Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Z toho nesmyslnýho žvanění Jů a Hele mně vyrážela kopřivka a doteď když slyším Jiráka tak sebou škubnu. Tadle kokotina votravuje život dětem doteď??? To už sem měl radši motýla Emanuela a to byl taky pěknej debil.

Emanuela neeee, jako malymu mi kvuli ty pohadce odumrelo urcite strasne moc mozkovych bunek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wanderer: přidej se sem... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120676-k-demižony-na-slivovici/#entry2195568

Tvl já mam kořalky na 4 roky, a to sem se letos zařek že nebudu pálit jabka... Mirabelky, švestky, jabka mám já a kamarád měl na zahradě hrušky... Jablek sem posledně když byla úroda odvez po kamarádech, výkupu 5 tun... Včera nateklo 35l pi zředěni hrušky, to sem pálil poprvé, 400l kvasu a cvakala mi řiť, ať to je dobrý, nepřekvasí apod... Excelent, kua příští rok zas a aspoň kotel (600l) :-)

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Už mám skoro sud plný švestek. Už to pěkně bublá. A obsypaných stromů ještě dost. Dnes jsem vyladil technologii sběru plachtou a budu asi shánět ještě sud na kvas. Teda na tvrdej nejsem, piju to jen zdravotně, při sychravém počasí, ale jestli se tahle úroda zadaří, tak budu zásoben slivovicí na hodně let. :-)

Nerozumím řeči tvého kmene.. myslíš plnou bečku trnek asi.  :pokey:

Abych tě trochu popíchl-právě finišujeme se třetí a ještě jsou stromy modré.

Odkaz ke komentáři

Že ty šedý Autávky jsou fuč, od rána to se mnou kroutilo. Nebejt tý lunety, bych se spustil.

Ja na ne koukal celou noc a jen spekuloval ( a modlil se, at uz jsou pryc ). A dopadlo to pro me dobre, jsou fuc.

Odkaz ke komentáři

Ja na ne koukal celou noc a jen spekuloval ( a modlil se, at uz jsou pryc ). A dopadlo to pro me dobre, jsou fuc.

Já asi ani nevím jestli potěšilo nebo ne... Ale já takhle přemýšlel o těch GS... Cca deset minut. A ty se mi staly osudnými... Jako štve mě to. Ale i těší, protože bych je doma asi nevysvětlil :-)
Odkaz ke komentáři

Snad mě to i víc potěšilo než naštvalo: Vždycky tak jednou za půl roku za rok si koupím lahváče Budvaru a vždycky musím říct, že to pivo stojí úplně za hovno a Plzni jako EDC pivu se nic nevyrovná.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Snad mě to i víc potěšilo než naštvalo: Vždycky tak jednou za půl roku za rok si koupím lahváče Budvaru a vždycky musím říct, že to pivo stojí úplně za hovno a Plzni jako EDC pivu se nic nevyrovná.

http://www.pivnici.cz/pivo/kulmbacher-kapuziner-weissbier/

U tohodle piva sem pochopil ze Plzen nic moc extra taky neni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...