Moty Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 4 hodinami, lukasb515 napsal: Dakujem, presne to hladam mám jeden volný, nejde mi Ti poslat SZ, tak se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 29 minutami, Moty napsal: mám jeden volný, nejde mi Ti poslat SZ, tak se ozvi Diky, mas sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Kdyby to neklaplo, nebo mel nekdo navic dalsi kousek, tak Bugouta bych se taky rad ujmul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitaire Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Ahoj, tak mi včera po srpnovém objednání došel mail od Chris Reeve Knives, že moje Sebenza 31 jde do výroby a mám potvrdit můj zájem. Teď nějak začínám přemýšlet, zda-li to za těch skoro 500 dolarů stojí. Zeptám se teda zkušenějších. Je to tak super a mám to potvrdit nebo jak jsem četl výše, tak mě čeká zklamání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Nestojí - ale když budeš mít pochyby a nebudeš se veřejně prsit ještě než Ti ten sériovej kus plechu přijde, tak sloníka neprodáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 viťa: To musíš vědět sám, kudla to není špatná. Zas není superhvězdná. Otázka je spíš, jakou cenu má dneska americký pětikilo. Koneckonců, kdybys zažil zklamání, tak za tři stovky jí od Tebe vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Nestojí...ale chuj s tym....zkusit ho musíš ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Stojí... Já neměl vesmírné nároky a příjemně překvapil... Jako dokonalost to asi není... Takový Rolex... V hodinkách mám jiné favority, v nozich neurazil . Btw lionsteel mi přijde lepší. Tak ho mám v šuplíku taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 No, budu asi za chuja, ale osobně vidím jako nejlepší poměr cena/výkon/ machrindex(co si budeme nalhávat, že) značku Zero Tolerance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 18 minutami, wizard-ov napsal: No, budu asi za chuja, ale osobně vidím jako nejlepší poměr cena/výkon/ machrindex(co si budeme nalhávat, že) značku Zero Tolerance. Jo, s tím budu klidně souhlasit. Za mě klidně i ten benchmade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Benchmade, Spyderco a pro movitější Microtech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) dva BB Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 23. května 2021 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Ty jsou parádnický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 V 21. 5. 2021 v 22:21, wizard-ov napsal: Nestojí...ale chuj s tym....zkusit ho musíš ;o) přesně tak, souhlas vzal bych radši Sanrenmu Land 910 Plus v titanu za pětinu ceny a má i vyvložkovaný framelock. škoda, že už nejde sehnat, možná SRM Ravage 9008 TZ, ale ten má trochu jiný tvar. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tyjo dyť to je normalní fík…nebo to mají licencovaný od CRK nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Né, to je homáž, přeci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 To je ale zajímavé téma... Co o něm soudíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) Asi takhle, mám originál a tohle by mi radost nedělalo, ani bych to nechtěl. Ale synovi se originál líbil a sedí mu, tak jsem mu zatím koupil tohle .... jezdí přes týden na intr a kluci si od něho každou chvíli kudlu půjčují na kdoví co, tak ho to ani nebolí p.s. kam ta dnešní generace spěje, jako jeden z mála kluků tam má nůž a ještě na něj divně koukaj, že ho nosí? Upraveno 26. května 2021 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Buď rád, pak to není "jeden z mála kluků", ale jedinej kluk. Zbytek se musí kouknout do žákajdy (ne do trenclí) co jsou zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se