siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Já jsem pro změnu s poslední aktualizací po mnoha letech zase spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Kdysi bývalo zvykem nemít zapnutý podpis v Tapatalku. Nešlo by tento zvyk zase obnovit? Já jsem pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Kdysi bývalo zvykem nemít zapnutý podpis v Tapatalku. Nešlo by tento zvyk zase obnovit?Já jsem pro.Já taky, nehledě na to, že když jsem s tím ještě neuměl, dostal jsem za to několikrát dost zm.dáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Zkusil, nesedli sme si. Raději si zvětším origo.Jsem konzerva. No a platit jim? Dobrej humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Já taky, nehledě na to, že když jsem s tím ještě neuměl, dostal jsem za to několikrát dost zm.dáno...Jsem taky pro Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) Tak si to vypni vo*e! ;-) Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Možná mi něco uniklo, ale opravdu není možné u tapatalku přes android nastavovat kvalitu vkládaných fotek, jak je tomu u tapatalku pro iOS? Něco tam přidat nebo nastavit nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Právě proto, že fórum čtu přes Tapatalk, nesnáším ty podpisy...Tady zřejmě někdo někam něco poslal telefonem a teď všem píše, že je to pryč. ;-)Hodilo by se to jak do humoru, tak i do naštvávacího vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Nevím někdo jsk nastavit v Ťapině v SZ vkládání fotek? Píše mi to hlášku,že tato možnost byla Administratoren deaktivována. Do vláken mi ale vkládání jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Nefunguje na ios. Musim se pouzivat safari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 (upraveno) Na Chronomagu bych používání tohoto programu zakázal. Naprostá většina těch, kteří zejména do prodejní sekce dokáží inzerát dát i desetkrát, používá Tapatalk, což mne vede k úvaze, že je buď debilní program nebo jeho uživatel, ev. kombinace obojího. Upraveno 13. června 2018 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Na Chronomagu bych používání tohoto programu zakázal. Naprostá většina těch, kteří zejména do prodejní sekce dokáží inzerát dát i desetkrát, používá Tapatalk, což mne vede k úvaze, že je buď debilní program nebo jeho uživatel, ev. kombinace obojího. Program není až tak špatný, většinou je chyba v debilitě uživatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 (upraveno) Na fórech, které podporují Tapatalk už přes dva roky používám na mobilu jen tuto aplikaci (placenou verzi). Žádný problém s čtením a vkládáním příspěvků nemám a komfort je (oproti mobilnímu prohlížeči) výrazně vyšší (procházení a čtení příspěvků, přeskoky mezi různými fóry a např. zprávami, orientace v nových a sledovaných vláknech atd.). Jediné dva problémy: - občas nezobrazí fotky- někdy déle načítá příspěvky a nebo trvá déle jejich upload - v řádu vteřin (a proto asi někteří vloží příspěvek x-krát). Upraveno 13. června 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Jsem jeden z tech, co Tapatalk pouzovaji a musim rict, ze komfort a rychlost prohlizeni je ikskrat lepsi nez v prohlizeci. Pres prohlizec pocitace chodim uz minimalne. Duplicitni prispevky si vysvetluju spis spatnym spojenim. Obcas se stane, ze postne duplicity, pritom to dam odeslat jen jednou. Duplicity se mi obcas povedly i v prohlizeci, i kdyz je fakt, ze v tapatalku casteji.U posledni verze mam obcas problem, ze nezobrazuje vsechny prispevky ve vlaknu. Logiku jsem v tom zatim nevysledoval.Lucide, proc hned vsechno zakazovat? To, ze to nevyhovuje tobe neznamena, ze se tim musi ridit vsichni. Jeste mi rekni, jestli na forum muzu chodit pres firefox, nebo musim jen chrome? Kde to jsme, kurna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 (upraveno) Ale, raději nic... Upraveno 13. června 2018 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Skusal som fora cez rozne prehliadace a vzdal som to. Tapatalk je jednoznacne lepsie riesenie. Hlavne na forach, ktore neumoznuju upload fotiek. Tam platena verzia nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Chlapci, tapatalk me na iPhonu SE prestal upozornovat na zamcene obrazovce (a vlastne jakkoliv) na prijeti soukromy zpravy. V nastaveni jsem se nehrabal. Ma nekdo podobnej problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Používám jak Tapatalk, tak prohlížeč. V prohlížeči brouzdám Chronomagem, sleduju statusy a píšu příspěvky (hlavně ty s fotkama), Tapatalk mi umožňuje okamžitě reagovat na aktuální příspěvky ve sledovaných tématech.A právě to se teď nějak nedaří. Po poslední aktualizaci mi úplně přestaly chodit notifikace na soukromé zprávy a notifikace příspěvků ve sledovaných tématech přijdou s několikahodinovým zpožděním a jenom některé. Tím pro mě Tapatalk ztrácí tu jedinou funkci, kvůli které ho používám.Jedná se o Android na Xiaomi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Já už Tapatalk opustil dávno, jak zdechla 4.9.5. Chodím přes prohlížeč a je to o zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Ona teď vyšla nějaká nová aktualizace pro Android? Ta poslední byla u mě už před pár měsíci a zatím furt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se