Tom4 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2019 Tady jde jasně vidět výhoda kolegů s lefty, ti by normálně jeli v klidu domů.
roura74 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2019 Jenom lehká osma. To se srovná centrklíčem.
African Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2019 Příště prosím zakrýt céčko, Rolls Royce znak se při poruše také schová :-)
odjinud Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2019 No jak se rika - nic, co by neslo rozlestit... :-)
filltos Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 To vypadá, jak přímej náraz do stromu...
African Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Dneska na pohodu, krásný počasí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Dneska jsem zkoušel traily v Sušici, super svezení a dokonce se mi pak i líp skládalo kolo do auta Dobrá hláška.
African Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Příjemných šedesát, přijedu domů a první co slyším, táto, my chceme taky na kolo :-) Hm, takže rychlého námořníka do bazénu a jsem zpět :-) Všichni musi být happy.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Zdravím, krom běhání jsem začal jezdit na kole a tak koukám po nějakém kole pro sebe . Máte někdo zkušenosti s anglickým shopem planetx.co.uk ? Koukam asi po nějakém basic Gravelu a mají tam zajímavé ceny.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Zdravím, krom běhání jsem začal jezdit na kole a tak koukám po nějakém kole pro sebe . Máte někdo zkušenosti s anglickým shopem planetx.co.uk ? Koukam asi po nějakém basic Gravelu a mají tam zajímavé ceny.Mrkni kdyztak este na cyclestore.co.uk. Sem tam kupoval gravela a prisel asi za tejden, za cca 60% zdejsi ceny.
Paw Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 (upraveno) Z planetx jsem bral jen doplňky, obchod v pohodě. Maj tam teď zajímavý akce, tak bych asi neváhal (svý kolo jsem kupoval na merlincycles.com, ber to po Zmizíkově tipu jako další obchod). Jen bacha při objednávce, nezapomeň si zvolit správný osazení brzdovejch pák, angláni to maj naopak, tj zadní vlevo. Upraveno 18. srpna 2019 uživatelem Paw
nickolas Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Zkus si zit tisice let na ostrove...taky se ti lecos prehodi Ale dobrej postreh
quest987 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 Z planetx jsem bral jen doplňky, obchod v pohodě. Maj tam teď zajímavý akce, tak bych asi neváhal (svý kolo jsem kupoval na merlincycles.com, ber to po Zmizíkově tipu jako další obchod). Jen bacha při objednávce, nezapomeň si zvolit správný osazení brzdovejch pák, angláni to maj naopak, tj zadní vlevo.JJ o tom vím, že mají brzdy obráceně. na tom planetx se dá u většiny kol vybrat klasické osazení. Ale asi by se dalo zvyknout i na UK
nickolas Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2019 To bych nedelal...jistota je jistota, jednou na to budes muset skocit a poletis jak hadr
moco Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2019 Příště prosím zakrýt céčko, Rolls Royce znak se při poruše také schová :-)OT: RR ve svý době měly v kupní smlouvě, že majitel při poruše nesmí otevírat (na krajnici) kapotu....aby nebylo vidět, že RR je poruchové.
odjinud Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2019 No ja stejne nevim, co je to to "C". Napadl me nejdriv Commodore, pak Celaskon... takze nejak tak.
Duke650 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2019 Doporučíte prosím batoh na záda? co nejmenší, dobře odvětraný, slušně polstrovaný. Aby se tam vešel vercajk, lepení, duše, pumpička, repairspray... díky za tippo sobotním parakotoulu to už nechci vozit v ledvince
Moty Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2019 já mám Osprey raptor 10l https://www.rockpoint.cz/na-vlastni-kuzi-test-batohu-osprey-raptor-10 nejlevněji tadyhttp://www.vseprokola.cz/5621873-batoh-rezervoar-osprey-raptor-10-cedar-green/
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Mám Deuter Race 10l black/whitehttps://www.ferrino.cz/zbozi/15902-deuter-race-10/ Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Gustaf
Doporučené příspěvky