Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Už mi nejde edit: pardon za neodpověď, podle normy tam můžeš mít k zásuvkám i jedno světlo. Tuším max. 4 zásuvky. Plus v úvahu vzdálenost jak zmiňuje kolega.

Ty jo, dneska mi to nějak blbne a přeskakuje, sorry. Ale dobrali jsme se k výsledku  :)

Upraveno uživatelem Tom4
Návštěvník Oplt
Odesláno
před 55 minutami, Prochy68 napsal:

Na jeden jistič muzes až 10 zasuvek (dvouzasuvek)

Edit: Eskymák mě predbehl

Ano 10 zásuvek 👍

Odesláno

Simvas panove, nez zacnu divoce googlit, dotaz z pracovniho prava - muj zamestnavatel v CR konci, dostal jsem vypoved a rovnou me chce zamestnat, za rekneme stejnejch podminek, nase Nemecka kancelar. V pondeli to s nima budu resit, nicmene rad bych dopredu tusil - lze danit standardne tady, pojisteni taky? Je tam neco, na co si dat vylozene bacha?

Odesláno

Za zkoušku nic nedám - nerozumíte tady někdo přiznání k dani z nemovitých věcí? Snažím se to vyplnit a mám pár otázek, v tuhle chvíli mi vůbec nejde o to hodit to někomu na hlavu nebo ušetřit na účetní, ale spíš chci něco pochopit (konkrétně např jak zacházet s některými podíly na společných částech). Nagoogleno mám už dost.

Když tak SZ.

Odesláno

Nechci to psát do stavebního koutku, zeptám se tady. Náklady na bydlení v bytě. 

Modelový příklad, byt 64m2, novostavba bytový dům, město 15tis. obyvatel na Moravě, náklady měsíčně cca 4000 korun. Rozpis:

Úklid 110,-

Výtah 68,-

Voda 300,-

UTV 1200,-

TUV 350,-

Osvětlení 68,-

Fond oprav 10,- kč za m2 podlahové plochy bytu

Poplatek za správu 139,-

Odměna předseda SVJ 35,-

Elektřina 1 000,-

celkem 3910,- při tomto modelu, nebo taky cca 65,- na m2 plochy bytu.

Mohu poprosit o porovnání kdo máte zkušenosti jestli je to +- ok? 

Odesláno

56 m2 Praha 10 Vršovice 1 osoba:

Vytápění 2 209,00 Kč
Provoz výtahu 70,00 Kč
Studená voda 110,00 Kč
Provoz STA 6,00 Kč
Pojištění, provoz 27,00 Kč
Teplá voda 220,00 Kč
Elektřina společných prostor 15,00 Kč

Správa 250,00 Kč
Odvoz odpadu 50,00 Kč
Rozúčtování tepla 14,00 Kč
Úklid společných prostor 59,00 Kč
Výpočtový základ Celkem Základní Vlastnický (1,6909) 930,00 Kč

Celkem 3 960,00 Kč

plus 1000 Kč elektřina, takže bůra/měs.

Odesláno

Včera jsem si chtěl pustit nějakou muziku z telefonu do uší a zjistil jsem, že Hudba Play (používal jsem tu appku jako offline MP3 přehrávač, žádnou extra jsem neinstaloval) je death. Měl by někdo doporučení na MP3 appku - přehrávač na Android. YT music nee. Mám hromadu svý muziky a online streamování nějak nefandim.

Odesláno
před 8 minutami, geometr napsal:

Včera jsem si chtěl pustit nějakou muziku z telefonu do uší a zjistil jsem, že Hudba Play (používal jsem tu appku jako offline MP3 přehrávač, žádnou extra jsem neinstaloval) je death. Měl by někdo doporučení na MP3 appku - přehrávač na Android. YT music nee. Mám hromadu svý muziky a online streamování nějak nefandim.

Mort Player Music

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...