Gustaf Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 10 minutami, Pandera napsal: Nj, ale teď se toho chytnou rusáci, že ani NATO už není jednotné... To mu to ten Prchal nemohl alespoň do těch papíru nějak připravit? Prchal to dnes žehlil tim prohlášením. Ten včera musel bouchat hlavou do zdi, když toho zmrda slyšel mluvit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted January 23 Report Share Posted January 23 Babiš to v tom neveřejném videu přece říkal. "Půjdeš do debaty, něco tam posereš a celá kampaň je v prdeli." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23 Report Share Posted January 23 Nevolím ho, nesnáším ho, opovrhuju jím a přesto se kvůli němu stydím. To jsou paradoxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted January 23 Report Share Posted January 23 Celý to má i svoje pozitiva. Tonda Blaník je zpět! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Tvl to je panoptikum, debil, blbeček, debil, blbeček, jen tam vzadu dva blbečci vedle sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted January 23 Report Share Posted January 23 Váňa mne tam mrzí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 1 hodinou, Roman I. napsal: Nevolím ho, nesnáším ho, opovrhuju jím a přesto se kvůli němu stydím. To jsou paradoxy Jj, kvuli nemu i kvuli "narodu" je mi stydno. Co jsme to za bandu zoufalcu, kdyz je mozne, ze byl tenhle vsehoschopny neandrtalec premierem CR, a realne hrozi, ze se stane prezidentem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted January 23 Report Share Posted January 23 Vágner je supr, vypadá pořád na dvacet Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Prchal to dnes žehlil tim prohlášením. Ten včera musel bouchat hlavou do zdi, když toho zmrda slyšel mluvit. A zejtra do dožehlí Zeman: https://www.novinky.cz/clanek/volby-prezidenta-babis-kolektivni-obranu-jsem-nezpochybnil-40420759#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest208_reklama_na_4_pozici_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz To nevymyslíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 8 minutami, dykmore napsal: Vágner je supr, vypadá pořád na dvacet na dvacet čeho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted January 23 Report Share Posted January 23 (edited) Edited January 23 by Jarett Link to comment Share on other sites More sharing options...
108 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Před hodinou, Duke650 napsal: Tvl to je panoptikum, debil, blbeček, debil, blbeček, jen tam vzadu dva blbečci vedle sebe fuha tak toto je kvalitny naklad a tie argumenty su top... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 23 Report Share Posted January 23 Chudáci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traveller Posted January 23 Report Share Posted January 23 Otázkou je, zda to opravdu řekli. Papír snese všechno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted January 23 Report Share Posted January 23 (edited) se vším co se tu řeklo o babišovi souhlasím nicméně, tohle je mi asi nejbližší názor. jestli se nehodí, prosím o smazání. Edited January 23 by montemar Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted January 23 Report Share Posted January 23 3 minutes ago, montemar said: se vším co se tu řeklo o babišovi souhlasím nicméně, tohle je mi asi nejbližší názor. jestli se nehodí, prosím o smazání. D-FENS Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted January 23 Report Share Posted January 23 ano. zapomněl jsem uvést zdroj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted January 23 Report Share Posted January 23 (edited) @montemar Z čeho Ty konkrétně usuzuješ že oba kandidáti jsou zlo a budou poslušným vykonavatelem cizích zájmů? Asi bych neřekl že mám oba kandidáty do hloubky prolustrované, ale takový dojem rozhodně nemám. Vím jen to, že jeden z nich měl mnoho let ve veřejné funkci na to dokázat, že je naprostý blb. Edited January 23 by Waya03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted January 23 Report Share Posted January 23 (edited) před 14 minutami, montemar napsal: se vším co se tu řeklo o babišovi souhlasím nicméně, tohle je mi asi nejbližší názor. jestli se nehodí, prosím o smazání. To je hrozná blbost. Když pominu, že u jednoho z nich netuším jak by mohl byt zlo, tak tohle je fakt kravina. Prezident reprezentuje ČR a její občany navenek. Máme na výběr dva kandidáty - žádní jiní z “tolika schopných a sikovnych lidi” tam už není. Každý si musí vybrat jakým způsobem chce byt jako občan ČR reprezentován - a v debatách, kampani a popř. z dřívějších veřejných projevů a politických i mezinárodních zkušenostech, které u obou z nich známe, jsme viděli jakým způsobem dokáží reprezentovat. Stavit PP a AB na rovinu stejného zla je fakt hloupé. Edited January 23 by Z. Paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted January 23 Report Share Posted January 23 Diskuze pod tim clankem je horsi, jak nekde na Blesk.cz. To me trosku rmouti na jake ctenare Dfens cili. Mne treba hlava nebere, jak nekdo muze po vsech tech diskuzich a po tom, co ma jak Pavel tak Babis za sebou, ty dva hazet porad hazet do stejneho pytle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts