moco Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 No vždyť už hodně let žijeme pod EU masážemi
ensi Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 To ze zatial lepsi nik nevymyslel. Myslene ako suhrn vsetkych parametrov podstatnych pre majoritu pouzivatelov.Jasně, kdo ví jak to dopadne s osobní přepravou do budoucna, ale ten odpor k inovacím a odklonu od spalovacích motorů mi přijde strašně iracionální, tak by mě zajímalo na jakém to je základě. Myslim si, že eko stopa je u elektromobilů ještě pořád větší než u klasickejch spalovacích motorů. Elektřina se stejně někde vyrábí pořád neekologicky a koneckonců auta produkujou relativně málo bordelu ve srovnání s průmyslem a letadlama v přepočtu na hlavu. Řeší se tady relativně nevýznamnej problém, ale ten skutečnej vůbec. Fascinuje mě, že si někteří majitelé myslí, jak chrání elektromobilem přírodu, ačkoliv je to přesně obráceně. Imo se řeší problém, který je nejsnáze řešitelný, někde se začít musí.
GlenAffric Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 To funcar auto na léto...taky o něm pořád přemýšlím a na každém řešení mě něco vadí. Nejraději bych k současné trojce pořídil MX-5 ale zadní sedačky, pak bávo ale tam to bude zas vylítaná paštika. Megan, golf atd. už vypadá staře a nevím nakolik to bude fun. Pak skončím u toho že nebudu vymýšlet blbiny, pošetřím a až dojezdím Mazdu (kterou mimochodem pořád řadím k zábavným vozum) tak pak pořídím zas něco lepšího než nějakou šunku a k tomu "víkendovku"Resil jsem stejne zadani a v listopadu jsem poridil Mazdu RX8. Uz jizda z mista koupe (cca 300km) byla prijemny zazitek. Pres zimu jsem delal drobnosti (nove brzdy) a tesim se na jaro.
honza71 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Ale ten proceed gt vypadá opravdu dobře... uz jsem si ho byl vokouknout a za ctrnact dni ho jdu projet
moco Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Hele a co říkají ekologové na CNG pohony?
Gustaf Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 (upraveno) uz jsem si ho byl vokouknout a za ctrnact dni ho jdu projet tak pak napiš dojmy ne že bych ho kupoval, ale docela mě to zajímá.. Upraveno 23. února 2019 uživatelem Gustaf
exBURN Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Resil jsem stejne zadani a v listopadu jsem poridil Mazdu RX8. Uz jizda z mista koupe (cca 300km) byla prijemny zazitek. Pres zimu jsem delal drobnosti (nove brzdy) a tesim se na jaro.RX-8 je super, mě ale vadí spotřeba kolem 12-15 litrů
sibirnaya Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Jako vazne? Resit u vikendovky spotrebu?
dawe009 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Přesně. Na spotřebu bych se vykašlal. Mě by spis dělalo problem GO motoru každých 60 tis km. A věř mi ze to nikdo neprodává po uspesne generalce, ale vždycky před..nebo po, když se něco nepovede..
exBURN Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 (upraveno) Přesně - v kombinací s GO motoru, výměnou cívek, katalizátorů a startéru v směšně malém nájezdu mě to prostě vadí. Upraveno 23. února 2019 uživatelem exBURN
GlenAffric Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Tlaky obou komor zatím v normě, s přetěsněním se počítá. Startér je tam 2kW, cívky OK. Chtěla novou baterku - má ji.
Sickboy Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Imo se řeší problém, který je nejsnáze řešitelný, někde se začít musí.To je přece hloupost. Mělo by se řešit jádro problému a ne začínat od konce a ještě okrajovýho. Nehledě na to, že důsledky můžou bejt horší než je realita teď. Současný auta seškrcený euro normou 6d s filtrem pevnejch částic v podstatě vzduch třeba v Praze a Ostravě spíš čistí. Já osobně bych teda spíš reguloval leteckou dopravu, to je zdaleka nejjednodušší. Popřípadě donutit lidi ke spolujízdám vyhrazenejma pruhama nebo nižším mýtným pro auta s více lidmi, aby nebyl jeden člověk v autě, popřípadě nemít víc aut než lidí. Baví mě, když politici, který lítaj na ekonomický fóra do Davosu soukromejma tryskáčema a řešej tam ekologii a úspory. Nakonec se ukázalo, že největší úspora a hlavně snížení ekologický stopy by bylo, kdyby se to v Davosu nekonalo. Stejně v tý elektrifikaci a obnovitelnejch zdrojích vidim jenom nějakej švindl. Až moc se tlačí na pilu. Jsem zvědavej, kdy nám náglové zakážou jádro a vnutěj svoje technologie na obnovitelný zdroje.
Bells Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 K těm hothatchům apod..napadají mě k již jmenovaným třeba ještě Cooper S, Focus ST, Civic Type R, nebo třeba staré STI, případně EVO, ano ty budou dost staré, ale určitě by se dal najít i pěkný kus a oboje to byly vždy super a moc pěkné povozy
African Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Sem s malým pažoutem v servise a koukám že ta nová 508 je včelka povedená...
varjag Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Je pěkná! Za mě než nějakého korejce, vždycky radeji frantíka a tohle se minimálne designově povedlo
M.K. Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Interiér jak z Batmobilu, to bych nečekal :-)
VasekN Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Jako mne se líbí moc. Ale každej v mém okolí co si Peugeota, Citroena nebo Renault pořídil už se k těm značkám při dalším nákupu nevrátil. Všichni na to vesměs nadávali a dnes mají koncern, Korejce nebo Japonce nebo případně nějakou premiovku.
JoyStick Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Pažout po 20 letech zase začíná dělat pořádný auta
M.K. Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Já měl asi 7 let stošestku v benzínu (950 ccm), bohatýrská edice Palm Beach (samolepka a střešní okno) a to bylo taky pořádný malý auto. Zrychlení 0-30 to mělo bestiální, ale pak začalo poměrně rychle vadnout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se