Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Je hodne takych co to dokazu ale uplne automaticke to nie je. S kolesom sa Ti vacsinou v obyc pneuservise hrat nebudu chcet vobec, to musis priniest uz odmontovane. Sundat gumu a nandat novu dokazu vsade pomerne lahko ... maximalne Ti poskrabu elox... problem byva s vyvazenim... nie vsade maju moto vyvazovacku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak možností je víc. Na zadním bych se nebál tam dát knot bez sundavání kola. Nebo lépe jak píšeš sundat a dát zevnitř hříbek. Pokud je guma teda zánovní a málo jetá, aby stála za záchranu. Každopádně při sundavání budou mít z toho antipichu radost, to je děsný svinstvo.

Odkaz ke komentáři

Prosím o radu ohledně první motorky. Cena nové max do 200k, ideálně naháč, jezdit budu sám, sedlo max 800mm. Mám v merku Hondu CB300r, až se naučím jezdit, šel bych do CB650r. Zkoumal jsem kde co, Honda je mi nejsympatičtější, nicméně prosím o případná další doporučení či názory. Dík

Odkaz ke komentáři

Prosím o radu ohledně první motorky. Cena nové max do 200k, ideálně naháč, jezdit budu sám, sedlo max 800mm. Mám v merku Hondu CB300r, až se naučím jezdit, šel bych do CB650r. Zkoumal jsem kde co, Honda je mi nejsympatičtější, nicméně prosím o případná další doporučení či názory. Dík

Vyzkoušej někde u prodejce tu 750 co prodává Geodet, to je moc hodná motorka s úžasným motorem. O 300 jako o první motorce bych moc neuvažoval.

Upraveno uživatelem Dave123
Odkaz ke komentáři

Ta motorka je prostě nádherná.

pekna je, ale ako prvu motorku by som to asi neporadil. kategoria lestenka - padne ti to zo stojanu a places dva tyzdne.. netusim aka je servisna siet, je to neprakticke na denne pouzitie, predajnost s otaznikom, atd.

..

tady máš pěkný video test. RE vs. W800 a MG.

https://www.motorkari.cz/video/

vejfuky.. vobjem.. boha, cestina je tak krasny jazyk a ti traja ju prznia jak ruski muzici kozu :-O

edit: mrazik, rozhodne si chod tu NC vyskusat..

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...