prischera Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 IMHO dobrý.Od tebe bych čekal IMHO gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Zase takova issue to neni, abysme kvuli tomu meli diskuzni overhead. Berte to jako heads-up, ze je evoluce nezastvitelna a development kazdyho z nas je treba si vnitrne odkomunikovat .Interne odkomunikovat Kofolo, interne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Interne odkomunikovat Kofolo, interne.Ajo, to je fail, tvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 ...a králíci se nepěstují, králíci se chovají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 ale adekvatny sa k nam nabeton nedostalo z latiny, hoci je latinskeho povodu.. ako asi polovica vsetkych odbornych terminov je to slang, s tym nic neurobis. Instant, jseš si jistý? Zrovna tohle slůvko mám spojené s právem, a skrze něj se mohlo přímo z latiny dostat do domácích jazykú. Nevím to, jen tipuju. Ono obecně lěkařské, pr?vní a často i hospodářské výrazy latin.původu mají asi zdroj v církvi + univerzitách, tj napřimo, bez mezistanic v němčině či angličtině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) ...a králíci se nepěstují, králíci se chovají... Králíkové možná někdo chová ale zajci se vodjaktěživa pěstujou. Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) žena moje si šla u nás koupit žufánek a v železářství na ni koukali jak na blázna :-) když jsme se poznali a řekla mi, že má švýcu, měl jsem obavy, jestli to od ní nechytnu........ jo a zajcům tam u nich říkají micani Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem gunman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Jo micoše známe.Z kama je paní ?Jako odkud :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Ja teda chvilku kralika pochovám, než ho sežeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Ja teda chvilku kralika pochovám, než ho sežeru.Tvl, tato uchylka na nazov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Chovatel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) Pochovatel... Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) V tom je čeština krásná. Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem rmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 To obcas rikam sve drahe. Ze je muj poklad. Jenom zakopat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Když jsme v tom pravopisném kroužku, co tak těžký kalibr:"vaječina""půpaté" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) Co je jako na vaječině těžký kalibr? Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Koukám kolečko = tačky, to jsem teda neznal. A aby v tom byl pořádek, tak v Jihlavě jsme tomu říkali kotouč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 tolecto tolecto, tocilo se tolectojednoduchý jak facka neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Koukám kolečko = tačky, to jsem teda neznal. A aby v tom byl pořádek, tak v Jihlavě jsme tomu říkali kotouč.Někde jsem slyšel i tlačky, od slova tlačit,né asi !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky