warann Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 (upraveno) před 16 hodinami, Red Dwarf napsal: Kolegové, poraďte mi nějakého pesana k dětem, aktuálně teda do bytu, ale snad se letos přestěhujeme někam, kde bude zahrádka. Pes bude denně tak 5 hodin sám doma, což by mu nemělo vadit (jasně, chápu...), ale měl by zvládnout i pár hodin venku když se jde někam na výlet. Nechci vyloženě gaučáka, ale mazla pro děti a parťáka pro mě. Dík. Už jsem to tu psal na obdobnej dotaz, ale za mě stafík. S dětma vydrží (a nechá si líbit) neuvěřitelný kusy a na výlety je taky v pohodě. Celkem malej psík, samozřejmě, že štěňata jsou celkem temperamentní a vyžadují nějakej ten pohyb, čímž myslím spíš pravidelně, než jen o víkendu. Jo, a v současný době se neshání úplně dobře, ale o se netýká jen jich. Upraveno 4. ledna 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 https://www.bvv.cz/vystavy-psu/narodni-vystava-psu/ Co třeba navštívit tuto výstavu a udělat si přehled a třeba i pokecat s některým chovatelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 7 minutami, warann napsal: Už jsem to tu psal na obdobnej dotaz, ale za mě stafík. S dětma vydrží (a nechá si líbit) neuvěřitelný kusy a na výlety je taky v pohodě. Celkem malej psík, samozřejmě, že štěňata jsou celkem temperamentní a vyžadují nějakej ten pohyb, čímž myslím spíš pravidelně, než jen o víkendu. Jo, a v současný době se neshání úplně dobře, ale o se netýká jen jich. Souhlasím s Warannem! AST jsem měl 13 let v bytě v paneláku. Pokud měl, zejména první tři roky, dostatečné fyzické vybití, tak byl doma v klídku - gaučík. Několik hodin (do 6-ti hodin určitě) doma vydrží taky v pohodě a hlavně neštěká na každou kravinu. Líbilo se mi, jak uměl jezdit výtahem - nastoupil k lidem, sedl si, koukal před sebe, výtah zastavil, on vyšel - nikoho si nevšímal. A poznal i správné patro. Tohle plemeno je moje srdcovka - k lidem se choval přátelsky, jen některé černé psy (labradory) nemusel. Zdravotní stránka, skladnost (33-34 kg) a krmení taky OK, nenáročné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 8 minutami, Radek Cigi napsal: Souhlasím s Warannem! AST jsem měl 13 let v bytě v paneláku. Pokud měl, zejména první tři roky, dostatečné fyzické vybití, tak byl doma v klídku - gaučík. Několik hodin (do 6-ti hodin určitě) doma vydrží taky v pohodě a hlavně neštěká na každou kravinu. Líbilo se mi, jak uměl jezdit výtahem - nastoupil k lidem, sedl si, koukal před sebe, výtah zastavil, on vyšel - nikoho si nevšímal. A poznal i správné patro. Tohle plemeno je moje srdcovka - k lidem se choval přátelsky, jen některé černé psy (labradory) nemusel. Zdravotní stránka, skladnost (33-34 kg) a krmení taky OK, nenáročné. Akorat ja tady opakovane matu, za coz se omlouvam. Mame a meli jsme Stafbulika, kterymu se obcas taky rika stafik. Kazdopadne podobna natura, ale kompaktnejsi provedeni, coz z hlediska zadani beru jako vyhodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Náš malý divoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 3. 1. 2022 v 16:12, Red Dwarf napsal: Kolegové, poraďte mi nějakého pesana k dětem,... Hlavně ne jezevce, to sou klasické svině. Teď kdybych se připlížil a dupl, tak mi visí na nohavici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Famózní fotka! Miluju jezevce. Měli jsme dva drsnosrsté a byli parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Dík, drsné smetáky má brácha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Watchdog! