mikymik Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 X17 je na větší nebo špatně štípatelné špalky malá. Před pár lety jsem ji vyměnil za X25 ("kratší X27") a lebedím si. Co člověk, to názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Pánové díky, X17 už mám, ale já si libuju fakt ve velkých špalcích ( líp se pak zrakvím fyzicky .-)), ne mám to, jak to v lese přijde pod ruku a já se těm velkejm jako kolegové nebráním, takže je dostanu všechny já.Doteď jsem měl sekyru ještě o něco těžší , ale musel jsem špalky dělat klínama, což mě neba. O víkendu hned vyzkouším, na to se těším nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Ja ti nevim. Pokud se bavime o opravdu velkych spalcich, tak tam kalac a kliny jsou nejlepsi. Nedavno jsem si hral s orechem a bez zeleznejch klinu bych byl totalne v haji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 a ty Fiskars zakroucené klíny jsou super. Koupili jsme tchánovi dva k Vánocům pár let nazpět a štípou se s tím parádně i dlouhé špalky tvrdého dřeva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Dosáhl jsem 50ti příspěvků, 7 let po registraci. tak snad mne nikdo nenapadne co chci prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Dosáhl jsem 50ti příspěvků, 7 let po registraci. tak snad mne nikdo nenapadne co chci prodat To je na gratuláciu, zlate nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Dosáhl jsem 50ti příspěvků, 7 let po registraci. tak snad mne nikdo nenapadne co chci prodat No a co nám teda chceš prodat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Prowlerovy příspěvky zkontrolovány :-) Rovnoměrně přispíval do všech možných připitomělých témat, co jich tady je. Postoval chlast, vtip o striptérce, a před nedávnem dokonce glosoval Josefa v autech na alternativní pohon. Čímž prokázal i diskuzní odvahu a otrlost. Za mně v poho P.S. - Hlavně ať neprodává Festiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Dobře, dobře, no. Ale shodneme se na tom, že je to pořád zasranej nováček, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 od kolika postů začíná mazák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 (upraveno) od kolika postů začíná mazák? . Upraveno 31. ledna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 od kolika postů začíná mazák? Member_507 266 příspěvků(y)Status varováníPohlaví:MužBydlí:PrahaFanoušek značky:Všecko co tiká Asi tak od 7267 ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tak to abys začal prispivat (jejda to bude minimalne banan, nebo vymaz uctu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 (upraveno) Ja ti nevim. Pokud se bavime o opravdu velkych spalcich, tak tam kalac a kliny jsou nejlepsi. Nedavno jsem si hral s orechem a bez zeleznejch klinu bych byl totalne v haji... pokud se bavíme o opravdu velkých špalcích, třeba borovice, metr v průměru, mokré a hodně sukovité dřevo, tak jsou z mé zkušenosti klíny a palice (a Gshocky) ne jen nejlepší, ale téměř nutností. Nemám zatím zkušenost s Fiskars kalačem, ale ten standardní český se občas do takovéhoto miláčka vůbec nezasekne, jen to tak čvachtne. Potvrzuju výbornou zkušenost s fiskars klíny. Mám pocit, že po každém sekání (po tom, co se vrátí cit do prstů) bych mohl udělat zápis do tohoto vlákna a posouvat se tak k té magické hranici potřebných 7267 příspěvků. v pátek okolo poledne mi udělal radost velmi čistý průjezd D1 Pha-Brno.Večer jsem si udělal radost svižným během a po něm jsem poprvé v životě ochutnal SkyrCake a to byl teda ultimátní zážitek. Upraveno 31. ledna 2020 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Moj svokor ma suseda a su to najlepsi kamarati... ja tam chodim raz do roka na zabijacku..... a jaky klin a ktory kalac sa na co hodi viac a komu to letos slo viac od ruky.... to byvalo vzdy tema aj na polku vecera, ale pred piatmi rokmi to z nicoho nic ustalo. Zistilo sa, ze za 500vku sa niekde v dedine da pozicat stiepacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 (upraveno) Me teď potěšilo, že jsem vstal a neboli mě hlava... Naši sou u nás návštěvě a suchý únor teda tedy opět nevyjde... A taky, že jsem nic nekoupil v opojení...Edit: tak hlava mě nebolí, neb jsem ještě regulérně navalený... Chjo to zas bude den :-D Upraveno 1. února 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Me teď potěšilo, že jsem vstal a neboli mě hlava... Naši sou u nás návštěvě a suchý únor teda tedy opět nevyjde... A taky, že jsem nic nekoupil v opojení...Edit: tak hlava mě nebolí, neb jsem ještě regulérně navalený... Chjo to zas bude den :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 pokud se bavíme o opravdu velkých špalcích, třeba borovice, metr v průměru, mokré a hodně sukovité dřevo, tak jsou z mé zkušenosti klíny a palice (a Gshocky) ne jen nejlepší, ale téměř nutností. Nemám zatím zkušenost s Fiskars kalačem, ale ten standardní český se občas do takovéhoto miláčka vůbec nezasekne, jen to tak čvachtne. Potvrzuju výbornou zkušenost s fiskars klíny. Mám pocit, že po každém sekání (po tom, co se vrátí cit do prstů) bych mohl udělat zápis do tohoto vlákna a posouvat se tak k té magické hranici potřebných 7267Souhlas! @cali - se stipackama nemam zkusenost. Jak to zvladne sukovate spalky tvrdeho dreva? Mekky smrk je asi pohoda a jde to rychle, ale u smrku mi nevadi parkrat machnout sekerou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Máro, nejsi v tom sám, taky statečně odolávám tomu nesmyslu se suchým únorem Fotka je ze včera, teď jsem domlask lahvovýho kozlíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Co blbnete, vcera byl jeste leden. Pokud od pulnoci nechlastste, tak jste v cajku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky