instant Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 mraziku vitaj v klube Honda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Mrazíku, a žádné sluchátka v uších za jízdy! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Včera jsme byli se ženou na 250km výletě po jižní Moravě...a ve Strachotíně asi řádil ňákej jinej gang! .Jinak Honda dobrý...gratuluji.Jednu Shadowku 125 nám doma trápí juniorka. Říkáme tomu Rozzuřený morče...11kw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tvl tolik chrlů pohromadě jsem viděl naposled když mi bylo šestnáct a jelo se to ze vsi všechno koupat. A mě to mrzelo, protože jsem měl pařeza bez papírů a nemohl jsem s nima. :-)Koukám baba vzadu bude z lepší rodiny, už to hrne na Mustangovi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Na těch fechtlech jsou úžasný ty plachty na místě SPZ. To se zase na magistrátě úředníci pos..li. Mě letos v červenci normálně nechali tu původní malovanou doma a vůbec neprotestovali. Jinak pěkná fotka. To se hned tak vážně nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 plachty? na SK su vsetky o 10km/h pomalsie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 No tam tomu taky dali na pr..l. Kdyby to na vetoše nechali tak jak to bylo za stara, bylo by to o mnoho hezčí. Stejně s tím každej, co to má vyjede párkrát do roka za účelem srazu a po většinu roka se v tom rejpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Mám dotaz. Před deseti lety jsem prodal Bandita 600 za nějakých 70tis rok 2002. Teď po dvou dětech se dívám, že bych si koupil motorku. Bláhově jsem si myslel, že když před deseti lety měl hodnotu 70tis, tak teď ho seženu do 30tis a ono prd. Co se stalo, proč jsou motorky tak drahý? Jejich málo, málo se jich dováží nebo zdražili i za hranicemi? A další otázka jak moc velká blbost je kupovat MV Augustu Brutale za 90tis? Našel jsem ji na Motorkářich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Béčko koupíš i za těch 30, jenže toho nechceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 gorlo, on 25 Zář 2019 - 10:21, said:Mám dotaz. Před deseti lety jsem prodal Bandita 600 za nějakých 70tis rok 2002. Teď po dvou dětech se dívám, že bych si koupil motorku. Bláhově jsem si myslel, že když před deseti lety měl hodnotu 70tis, tak teď ho seženu do 30tis a ono prd. Co se stalo, proč jsou motorky tak drahý? Jejich málo, málo se jich dováží nebo zdražili i za hranicemi? A další otázka jak moc velká blbost je kupovat MV Augustu Brutale za 90tis? Našel jsem ji na Motorkářich.Brutálka za 90 bude kasička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Bude to asi trochu ako s autami, ked to ma stk a startuje, tak pod 50 sa to ludom neoplati predavat nech vek a km hovoria cokolvek. Ja som napr kupil staru bandasku 12 pred 5 rokmi....a dnes podobne kusy len o 5 rokov starsie stoja stale rovnako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Já na bandasce 2 roky jezdil a prodal je o fous dráž, než koupil. Ale byla to 650, rok 2006 - poslední rok olej/vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Kupoval jsem Bandita když byl nejdražší a prodával když byly motorky po krizi v roce 2008 nejlevnější. Holt mám šestý smysl pro blbé nákupy a ještě blbější prodeje. Dost mě teď ceny motorek překvapily, čekal jsem jak u aut, že ji koupím za pár peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 (upraveno) od isteho veku uz naklady na udrzbu a drzbu masiny kompenzuju stratu na hodnote v dosledku veku a km, takze to dalej vyrazne neklesa. Ak je nieco lacnejsie, ma to obvykle svoj dovod (buracka, buracka, skryta vada, buracka.... rozvod apod). edit: plus faktory ako Euro3, dobry modelovy rok, vzacnost atd mozu znamenat, ze hodnota naopak pomaly rastie Upraveno 26. září 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Po x letech nastal čas na upgrade a velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Něco málo o Jawě, Fichtlu, Babetě. Některé dobové záběry úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Az se mi zastesklo po me 05 a jawe 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Dneska jsem ji přivezl domů - 300 km a nechtělo se mi z toho slézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 pekna norge. to je dost prehliadany model, ale vzdy sa mi pacil. len asi nebol dostatocne "guzzi", tak ich je malo. ale musi to byt pohodove jazdenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Norge, můj pubertální sen! Za mě pořád jedna z nejhezčích motorek... Gratuluju, ať slouží ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se