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 @kamilb Vidíš, všichni tři naši hladkosrstí ňufáci byli doslova chůvy - zvlášť ten první (o kterým jsme se srandou říkali že jde o krokodýla s plastikou na jezevčíka), malou si hned po přinesení z porodnice hned u dveří očuchal a byla jeho, akorát ke kočárku zaparkovanýmu před obchodem se nikdo cizí nesměl přiblížit, jinak byl kravál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Konečně ideální počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) V 7. 1. 2022 v 10:01, kamilb napsal: Hlavně ne jezevce, to sou klasické svině. Teď kdybych se připlížil a dupl, tak mi visí na nohavici. Mamku jednou u kamarádky jezevčík natvrdo hryznul. Ale ona jí varovala, ať ho rači nechá, že je vostrej. Ale nedala si říct Pak jsem měl na základce spolužáka, kterej měl doma taky hrubosrstýho jezevčíka a taky to byl hajzlík a několikrát dostal na prdel když se po mně chěl ohnat. Takže tohle plemeno u mě nemá dobrou pověst Edit: čímž teda nic proti týhle dvojce, foto jako vždy dokonalý! Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Psí oči, verze 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 V 4. 1. 2022 v 8:40, warann napsal: Už jsem to tu psal na obdobnej dotaz, ale za mě stafík. S dětma vydrží (a nechá si líbit) neuvěřitelný kusy a na výlety je taky v pohodě. Celkem malej psík, samozřejmě, že štěňata jsou celkem temperamentní a vyžadují nějakej ten pohyb, čímž myslím spíš pravidelně, než jen o víkendu. Jo, a v současný době se neshání úplně dobře, ale o se netýká jen jich. V 4. 1. 2022 v 9:10, Radek Cigi napsal: Souhlasím s Warannem! AST jsem měl 13 let v bytě v paneláku. Pokud měl, zejména první tři roky, dostatečné fyzické vybití, tak byl doma v klídku - gaučík. Několik hodin (do 6-ti hodin určitě) doma vydrží taky v pohodě a hlavně neštěká na každou kravinu. Líbilo se mi, jak uměl jezdit výtahem - nastoupil k lidem, sedl si, koukal před sebe, výtah zastavil, on vyšel - nikoho si nevšímal. A poznal i správné patro. Tohle plemeno je moje srdcovka - k lidem se choval přátelsky, jen některé černé psy (labradory) nemusel. Zdravotní stránka, skladnost (33-34 kg) a krmení taky OK, nenáročné. Podepisuji obojí - Amstaff i Staffbull jsou vhodná plemena k dětem, jsou to velcí srdcaři. Doporučuji nebrat modní modrou (šedá) je to krásná, ale náchylná srst na zdravotní problémy a různé alergie. Každému se to líbí, ale pak je majitel i pes smutnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 před 7 minutami, Sphinxx napsal: Podepisuji obojí - Amstaff i Staffbull jsou vhodná plemena k dětem, jsou to velcí srdcaři. Doporučuji nebrat modní modrou (šedá) je to krásná, ale náchylná srst na zdravotní problémy a různé alergie. Každému se to líbí, ale pak je majitel i pes smutnej. Jeste - jako znamej lakomec -dodam, ze cenovej rozdil az 10 tis za barvu mi prisel fakt dost. Takze misto modni modry mame mame doma seredu, co vypada jak krizenec dalmatina a jack russela . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 (upraveno) Když mysli, ze se nedivame tak leze do postele a este se tomu tlemi A zimu fakt nemá rada, je to holt princezna Upraveno 11. ledna 2022 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 před 17 minutami, warann napsal: Jeste - jako znamej lakomec -dodam, ze cenovej rozdil az 10 tis za barvu mi prisel fakt dost. Takze misto modni modry mame mame doma seredu, co vypada jak krizenec dalmatina a jack russela . No jo, ale máš po problému. A kdepak šereda, klasické zbarvení, úplně normálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Beníku, neštěkej na tu labuť !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Hlídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Můj dnes takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se