African Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast Martine :-( Držte se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast, Martine....držte při sobě s rodinou, nic jiného v tak těžkym momentu nepomůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Nemusíme nic, jenom umřít... upřimnou soustrast, Kuncáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Uprimnu sustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast,Martine.Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Jsou v životě bolístky a bolesti, kdy se dá říct "to bude zase dobrý". V těchto případech to nejde. Dobrý to nebude, Martine, akorát čas to postupně trochu uhladí. Psal jsem, že to bude dovolená na houby, ale takhle jsem to opravdu nemyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dnes v 8.27 mi umřel táta. Kurwa.Upřímnou soustrast...... poslední dobou často trnu, kdy to přijde s mojí mámou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dnes v 8.27 mi umřel táta. Kurwa.Drž se chlape. To je hodně smutná část života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 To je spatny Martas. Drzte se. Nechcete radeji domu letet a pro auto se vratit za tyden, dva? Ta cesta je narocna uz tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Kuncaku drzte sa, uprimnu sustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Kuncaku, upřímnou soustrast... Drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Martine drz se. Uprimnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast, drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Kluci díky, nechci aby to vyznělo jako fráze, ale podpora mi pomohla. Rozhodl jsem se, že holkám nic neřeknu (me rozhodnutí, ponesu si za to případně následky a výčitky sám), vracet se předčasně nebudeme (přání mamky-pohádal jsem se i s ní, já se chtěl vratit). O vše se postará druha ségra a její manžel a rodinej kamarád, já budu jen na telefonu.Já jsem s tím nějak vyrovnanej, jen ta pretvarka mi moc nepůjde (ale v tom mi pomáhá chronomag, všechny telefony, co jsem dnes udělal jsem při jejich pochybách svedl na domluvu prodejů hodinek a bylo mi uvereno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Rozhodl jsem se, že holkám nic neřeknuTomu naprosto rozumím, byť tohle budeš muset před nimi zpětně obhajovat "proč jsi nic neřek?", "a to jsi jako celou dobu hrál divadlo?" nebo nejhůř "měly jsme právo to vědět". Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Upřímnou soustrast, Kuncáku, to mi je líto. S něčím prostě nenaděláme vůbec nic. Hodně sil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Je mi to líto Martine, drž se. Upřímnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky