5etter Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 (upraveno) Poslouchaj, šéfe, voni se o tu čest světového židovstva perou jako vlk Zajímavej článek, martare, díky. Nám s oblibou onikal třídní profesor na gymplu. Sice ze srandy, ale důsledně. "Poslouchaj Pospíšil, dnes to mají za pět. Sednou si a do příště se to doučej." (Bylo to na začátku tohoto století.) Mně se to líbí, má to takovou starosvětskou poetiku. Upraveno 17. ledna 2020 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Mnohem mensi poetika je dnes na kolejich.Prijdu do prace. Vezu prvni vlak. Regina a pada mi tu na stanovisti bocni okno. Zima tu je jak v pici, fouka fest. Jedu v kulichu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Což mě přivádí k myšlence, jak se cítili fírové a topiči na starejch lokomotivách v zimě. Otevřenej prostor, průvan, zezadu mráz a ledovej vítr, zepředu žhnoucí topeniště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 (upraveno) Rešerše zajímavá - akorát u té etymologye jmen a příjmení autorka "zapomněla" že místní (Novák, Schwarzenegger, Windsor?) a profesní (Kovář, Kowalski, Smith?) postupy se používaly univerzálně po celé Evropě - nejde tedy o žádné "židovské specifikum" a důvod ke fňukání kvůli útisku (...což se IMHO zbytečně táhne celým článkem). @Hopa26: A osvědčený kutilský postup s šutrem/klackem/zmuchlaným papírem na to padací okno použít nejde? Upraveno 17. ledna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Mnohem mensi poetika je dnes na kolejich.Prijdu do prace. Vezu prvni vlak. Regina a pada mi tu na stanovisti bocni okno. Zima tu je jak v pici, fouka fest. Jedu v kulichu. Přivázat šňůrkou od bot ...A to přirovnání o té zimě dle mých skromných zkušeností trochu pokulhává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Privázat tkaničkou není k čemu. Pomohl mi až něčí zapomenutej deštník a nově číslo časopisu ČD pro Vás. Přirovnání je jen takove smutne postesknutí.I kdyz, jednou jsem zažil se studenym pekáčem něco ukrutného. To ale neni vhodné pro forum gentlemanu.Není to vhodne asi vubec nikam. Kfl by řekl: "Ne, tenhle příbeh určitě nevydáme. Tohle nejde použít ani do vánočního speciálu " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 No ale my budem přemlouvat! Chcem ten pribeh!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Parádní deštníkovzpěra A o příběh se tu klidně poděl, my to gentlemanům neprozradíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 My chceme příběh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Tvl, ukrutnej přiběh se studeným pekáčem?? Doufám, ze to bude jen nějaká outdoorová erotika za polárním kruhem, s inuití nebo sámskou slečnou ... a ne příběh z márnice, i když se tím prej už nikomu neubližuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Byli jsme s kamaradkou na koncertu. Protoze to mam daleko, tak jsem kvuli rizeni musel pit nealko. Doslo na popichovani o tom, ajk je nealko nechutne atd. Na to jsem zareagoval klasickym vtipem o tom, ze pit nealko je jako lizat vlastni sestru. Ze to chutna stejne, ale presto clovek tak nejak vi, ze to neni ono. Kdyz prisla kamoska s kelimky, tak se ji ptam, ktere je nealko. Zarazila se, ale pak mi rika: "To poznam." Zavahala, napila se z jednoho kelimku a rekla: "Tohle je sestra." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Já teda nevím, ségru nemám, ale u nealka se to pozná už po čuchu, netřeba to olizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 (upraveno) Manželka opravuje diktát. Jiřík Doskočil napsal : "myslivec chodí po lese s nabitó puškó." No a mýho mladýho to pořád ještě drží. Upraveno 5. února 2020 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 S nabitó puškó....v Pardubicích ve škole.....to asi bude nějaké migrant z Moravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Dneska jde suplovat k osmákum, borci že tam nosej kalhoty pod koleníma jamkama, přiznaný trenky ankl sam, každej druhej na hlavě čepku s koníkem. Se ji moc nechtelo. Sem ji poradil- " hlavně drž nohy u sebe prosimtě, ať domů nedoneseš něco, co nechcem! " Hodila po mne novinama s Kremlíkem na hlavní straně. Jedu do vody, se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Zemřel Kirk Douglas. Pro mě, jeden z největších frajerů Hollywoodu. Spartakus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 S nabitó puškó....v Pardubicích ve škole.....to asi bude nějaké migrant z Moravy.Řekl bych z Hané :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Třeba je manželka z Hané a takhle diktuje..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Koukám že si všechny ty prasárny v Číně vyžírají i s úrokami....né,že bych jim to přál, nejsem hovado, ale jen že je to také ze života, který občas dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se