Prochy68 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Ahoj, používáte někdo masážní pistoli? Uvítal bych nějaký tip na co si dát pozor, jakou, zkušenosti atd. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 18 minutami, Prochy68 napsal: Ahoj, používáte někdo masážní pistoli? Uvítal bych nějaký tip na co si dát pozor, jakou, zkušenosti atd. Diky Ahoj, jako u každé neprofesionální masáži nebo automasáži, dodržovat pravidlo "pokud je mi něco nepříjemné, tak to nedělat". Léčebný efekt těhle hlavic je nula nula prd, pokud to budeš používat třeba po nějakých trénincích na regeneraci, tak to by byla možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 8 minutami, Michallcz napsal: Ahoj, jako u každé neprofesionální masáži nebo automasáži, dodržovat pravidlo "pokud je mi něco nepříjemné, tak to nedělat". Léčebný efekt těhle hlavic je nula nula prd, pokud to budeš používat třeba po nějakých trénincích na regeneraci, tak to by byla možnost. Díky, nejspíš jsem se blbě rozepsal, myslím spíš zkusenosti s nějakou značkou, výrobkem. A ano, regenerace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Ahoj, používáte někdo masážní pistoli? Uvítal bych nějaký tip na co si dát pozor, jakou, zkušenosti atd. Diky Čím větší zdvih/amplituda, tím lépe = dražší. Řešil jsem to před rokem a koupil asi nejlepší poměr cena/výkon od InSportline a pohoda, ale zapnul jsem ji jen asi 5x a od té doby mi leží ve skříni. Kdyby ses pro ní rozhodl tak ti ji za 2k pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Diki za nabidku, ale jeste to musim nastudovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Jelikož jsem těžký amatér v analýzách, tabulkách a grafech, potřeboval bych nasměrovat na člověka/firmu, co by mi zanalyzoval nasbíraná data (3 větší Excel tabulky) za tři roky. Potřeboval bych tabulky přepracovat do grafů, ze kterých by se dala vysledovat určitá trendovost a zpracovat data dle mých cílů. Nepotřebuji nic "vědeckého", je to do závěrečné práce (Bc.) Jestli je i mezi vámi někdo takový, tak budu rád za spolupráci. Díky, Michal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Mám tu dotaz ohledně paušální daně. Kolegyně platí paušální dan. Limit v 1. Skupině je 1mio. Jak se tato částka vypočítává v případě OSVČ? Je to celkový součet přijatých peněz na účet z faktur za období 1.1. - 31.12. ? Když platba za vykonanou práci, třeba v prosinci, přijde až v lednu následujícího roku, tak už se to jako příjem v loňském roce nezapočítává, ne? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Žena, účetní odpověděla. Příjem do obratu na paušální daň je souhrn příjmů zaplacených na účet nebo v hotovosti v období od 1. 1. do 31. 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 15 minutami, vzduch napsal: Žena, účetní odpověděla. Příjem do obratu na paušální daň je souhrn příjmů zaplacených na účet nebo v hotovosti v období od 1. 1. do 31. 12. Super... díky moc...pretlumocim to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Zdravím pánové, nemáte někdo kontakt na stěhovací/vyklízecí partu? Jednalo by se o byt 2+kk se sklepem (9patro s výtahem) - Praha, Lhotka. Bylo domluveno, že si kupující ponechá patrovou postel, dvě větší vestavěné skříně, kuchynskou linku a sklep vyřeší sám, ale komplet obrátil. Takže rozebrat a vynosit, ale aby mě to nezruinovalo. Případně předem děkuju za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna V 8. 1. 2024 v 10:17, moco napsal: Jelikož jsem těžký amatér v analýzách, tabulkách a grafech, potřeboval bych nasměrovat na člověka/firmu, co by mi zanalyzoval nasbíraná data (3 větší Excel tabulky) za tři roky. Potřeboval bych tabulky přepracovat do grafů, ze kterých by se dala vysledovat určitá trendovost a zpracovat data dle mých cílů. Nepotřebuji nic "vědeckého", je to do závěrečné práce (Bc.) Jestli je i mezi vámi někdo takový, tak budu rád za spolupráci. Díky, Michal. Nemáte nikdo kontakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zdravim. Mam dotaz ohledne pneu. Chci vyhodit rezervu z auta. Leto/zima mam jiny rozmer a ta rezerva co tam mam je stejne nevyhovujici. Jakou byste doporucili sadu na opravu pneu + kompresor do auta? Knoty mam, ale co jinak? Sprej? Nebo ty opravny vruty? Funguje to? A co ten kompresor? Jednou jsem mel pujceny tohle a docela to slo https://kompresory.heureka.cz/xiaomi-portable-electric-air-compressor-2/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIz56hhfPdgwMVkIKDBx0ZPAidEAQYAyABEgI3lfD_BwE#prehled/ Nebo jsem mimo a kdyz mam rezervu z vyroby, tak