geometr Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Nejlíp udělat lidové milice :-))) Mě dycky pobaví ty komentáře, to bejvá kolikrát lepší, než samotný článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ja som to teda nejak uplne do podrobma nesledoval, ale zatial som mal za to, ze borci proste preskocia plot, kam sa dostanu, tam sa dostanu, boberu co unesu a bezia dalej. Nezaznamenal som ze by boli nebezpecni, ci nebodaj ozbrojeni... uniklo mi nieco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Asi to dělají co nejjednodušším způsobem, což se jeví jako dost efektivní. Taky jsem nečetl nebo neslyšel, že by byli nějak nebezpeční, ale nejspíš se ještě nesetkali s nikým tváří v tvář, zatím je asi párkrát jen někdo vyplašil, podle toho co jsem zaznamenal v médiích, takže kdo ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Udajne berou jen cash a sperky. Jestli nejsou blbi, sperky syslej a cash pouzivaj. A kdyz meli po par akcich dost volny hotovosti, mozna nekoho z nich napadlo poridit si pro krizovej pripad kver. Kdyz mas doma rodinu a necekane narazis na takovou particku - jak dlouho budes zkoumat, jestli jsou nebo nejsou ozbrojeni? Jak velkou jim das sanci? Jak budou reagovat, kdyz pod tema kapucema uvidis jejich obliceje a budes je schopen identifikovat, resp schopen nechat vytvorit identikit? Jsou evidentne mladi, ale nevis, kolik jich v dome je. Nebezpecny muze byt kazdy z nich, zatimco z domaci rodiny jsi casto jediny, kdo muze branit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Mne slo primarne o to poslancove posilovanie policajnych hliadok o prislusnikov armady. Takze bavime sa o situacii, ze sa pachatel stavia aktivne na odpor policajnej hliadke..... k takemu nicomu zatial este nedoslo, alebo mi nieco uniklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) Ja o tom vim prd, jen co psali novinari. A podle toho snad zatim k zadnymu kontaktu mezi "gangem" a PCR nebo MP nedoslo. Navrh na hlidku slozenou z policajtu a armady se samopaly povazuju v tyhle situaci za usmevnej, to se dělá obvykle jako reakce na teroristickej útok, a svý opodstatnění by to kdysi mělo i při rabování (povodne) nebo kdyz tu radil (po valce v Jugoslavii) gang jihoslovanskejch loupezniku v metru a tramvajich. Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ten navrh je z ust "experta" usmevny podla mna okrem ineho pre to, ze policajti predsa samopaly normalne maju aj bez armady, mal by bezne pripadat jeden MP5 na 10 prislusnikov (ze ich bezne nenosia je druha vec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 jooooj, cua to je parada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 to se dělá obvykle jako reakce na teroristickej útoksvý opodstatnění by to kdysi mělo i při rabování (povodne) nebo kdyz tu radil gang jihoslovanskejch loupeznikuZapomněl jsi že soudruh poslanec to má zažité ještě z dob minulých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jasne, dve davky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Naštval mne jeden náš člen. Nemaje padesát příspěvků, tak na prase do ostatních vláken, než prodej - koupě, vystavil prodej BMW motocykl a BMW auto. Po té, co dostal BU BU BU, mi odpověděl, že on to jako inzerci nebral, a že jsem mu mohl BU BU BU napsat slušněji, protože se tady osobně zná s řadou lidí, a přece tu není první rok...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Naštval mne jeden náš člen. Nemaje padesát příspěvků, tak na prase do ostatních vláken, než prodej - koupě, vystavil prodej BMW motocykl a BMW auto. Po té, co dostal BU BU BU, mi odpověděl, že on to jako inzerci nebral, a že jsem mu mohl BU BU BU napsat slušněji, protože se tady osobně zná s řadou lidí, a přece tu není první rok......Nemas si tak dovolovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 No pokud tu neni par dni, tak to snad zas takova tragedie neni, ne? Nejsou vsichni spammeri, aby nabrali tuny prispevku. Ja kdyz tu vidam nektere prispevky, tak si v duchu rikam, ze by bylo vyrazne lepsi, kdyby dotycny radeji mlcel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Vo pravidle 50 prispevku vi kazdej, i on, proto to naflakal jinam, aby nebyl tak na vocich, a pokud po pokarani misto toho, aby stah vocas mezi nohy a sypal si popel na hlavu dela haura, je to na nekolikadenni ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Nemocnice Trutnov. Dcera 3 roky si rozsekla večer čelo nad okem, dost hluboko, bohužel jsem tam zrovna nebyl. Horská služba v pohodě, ale nemocnice prej děs. Teď mi psala přítelkyně že doktor i sestra na ně byli fakt hnusný, sestra na 3 létě plačící dítě téměř křičela ať je z ticha, že jí to jinak místo lepení budou zašívat atd. Ty vole co je tohle za lidi že si vybiji nějaké svoje mindraky na vystresovane mámě a dítěti? Zdravotnictví v ČR se zase předvedlo. Sent from my Pixel 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 No, spíše se předvedla jedna kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Jo, asi jo. Je blbý generalizovat, ale za poslední rok jsem v nejbližším okolí měl dalších pár případů neprofesionálního chování a je to obecně podle mě velký problém českého zdravotnictví. Sent from my Pixel 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Asi bych opravdu nepaušalizoval. Dcera 3,5 roku si před Vánoci rozsekla hlavu na zátylku. Dojeli jsme na dětskou chirurgii v Krči a jak paní doktorka tak sestřička byly naprosto úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Naštval mne jeden náš člen.....Po té, co dostal BU BU BU, mi odpověděl.....že jsem mu mohl BU BU BU napsat slušněji...Lidi jsou vynalézaví a o Češích se tvrdí tuplem, že si dokážou poradit v každé situaci. Mno, a příště namísto BU BU BU zvolit třeba jen bu bu bu, zkus to zvážit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Já to znám od nás z baráku od nájemníků - prostě majitel si nemá co dovolovat, jenom držet hubu a uklízet nájemníkama zablácený schody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky