bandicoot Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 A jak se u těch roztočených přehazovala pěna ze sklenice do sklenice.Kdo tohle nezažil může se podívat ke Kolarikovi do Schweizerhausu. Tam ten Budvar dělaj asi na čtyřikrát. A každou dávku dává jinej chlap u jinýho zařízení a posune dál. Tomu prvnímu chčije z hadičky jenom taková jarová pěna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) To třeba nechápu jak to mlíko nebo snyt může někdo pít.... Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Další zážitek mám z Porubskeho nádraží. Jezdil jsem Jeseničákem v 5:17 do Opavy. Venku mínus 15 a horníci stáli venku u krmítek v ruce primrzly lahváč, to jsem nikdy nepochopil. Je fakt, že jsem nikdy nefáral, takže to prý nemůžu pochopit, co je žízeň. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 No a vidis....je hnusnej a boli z nej hlavaTo je subjektivny nazor,to iste moze niekto tvrdit o Tvojej osobe..Mna po Budvare hlava neboli a je vyborny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 pche, kdo nenes pivo v báni ze světla, neví co je nouze. Pak se to muselo postavit do čepice aby se to nepřevalilo a nalívalo se do ešusů.To vypadá, že jsme byli ve stejnejch kasárnách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 to mi pripomnelo, ze se musim stavit v masnych kramech. maj tam 4 kousky v petce za kilco... skvelej budvarek krouzek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) To vypadá, že jsme byli ve stejnejch kasárnách...Asi jsem tam taky sloužil. Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Kdo nenosil pivo v lustru, je hovno alkac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Kdo nenosil pivo v lustru, je hovno alkac. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 A nie je uz nacase zalozit vlakno "Pivo"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ono tu někde je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Presne, skoro stejne dobry jako Starobrno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 vaše starosti bych chtěl mít. Nějak jsem to přehnal s prací kolem dřeva a berou mě záda. Když ležím tak to jde, kupodivu ani chůze moc nevadí, jen sedět je dost nepříjemné. Ano, i na záchodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Pij pivo za chůze a nepij samosery, abys nemusel sedět na záchodě :-) Ale vážně, ať Tě to brzy přejde! Záda jsou fakt nepříjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 vaše starosti bych chtěl mít. Nějak jsem to přehnal s prací kolem dřeva a berou mě záda. Když ležím tak to jde, kupodivu ani chůze moc nevadí, jen sedět je dost nepříjemné. Ano, i na záchodě. a už jsi byl na velký ,???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 vaše starosti bych chtěl mít. Nějak jsem to přehnal s prací kolem dřeva a berou mě záda. Když ležím tak to jde, kupodivu ani chůze moc nevadí, jen sedět je dost nepříjemné. Ano, i na záchodě.Když to neumíš, tak to nedělej :-)), rádi odborník, co si u dřeva přivodil skoro průkaz ZTP :-).A co štve mě? Nejmladší jsem nedal prášek před jízdou v autě, no, byl jsem statečnej i ona, ale obracel se mi při prevlikani a úklidu kufr, ani jsem nevěděl, že do sebe dostala tolik sladkosti. A u nás v ulici se zase veselé jezdí protismerem, přece to nebudu objizdet, když tam jede jen jedno auto. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Problém s uchem a motejlice jako prase, au, nikdy nekončící příběh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Strana a vláda povolila farmářské trhy- to můžou rovnou zahájit nácvik na spartakiádu mám je v Praze na náplavce vedle sebe tak vím jak to tak vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Horší než Hornbach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 V Hornbachu jsem dneska byl- peklo peklissimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky