Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pánové díky, X17 už mám, ale já si libuju fakt ve velkých špalcích ( líp se pak zrakvím fyzicky .-)), ne mám to, jak to v lese přijde pod ruku a já se těm velkejm jako kolegové nebráním, takže je dostanu všechny já.

Doteď jsem měl sekyru ještě o něco těžší , ale musel jsem špalky dělat klínama, což mě neba. O víkendu hned vyzkouším, na to se těším nejvíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prowlerovy příspěvky zkontrolovány :-) Rovnoměrně přispíval do všech možných připitomělých témat, co jich tady je. Postoval chlast, vtip o striptérce, a před nedávnem dokonce glosoval Josefa v autech na alternativní pohon. Čímž prokázal i diskuzní odvahu a otrlost. Za mně v poho :cheers:

P.S. - Hlavně ať neprodává Festiny :-)

Odkaz ke komentáři

Ja ti nevim. Pokud se bavime o opravdu velkych spalcich, tak tam kalac a kliny jsou nejlepsi. Nedavno jsem si hral s orechem a bez zeleznejch klinu bych byl totalne v haji...

pokud se bavíme o opravdu velkých špalcích, třeba borovice, metr v průměru, mokré a hodně sukovité dřevo, tak jsou z mé zkušenosti klíny a palice (a Gshocky) ne jen nejlepší, ale téměř nutností. Nemám zatím zkušenost s Fiskars kalačem, ale ten standardní český se občas do takovéhoto miláčka vůbec nezasekne, jen to tak čvachtne. Potvrzuju výbornou zkušenost s fiskars klíny. Mám pocit, že po každém sekání (po tom, co se vrátí cit do prstů) bych mohl udělat zápis do tohoto vlákna a posouvat se tak k té magické hranici potřebných 7267 příspěvků.

v pátek okolo poledne mi udělal radost velmi čistý průjezd D1 Pha-Brno.

Večer jsem si udělal radost svižným během a po něm jsem poprvé v životě ochutnal SkyrCake a to byl teda ultimátní zážitek.

Upraveno uživatelem ismit
Odkaz ke komentáři

Moj svokor ma suseda a su to najlepsi kamarati... ja tam chodim raz do roka na zabijacku..... a jaky klin a ktory kalac sa na co hodi viac a komu to letos slo viac od ruky.... to byvalo vzdy tema aj na polku vecera, ale pred piatmi rokmi to z nicoho nic ustalo. Zistilo sa, ze za 500vku sa niekde v dedine da pozicat stiepacka.

Odkaz ke komentáři

Me teď potěšilo, že jsem vstal a neboli mě hlava... Naši sou u nás návštěvě a suchý únor teda tedy opět nevyjde...

A taky, že jsem nic nekoupil v opojení...

Edit: tak hlava mě nebolí, neb jsem ještě regulérně navalený... Chjo to zas bude den :-D

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Me teď potěšilo, že jsem vstal a neboli mě hlava... Naši sou u nás návštěvě a suchý únor teda tedy opět nevyjde...

A taky, že jsem nic nekoupil v opojení...

Edit: tak hlava mě nebolí, neb jsem ještě regulérně navalený... Chjo to zas bude den :-D

post-49277-0-20587200-1580546145_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

pokud se bavíme o opravdu velkých špalcích, třeba borovice, metr v průměru, mokré a hodně sukovité dřevo, tak jsou z mé zkušenosti klíny a palice (a Gshocky) ne jen nejlepší, ale téměř nutností. Nemám zatím zkušenost s Fiskars kalačem, ale ten standardní český se občas do takovéhoto miláčka vůbec nezasekne, jen to tak čvachtne. Potvrzuju výbornou zkušenost s fiskars klíny. Mám pocit, že po každém sekání (po tom, co se vrátí cit do prstů) bych mohl udělat zápis do tohoto vlákna a posouvat se tak k té magické hranici potřebných 7267

Souhlas!

@cali - se stipackama nemam zkusenost. Jak to zvladne sukovate spalky tvrdeho dreva? Mekky smrk je asi pohoda a jde to rychle, ale u smrku mi nevadi parkrat machnout sekerou...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...