zceyee Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Z toho nesmyslnýho žvanění Jů a Hele mně vyrážela kopřivka a doteď když slyším Jiráka tak sebou škubnu. Tadle kokotina votravuje život dětem doteď??? To už sem měl radši motýla Emanuela a to byl taky pěknej debil.Emanuela neeee, jako malymu mi kvuli ty pohadce odumrelo urcite strasne moc mozkovych bunek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Wanderer: přidej se sem... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120676-k-demižony-na-slivovici/#entry2195568 Tvl já mam kořalky na 4 roky, a to sem se letos zařek že nebudu pálit jabka... Mirabelky, švestky, jabka mám já a kamarád měl na zahradě hrušky... Jablek sem posledně když byla úroda odvez po kamarádech, výkupu 5 tun... Včera nateklo 35l pi zředěni hrušky, to sem pálil poprvé, 400l kvasu a cvakala mi řiť, ať to je dobrý, nepřekvasí apod... Excelent, kua příští rok zas a aspoň kotel (600l) :-) Upraveno 6. září 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Když potkáš finance na firemní párty, tak to potěší víc než moje tajná láska Ewa na pódiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Už mám skoro sud plný švestek. Už to pěkně bublá. A obsypaných stromů ještě dost. Dnes jsem vyladil technologii sběru plachtou a budu asi shánět ještě sud na kvas. Teda na tvrdej nejsem, piju to jen zdravotně, při sychravém počasí, ale jestli se tahle úroda zadaří, tak budu zásoben slivovicí na hodně let. :-)Nerozumím řeči tvého kmene.. myslíš plnou bečku trnek asi. Abych tě trochu popíchl-právě finišujeme se třetí a ještě jsou stromy modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Howno ambassador, správnej ambassador by si vzal oblekovky od Festiny... to mě taky včera vrtalo hlavou, takhle se zaprodat...... Jo a samozřejmně gratuluji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Emanuela neeee, jako malymu mi kvuli ty pohadce odumrelo urcite strasne moc mozkovych bunek. Jako ze kdyz byl v TV Emanuel, tak sis musel radsi nalit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 No bral bych to jako jednorázovej úlet - jako třeba soulož s chlapem.Nebo ženou, buď genderově korektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Potěšil mě dárek od dcery. Prý hobbies. No, celkem to trefila. A je to celé z čokolády, dá se to sežrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Že ty šedý Autávky jsou fuč, od rána to se mnou kroutilo. Nebejt tý lunety, bych se spustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Že ty šedý Autávky jsou fuč, od rána to se mnou kroutilo. Nebejt tý lunety, bych se spustil.Ja na ne koukal celou noc a jen spekuloval ( a modlil se, at uz jsou pryc ). A dopadlo to pro me dobre, jsou fuc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Právě jsem zaregistroval, že budou v Praze Dead can dance a hned si koupil lístek na balkon do první řady, wow, já je uvidím na živo, super, jsem dojatý....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Ja na ne koukal celou noc a jen spekuloval ( a modlil se, at uz jsou pryc ). A dopadlo to pro me dobre, jsou fuc.Já asi ani nevím jestli potěšilo nebo ne... Ale já takhle přemýšlel o těch GS... Cca deset minut. A ty se mi staly osudnými... Jako štve mě to. Ale i těší, protože bych je doma asi nevysvětlil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 mama mi nechala vyrobit vehement s dlazdickou ...... budem popejkat kance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Děda má taky a vždycky mi na mramor nebo co to má hodí stejka, pecka šťavnaté a maximálně chutné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Ypo: pozeral si co je napisane z druhej strany? Nie nahodou nieco ako "Tu odpociva nas drahy brat, otec, ..." ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Ypo: pozeral si co je napisane z druhej strany? Nie nahodou nieco ako "Tu odpociva nas drahy brat, otec, ..." ? noco no můj kamarád je hrobník............se za ním taky chystám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Tak mi zas celkem vyšel snad pěknej příhoz. Padesatiletý hujdy na cestě z Japanu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 (upraveno) Snad mě to i víc potěšilo než naštvalo: Vždycky tak jednou za půl roku za rok si koupím lahváče Budvaru a vždycky musím říct, že to pivo stojí úplně za hovno a Plzni jako EDC pivu se nic nevyrovná. Upraveno 8. září 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Snad mě to i víc potěšilo než naštvalo: Vždycky tak jednou za půl roku za rok si koupím lahváče Budvaru a vždycky musím říct, že to pivo stojí úplně za hovno a Plzni jako EDC pivu se nic nevyrovná.http://www.pivnici.cz/pivo/kulmbacher-kapuziner-weissbier/ U tohodle piva sem pochopil ze Plzen nic moc extra taky neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Já mám Plzeň jako jistotu, která se mně nikdy nedokáže přepít. Ale po weisbírech mám takový sametový hovínko, to mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky