odjinud Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
taurus24 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května V 21. 5. 2026 v 9:56, Zdenek1307 napsal: Chlapi, jsem v Itálii. Z dotázaných nikdo ani nevěděl, že hrají na MS hokej proti ČR. Druhá jejich věta, že v týmu Itálie je snad jen jediný ital. A třetí, že se zajímají teď jen o tenis (to byla narážka na nepostup Itálie na MS ve fotbalu)... kdybychom náhodou chtěli dál rozvíjet debatu o sportu, raději to zasekli hned na začátku Tak snad mají Giro, né?
Zdenek1307 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 13 hodinami, taurus24 napsal: Tak snad mají Giro, né? To určitě ano
spineshank Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4
tommi_d Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 2 hodinami, spineshank napsal: B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no to isto... leda žeby špatné vlákno... Vlákno Humor nie ?
African Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) Kanaďany nemám rád, takže dneska mě je i Pospíšil nějaký sympatický Slováci super, jen tak dál.... Upraveno 24. května uživatelem African
Dráteník Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května kanada super, teď ještě babiše sejmou švédové a už ten čoboláckej xindl ve čtvrtfinále neuvidíme 1 10
Bert Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 10 hodinami, Dráteník napsal: kanada super, teď ještě babiše sejmou švédové a už ten čoboláckej xindl ve čtvrtfinále neuvidíme Přátelé, tento Dráteníkův zvratek zde ponechávám, abyste věděli, za co lze dostat na Chronomagu trvalý ban. Prosím, chovejte se lépe, než diskutující na Novinkách, či na fcb. Vlákno odemčeno. 1 1 4
bohus76 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Nechci se nikoho zastávat, ale není to docela přísný trest? ( Exemplární?). Každý by měl dostat šanci se poučit z vlastních chyb.
warann Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května @bohus76 za me neni ani prisny ani exemplarni, ale adekvatni. Nektery veci jsou proste pres caru. A byt respektuju nazorovou pluralitu, tak tohle tady fakt cist nechci. 1
bohus76 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Chvíli jsem na fóru nebyl a tak nevím jestli to byl jediný " poklesek" či se dotyčný na sebe snaží upozornit delší dobu. Podle toho bych se rozhodl já.
Maro Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května (upraveno) Ja se bez mučení přiznám, ze jsem zvažoval dat palec nahoru, ale pro dratenikem zvolenou formu jsem si ho nakonec odpustil. Určitě bych nevolil stejna slova, ale kdyz se podívám na soupisku, je to jediny tym, ktery ma na soupisce hráče z KHL. Viniu toho budu, stejne jako na OH, za jakykoliv jejich neuspech rad. národnosti pausalizace je za hranou, kdyz to ale vztahnu ciste na relaziacni tym a jeho výběr, tak bych to podepsal. Protoze clovek, ktery i po 4 letech v Rusku hraje proste xindl je a mírnější slova si nezaslouží a leccos to vypovida i o tech, kterym s nim nevadi hrat. Zas nemůžeme byt papezstejsi nez papež a tvarit se, ze to je v pohode, kdyz jsou to braťa. Pak bysme se nakonec taky mohli dočkat Jaskina v českém dresu a z toho se mi uprimne zveda kufr uplne stejne jako z představy, ze slovaci postoupí ze skupiny. A uplne stejne budu reagovat, pokud se potvrdi, ze do Vítkovic přijde Klok. Samozřejmě respektuji Bertovo rozhodnutí a vzhledem ke zvolené formě mu rozumim (a hlavne do toho nemam co kecat), obsahově ale proste musim (v mantinelech mnou vyse uvedeného - to je důležité) podepsat v plném rozsahu. Upraveno 25. května uživatelem Maro 3
Ivan Lelák Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 3 hodinami, Bert napsal: Přátelé, tento Dráteníkův zvratek zde ponechávám, abyste věděli, za co lze dostat na Chronomagu trvalý ban. Prosím, chovejte se lépe, než diskutující na Novinkách, či na fcb. Vlákno odemčeno. Díky. Vlákno za nic nemůže, ale takoví lidé tu nemají co dělat. 1
bandicoot Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Zrovna tuhle bublinu beru jako Česko-Slovenský fórum, kde si nadávat nemusíme. Mmch “dráteník” a a nadávky na SK to je kouzlo nechtěného… 4
kuncák7 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Před hodinou, bobi napsal: Po první třetině prohráváme s Norskem 1:2 po druhý taky a nic moc to není. snad to půjde nahoru a dáme to.
bobi Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 33 minutami, kuncák7 napsal: po druhý taky a nic moc to není. snad to půjde nahoru a dáme to. Dáme kulový 1:4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se