Gombo Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 (upraveno) Dnes sa vozim po riši a bol som pozret aj tam,kde sa zastavil cas... Upraveno 24. srpna 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Österreich je říše? Jsem měl za to, že do Rajchu se jezdí do Němec, Velkoněmecká říše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Odjaziva co si pamatam,tak u nas volame Rakusko.Keby si sa v Ba opytal starousadlikov,tak by ti to kazdy povedal.Dovod neviem,ale je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 (upraveno) Österreich - Rakousko. Většina lidí tak ale říká paradoxně Německu. Což mi taky přijde ne úplně šťastné.. Upraveno 24. srpna 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Proc ne uplne stastne a paradoxne? Vzdyt Nemecko bylo Deutsches Reich a pak Drittes Reich a jeste Tausendjähriges Reich. Ja mam teda taky pod rajchem vzite Nemecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Mam debilni dotaz (novacek no). Nekde jsem chytl pomerne hnusny hrebik a antipich nepomohl. Je to na novou pneu nebo to dokazou opravit? A druha debilni otazka - umi klasicky pneuservis opravit moto pneu? Tzn sundat kolo (mam kardan), opravit a zas spravne nasadit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Je hodne takych co to dokazu ale uplne automaticke to nie je. S kolesom sa Ti vacsinou v obyc pneuservise hrat nebudu chcet vobec, to musis priniest uz odmontovane. Sundat gumu a nandat novu dokazu vsade pomerne lahko ... maximalne Ti poskrabu elox... problem byva s vyvazenim... nie vsade maju moto vyvazovacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Tak možností je víc. Na zadním bych se nebál tam dát knot bez sundavání kola. Nebo lépe jak píšeš sundat a dát zevnitř hříbek. Pokud je guma teda zánovní a málo jetá, aby stála za záchranu. Každopádně při sundavání budou mít z toho antipichu radost, to je děsný svinstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Tak sem si řikal, že po loňským vejletu do rovinatýho Polska, zkusím letos nějaký kopce... A dobrý je to, fakt že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Prosím o radu ohledně první motorky. Cena nové max do 200k, ideálně naháč, jezdit budu sám, sedlo max 800mm. Mám v merku Hondu CB300r, až se naučím jezdit, šel bych do CB650r. Zkoumal jsem kde co, Honda je mi nejsympatičtější, nicméně prosím o případná další doporučení či názory. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) Mám na prodej zánovní Hondu NC750S sníženou na 35 kW. Je vhodná pro začátečníky na rozježdění. Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Za 170 bych vzal nádherný RE a ještě by mi zbylo na doplňky. :-)tady máš pěkný video test. RE vs. W800 a MG.https://www.motorkari.cz/video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Ta motorka je prostě nádherná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) Prosím o radu ohledně první motorky. Cena nové max do 200k, ideálně naháč, jezdit budu sám, sedlo max 800mm. Mám v merku Hondu CB300r, až se naučím jezdit, šel bych do CB650r. Zkoumal jsem kde co, Honda je mi nejsympatičtější, nicméně prosím o případná další doporučení či názory. DíkVyzkoušej někde u prodejce tu 750 co prodává Geodet, to je moc hodná motorka s úžasným motorem. O 300 jako o první motorce bych moc neuvažoval. Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) Ta motorka je prostě nádherná. pekna je, ale ako prvu motorku by som to asi neporadil. kategoria lestenka - padne ti to zo stojanu a places dva tyzdne.. netusim aka je servisna siet, je to neprakticke na denne pouzitie, predajnost s otaznikom, atd. ..tady máš pěkný video test. RE vs. W800 a MG.https://www.motorkari.cz/video/ vejfuky.. vobjem.. boha, cestina je tak krasny jazyk a ti traja ju prznia jak ruski muzici kozu :-O edit: mrazik, rozhodne si chod tu NC vyskusat.. Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Vzal bych SVčko a budeš vysmátý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 SV jsem měl a stejně bych mrazíkovi jako prvničku doporučil spíše tu Hondu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Zalíbil se mi RE 500, ale probral jsem se zkušenostmi majitelů, a moc pozitivně to nevyznělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Nechci být indiskrétní, ale kolik měříš? Pokud nemáš pod 170, budeš na tom vypadat, jako vosa na bonbóně ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 170 ltt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se