma. Jezdí jak za mlada nádhera,jak se jezdí v novém DEFU ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 3 minutami, ZJ napsal: nádhera,jak se jezdí v novém DEFU ...? Dodání v dubnu , takže ještě čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) před 15 minutami, wawrik napsal: Ale čo? Veď to auto okrem spotreby snáď nemá slabú stránku Tak na hrani to opravdu chybu mema Cena, spotreba a mala prakticnost v porovnani se soucasnym autem (Outlander) to auto jako mozneho nastupce diskvalifikuji. Ale vzpominat budu rad. Fakt je to zabavny auto. Upraveno 18. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 super,tak pak napiš nějaký komentář ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Wawrik, v terenu si myslim, ze to je presne jak pises... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak rozsirim rady se svou XC70 D4 Polestar, Inscription (6/2016). V poradi pate Volvo, uz je nacase si priznat, ze me to bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Místní Volvoclub? Občas to u nás před barákem vypadá jak na srazu když dojede přibuzenstvo, tuším 6 kusů jen nejbližší rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Holt slusna rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Sic už Volvo nemam, ale s láskou vzpomínáme. Pořád se volvistou považuju a další povoz bude zas ta správná stáj — ač už asi z rodiny čtyřválcové, želbohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se