ji tam musim zachovat?? Diky za jakykoli postreh. L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Zdravim. Mam dotaz ohledne pneu. Chci vyhodit rezervu z auta. Leto/zima mam jiny rozmer a ta rezerva co tam mam je stejne nevyhovujici. Jakou byste doporucili sadu na opravu pneu + kompresor do auta? Knoty mam, ale co jinak? Sprej? Nebo ty opravny vruty? Funguje to? A co ten kompresor? Jednou jsem mel pujceny tohle a docela to slo https://kompresory.heureka.cz/xiaomi-portable-electric-air-compressor-2/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIz56hhfPdgwMVkIKDBx0ZPAidEAQYAyABEgI3lfD_BwE#prehled/ Nebo jsem mimo a kdyz mam rezervu z vyroby, tak ji tam musim zachovat?? Diky za jakykoli postreh. L. Nikdy bych se rezervy nezbavoval! Sadou neopravíš proraženou pneu - najezdím cca 55 000 km/rok, a pokud řeším, tak se jedná o proražení, minimum je klasické píchnutí. A čekat na odtah v pátek večer, následně čekat na dodávní nového pláště v pneuservisu (protože tvůj nemají skladem), to nechceš. S rezervou, případně dojezdovým kolem, přežiješ, dojedeš. U nových aut vždy požaduji minimálně dojezdové kolo.Absence možnosti pořídit alespo%n dojezdové kolo, byl také důvod nepořízení nového auta (Nissan X-Trail) a i další nemají vůbec možnost dokoupení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna defekt pneu je vždycky v dešti, sněhu, vánici, mrazu a v noci. máš-li rezervu, jedeš nejpozději do 30 minut dál. jak píše vaba, sadou neopravíš proraženou pneu a o tom, jak v polních podmínkách cpeš knot do pneu si rád nechám vyprávět. posledních 15 let jsem neměl jediný defekt, teď v prosinci jsem dvakrát prorazil pneu (pro rejpaly, nebyly to 15 let staré pneu). a někde jsem četl, že pokud je v autě rezerva z výroby, je součástí deformační zóny. nevím, jaké důvody máš k trvalému vyndání rezervy, ale já bych hledal cestu, jak rezervu stále vozit s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Mam to stejne, auto bez rezervy mi nesmi do baraku. V poslednich letech 2x prorazene kolo a vzdy roztrzeny plast z boku tak, ze zadna opravna sada nepomuze. A to nemluvim o tom, ze na dalnici bych kvuli pichlemu kolu nestavil, to radsi zvolna po krajnici na nejblizsi exit/odpocviku a tim odepises kazdou gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Rezerva je určitě výhoda, na druhou stranu je dnes asistence pojišťovny defakto v každé pojistce, nebo je má přímo výrobce aut, která tuto záležitost a mnoho dalších řeší. My rezervu nemáme ani v jendom z aut, ani ve firemních, vlastně tam není už ani kam dát a za celá dlouhá léta (musím zaťukat.. jeden defekt v Rakousku) a vyřešen právě asistenční službou. Lepící sada jak pro inženýra, nechtělo se mě s tím špinit, tak jsem to zkusil. Poslali borce, ten s kolem odjel, za půl hoďky zpátky, vyřešeno. Tenkrát se jenom lepilo a bylo to celé zdarma, což mě docela překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Řeším na firme letištní autopůjčovnu, jakou doporučíte, poměr cena/služby, vracení na jiném místě a tak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Jako s tou pneu mate samozrejme pravdu, o tom zadna. Vzdycky kdyz se ma neco posrat, tak jedine v patek odpo/vecer Vyndat jsem ji chtel, pac tam je nejaky random kolo,ktery tam nepatri. Ma tam bejt prave dojezdovka. Koukal jsem na ne a oproti normalni rezerve stojej jednou tolik coz nechapu. Kazdopadne o tom jeste popremejslim. Ale ten kompresor budu kupovat tak jako tak. Nejakej tip na neco spolehlivyho co nezabere moc mista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 3 hodinami, Moty napsal: Řeším na firme letištní autopůjčovnu, jakou doporučíte, poměr cena/služby, vracení na jiném místě a tak díky Vždycky jsem vybral mě nejlépe vyhovující auto přes rentalcars a na pohodu . Spolupracují s ověřenými půjčovnami a v případě problémů pomáhá i sám Rentalcars, který vždy vše vyřešil dobře. https://www.rentalcars.com/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Jako s tou pneu mate samozrejme pravdu, o tom zadna. Vzdycky kdyz se ma neco posrat, tak jedine v patek odpo/vecer Vyndat jsem ji chtel, pac tam je nejaky random kolo,ktery tam nepatri. Ma tam bejt prave dojezdovka. Koukal jsem na ne a oproti normalni rezerve stojej jednou tolik coz nechapu. Kazdopadne o tom jeste popremejslim. Ale ten kompresor budu kupovat tak jako tak. Nejakej tip na neco spolehlivyho co nezabere moc mista?Já v zimě vozím letní kolo a v létě tam mám ( jako rezervu) zimní.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se