Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pošta u nás doručuje jak má, sníh roztál, víkend jsem v práci...vše šlape jak má :)

Až na ten víkend v práci a roztátého sněhu v pohodě :-) Jinak u nás pošta taky ok, letos mají bod do plusu oproti Ppl, která je totálně marná. Už jezdí jenom na náměstí a pokud máš zájem o balík, přijeď si, no jako, kde to jsme?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave jsem na Sněžce, ikdyz jsem šel půlky cesty sám samotinka. 12km/3:44hod/nastoupáno cca 1100 metrů na Sněžku je celkem fajn po tmě . Sněhu po pas (napsal bych po kok*t ale jednal jsem slušně vychován, a za B je tu taková kosa, ze by to nebylo úplně přesný). Cesta bílé peklo, 2x vyvrknutý kotník - obojí muj, obojí ten stejný - s.ere pes, jdu dal. Škoda ze to dost lidi otocilo, bylo to pak ještě horší. Prý je tu hezky - nedokážu říct - je tma, 2:19 ráno, -12 stupňů, vítr a sníh. Z toho sněhu mi začíná solidně m.rd.at v palici. Tak ještě dolu a 3 hodiny cesta domu, langsam lážo plážo. Příště si nevezmu bačkůrky. Konec reportu

Odkaz ke komentáři

Nastal den D:) 24/5/1 + 10kg masa. Zítra mě bude těžko a nedobře.

Neboli 5 chlapů bude 24 hodin udit 50kg masa, k tomu máme 1 bečku Radečka, pekáč pečeného, čerstvý chlebík z pece, okurečky, hříbky, ženský si nás přijedou posbírat až zítra večer... prostě pánský tah jak má být!

Odkaz ke komentáři

Nastal den D:) 24/5/1 + 10kg masa. Zítra mě bude těžko a nedobře.

Neboli 5 chlapů bude 24 hodin udit 50kg masa, k tomu máme 1 bečku Radečka, pekáč pečeného, čerstvý chlebík z pece, okurečky, hříbky, ženský si nás přijedou posbírat až zítra večer... prostě pánský tah jak má být!

Neni mesic, abychom s nasi partou take neco nepodnikli. Jo, jo, chlapi sobe!

post-8128-0-73708500-1513503151_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kolegu obdivuju, ale sám už výzvy nechávám za sebou (druhým) a tedy kdybych si měl vybrat mezi Sněžkou a udírnou, vyberu si, však víte co... A radost mi udělalo auto, už zase normálně topí, zadařilo se, než začlo mrznout. :whistling:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...