eskimak Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 sa to tu rozbehlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Založte si vláko o termoskách!!! Tu Stanley jsem si vyhledal a nekoupim si jí!! Jsem na sebe pyšnej .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 V 5. 11. 2020 v 22:36, prischera napsal: Já myslím, že co se sekery týče, tak by se ti šikla nějaká Hultafors u nás třeba tady. Vypadají moc dobře, máš nějakou doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Nemám, už se dlouho přemlouvám, že jí nepotřebuju. Na běžnou práci mám fiskarku a upřímně, mi to stačí. Ale hrozně se mi líbí. A recenze je vynášejí do nebes, mělo by to být top toho, co si můžeš pořídit. Asi časem podlehnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ta umelohmotna rukovat fiskarsky vydrzi sice hodne, ale nakoniec sa znici, no a vymenit sa uz potom neda na rozdiel od tej drevenej. Takze kto s tym fakt robi, tak moze to drevo ocenit. Kto to ale ma skor na lezanie v kolni, tak radsej fiskarsku, bo to drevo zas dokaze pracovat so zmenami vlhkosti, plesniet, hnit apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tak nevim, jen jedinkrat sem zazil u znameho, ze prasklo topurko od Fiskarsu. Byl dost mraz. A i tak sekyru vymenili v zaruce. Ja mam Fiskarsy 3 velikosti. Z toho dve vice nez 10 let a odstipaly kazda desitky kubiku dreva. Jinak Fiskars dava bezne zaruku 10 let na vyrobni vady a pokud sekyru zaregistrujes, tak 25 let. Samozrejme, pokud je nekdo nemehlo a kazdym druhym sekem trefi topurko v miste napojeni - tedy sekne za spalek, tak mu do ruky nepatri zadna sekera, ale hrabe a at jde hrabat listi ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ciste funkcne je Fiskarka skvela, nedam na ni dopustit. A obavam se, ze to hickorovy topurko na hultaforsku bude stat jak cela fiskarka . Ale je krasna. Cas taky ukazuji casia za litr. A docela presne. Ale stejne nosime hodinky za uplne jiny castky. Ale zatim bojuju . Jinak teda, ja ji doporucoval hlavne Strasovi, na jeho povzdech, ze do westernovy sady mu chybi sekerka. Tam by fiskarka na rozdil od hultaforsky fakt nezapadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ja westernu nerozumim, z podobnych nastroju te doby znam akorat tomahavk ;-). Beztak kovbojove sekyry pouzivali, ale jak vypadala, to si neumim predstavit. A uz ted je mi Strasi lito, jak bude tahat cely ten arzenal a ted k tomu bowiak a jeste sekeru :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ja taky ne. Ale tak nejak od oka mi ta kovana kraska na hickoru sedla k vybave lip, nez fiskarka no . A jak znam strasu, nikam to tahat nebude, maximalne to popoveze autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 11 hodinami, Waya03 napsal: Tu Stanley jsem si vyhledal a nekoupim si jí!! Jsem na sebe pyšnej .... Taky jsem odolal, ale padnout na ně v režimu "lehce upito", kdo ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) před 8 hodinami, Xenomorfus napsal: A uz ted je mi Strasi lito, jak bude tahat cely ten arzenal a ted k tomu bowiak a jeste sekeru :-D. Ono není tak zle, karabina se tahá jen jedna...no ale fakt je, že by to měl nosit hlavně ten kůň.. pořád se k tomu v myšlenkách vracím...kdybych říkal že je to pes, směl bych na procházky i po zavíračce... Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem straspol No tak jsem vynechal slovo, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 tak zas raz stipka romantiky v podani partnerskeho paru Longines 1945 a Gerber Jukebox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 No nemusi sa ta rukovat hned lamat aby mohla byt ponicena natolko aby clovek zatuzil po novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) Tak mi dnes přišla a jako 1,4l mi přijde docela velká... Udělat si teplý nápoj, když něco dělám okolo baráku, asi dobré, ale někam se s tím tahat .... Mno. Asi budu potřebovat ještě nějakou menší.... Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Lol. Přesně takhle jsem skončil se čtyřma A ten "džbán" na pivo jste už viděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Kolik se tam vleze piv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 @bohus76 Necely 4 (1,9l). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 3 hodinami, kloubik napsal: Lol. Přesně takhle jsem skončil se čtyřma A ten "džbán" na pivo jste už viděli? A co je menší jak 1l z téhle série ? Nějak jsem to nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Děte do háje, víte kolik mám po zdejší inspiraci krámů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Bry den, pomalu ale jiste se zacinaji blizit vanoce a ja premejslim nad nejakym peknym EDC zavirakem pod strom do litru. Celkem se mi libi ontario rat 1, ma smysl jeste koukat po necem jinem? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se