Wanderer Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 (upraveno) Jo dneska to byla paráda. Potkal jsem spoustu jednostopých a myslím, že hranice okresu už nikdo neřešil. Upraveno 10. dubna 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Je tam porad jeste hodne sterku? Jel jsem tam v unoru a musel jsem si davat hodne pozor. Ale taky se rad zastavuju u tohodle prejezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 U nás ráno mrzlo a v poledne tak 10 stupňů. Závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 před 10 hodinami, Baldic napsal: Je tam porad jeste hodne sterku? Jel jsem tam v unoru a musel jsem si davat hodne pozor. Ale taky se rad zastavuju u tohodle prejezdu Bohužel, místy bylo štěrku víc jak na polňačce, konkrétně tady taky hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Dneska bylo hezky, Tak jsme se s Horhem domluvili a jeli jsme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Bob & Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 18 hodinami, mAra_ napsal: Dneska bylo hezky, Tak jsme se s Horhem domluvili a jeli jsme. Nádherný stroje, jenom ty brašny to trochu kazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 39 minutami, Dali napsal: Nádherný stroje, jenom ty brašny to trochu kazí. Ale zas mi aspoň Mára vozil flašku s minerálkou. Já nemám kam dát ani lékárničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Ja jsem na tom podobne.. jen vse taham v batohu na zadech..ale ono toho zase moc neni.. kdybych chtel cestovat(nebo mel cas) poridim jiny typ motorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Je to, hoši, tak nejvic se mi moje motorka líbí s menším sedákem (mám), bez opěrky a zadního nosiče, bez brašny na něm a na boku... A hlavně bez Plexi. Je to pak nejvíc nejhezčí motorka... Ale když ono s tím vším se prostě jezdí líp... Jsou kam dát věci, na člověka nefouká, a líp se sedí... A i s tím vším to nevypadá blbě Edit: věci tahat na zádech v batohu už mě přešlo. Po delší době mě z toho šíleně bolí záda. Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 je pravda, ze jsem chtel taky montovat tyhle vsechny "pohodlny"veci.. jezdim ale celkem dost malo, a hlavne asi zadne dalky, tak se to da vydrzet.vydrzet, ze me fouka do ksichtu a helma se snazi utrhnout me hlavu, po par kilometrech sem naklepanej jako řízek, az si nekdy rikam jestli me to za to stoji.. ale pak kdyz je po vsem, zjistim, ze na dlouhou dobu pred a po nemam silnejsi zazitek Ostatni rikaj, ze s vekem se tyhle preference meni, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Jojo 2008-2018 jsem jezdil nightster... Ale věk nezastavis a větší pohodlí na delší cesty se fakt hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Ja som uz dlho v tom “vegetacko-turistickom” mode. Len ma stve, ze ak chcem ostat pri rovnakej znacke, tak sa uz nemam kam posunut. K1600GTX uz nieje tak pohodlna ako K1200LT a chybaju jej aj nejake vychytavky, ktore LT ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 V neděli bylo krásně - bezcílné brouzdání kolem komína cestami necestami bylo parádníSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Jojo, neděle paráda, teď už to ale zas vypadá na pár dnů bez motorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Pocasie na jazdenie nieje, tak idem konecne prezuvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tu zadni ti prodali nejakou jetou. To bych reklamoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @Baldic vtipalku. Obidve su zadne. Stara a nova . Predna bude na rade neskor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Co vás kluci vede přezouvat jinak, než celou sadu? I kdyby přední byla "v půlce", na nový sadě se to chová vždycky líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) @Americkej Mam kupene obe gumy, ale nemam pod motorku pracovny podstavec, takze neviem naraz odmontovat obidve kolesa a musim prezuvat postupne. Dnes zadne a ked ho nahodim, tak ide na rad predne. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se