Frostie Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Tak aspoň, že tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Já mám asi nějaké obří štěstí. Včera objednané trička z HD shopu, dneska přišly do práce. Minulý týden hodinky že Zlína v Liberci byly druhý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Kamarád zná člověka, který pracuje s člověkem, kterého syn má manželku a ta si pro Balík do ruky nemusela na poštu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Já bych to zas tak černě neviděl, kalendáře odešly v úterý a ve čtvrtek už většina lidí hlásí příjem. Já svoje mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Kamarád zná člověka, který pracuje s člověkem, kterého syn má manželku a ta si pro Balík do ruky nemusela na poštu!To spíš věřím,že je ten Kayser Soze :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Vědoucí pohled a pozdrav jako reakce na nášivku, co nosím na batohu. Dvě zastávky v metru jsme se na sebe usmívali jako idioti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Pošta u nás doručuje jak má, sníh roztál, víkend jsem v práci...vše šlape jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Pošta u nás doručuje jak má, sníh roztál, víkend jsem v práci...vše šlape jak má Až na ten víkend v práci a roztátého sněhu v pohodě :-) Jinak u nás pošta taky ok, letos mají bod do plusu oproti Ppl, která je totálně marná. Už jezdí jenom na náměstí a pokud máš zájem o balík, přijeď si, no jako, kde to jsme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Koncert Mekyho Žbirky v Pardubicích, paráda, host pan J.Svěcený Jen nevím, jestli bylo rozumné vzít dvě puberťačky, nakecal jsem jim, že tam bude nejspíš i B.Christovao, no nakonec nedorazil, tak jsem si to cestou z5 vyslechl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Prave jsem na Sněžce, ikdyz jsem šel půlky cesty sám samotinka. 12km/3:44hod/nastoupáno cca 1100 metrů na Sněžku je celkem fajn po tmě . Sněhu po pas (napsal bych po kok*t ale jednal jsem slušně vychován, a za B je tu taková kosa, ze by to nebylo úplně přesný). Cesta bílé peklo, 2x vyvrknutý kotník - obojí muj, obojí ten stejný - s.ere pes, jdu dal. Škoda ze to dost lidi otocilo, bylo to pak ještě horší. Prý je tu hezky - nedokážu říct - je tma, 2:19 ráno, -12 stupňů, vítr a sníh. Z toho sněhu mi začíná solidně m.rd.at v palici. Tak ještě dolu a 3 hodiny cesta domu, langsam lážo plážo. Příště si nevezmu bačkůrky. Konec reportu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Dobře ti tak, nechápu proč po těch kopcích furt trajdáte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Z. Paul paráda. Dobrá výzva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Vědoucí pohled a pozdrav jako reakce na nášivku, co nosím na batohu. Dvě zastávky v metru jsme se na sebe usmívali jako idioti .LGBT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Z.Paul- kdyz to ctu, tak me svrbej nohy, hned bych vyrazil, ale asi to par dnu jeste nepujde ( i kdyz jsem rikal, ze uz nikam nepolezu ), ale co.Potesils me, vic takovejhle blaznu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Nastal den D:) 24/5/1 + 10kg masa. Zítra mě bude těžko a nedobře. Neboli 5 chlapů bude 24 hodin udit 50kg masa, k tomu máme 1 bečku Radečka, pekáč pečeného, čerstvý chlebík z pece, okurečky, hříbky, ženský si nás přijedou posbírat až zítra večer... prostě pánský tah jak má být! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 to vypadá velice dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 to vypadá velice dobřeJo....jo.Začínám se o sebe bát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Nastal den D:) 24/5/1 + 10kg masa. Zítra mě bude těžko a nedobře. Neboli 5 chlapů bude 24 hodin udit 50kg masa, k tomu máme 1 bečku Radečka, pekáč pečeného, čerstvý chlebík z pece, okurečky, hříbky, ženský si nás přijedou posbírat až zítra večer... prostě pánský tah jak má být!Neni mesic, abychom s nasi partou take neco nepodnikli. Jo, jo, chlapi sobe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Kolegu obdivuju, ale sám už výzvy nechávám za sebou (druhým) a tedy kdybych si měl vybrat mezi Sněžkou a udírnou, vyberu si, však víte co... A radost mi udělalo auto, už zase normálně topí, zadařilo se, než začlo mrznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky