Spongebob Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 36 minutami, Zmizík napsal: Je to výsměch celýmu světu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 48 minutami, Bob napsal: zase nas ceka spousta vtipnejch meme na netu Jj, už to lítá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Stát se to nemělo, už jen s ohledem na zavřený knajpy, na druhou stranu, když rezignuje, koho místo něj? Mě napadá jedině R. Maďar, jako odborník na tuhle problematiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Před hodinou, Micey napsal: Tyvoe jestli teda jako fakt, tak je Prymula dobrej kretén, v souvislosti s tim, jak to společně s Burešem všechno házeli na nedisciplinovanost lidí.. prima flusanec do ksichtu zdravotníkům. Úplně mě netěší, že teď na nějaký základní osobní protivirový opatření bohužel asi začne kašlat ještě víc lidí. Naprostá pravda. Tohle bezohledné a arogantní chování profesora nabije všem konspirátorům, na což v posledku můžeme doplatit všichni. Už teď z mých cest do a z práce odhaduju, že třetina až polovina lidí nedodržuje to, co by venku měla. Achjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tak PRymula jde z kola ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 4 minutami, Sphinxx napsal: Tak PRymula jde z kola ven. To koukám. A já si myslel, že vystačí s tím svým vysvětlením: "Zas jsem toho tolik neprovedl". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Asi určitě ne , akorát kdo místo něj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tipuju že nastoupí někdo z okruhu odborníků, kteří se na řešení situace podílejí už od jara. Nebo čistokrevný politik se zkušenostmi z oblasti zdravotnictví. Ono zastávat nejvyšší politický pozice pro člověka co není politik je šílená nálož. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Za tenhle razantni postoj bude Babiš u lidi bodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 No však to má Mára Prchal, svým bossem nazývaný géniusem sociálních sítí, pochycený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Pochopí, stačí seš zamyslet- on-line objednání bylo plné do cca poloviny listopadu a z důvodu toho, že neví co bude dál, bylo zbytečné zahlcovat systém na rok 2021 ( když je možné, že se to spustí zase dřív ). Jinak, když tohle píšeš, tak systém by měl být normálně spuštěn ( po výtkách byl spuštěn skoro hned ). Ja jsem se zkoušel zamyslet, moje žena taky a nic jsme nevymysleli. Pokud vím, tak se ráno otevírá na rezervaci vždycky jeden den přesně za 14 dni a během 20 minut je to plné. Asi nejsem nejostřejší tužka v penálu, jak tady někteří s oblibou používají . Pokud je to už v provozu, tak jenom dobře. Ja jsem to zkoušel cca 2 dny po vypnutí a pak jsem se na to vykašlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 2 minutami, xbraj19 napsal: Ja jsem se zkoušel zamyslet, moje žena taky a nic jsme nevymysleli. Pokud vím, tak se ráno otevírá na rezervaci vždycky jeden den přesně za 14 dni a během 20 minut je to plné. Asi nejsem nejostřejší tužka v penálu, jak tady někteří s oblibou používají . Pokud je to už v provozu, tak jenom dobře. Ja jsem to zkoušel cca 2 dny po vypnutí a pak jsem se na to vykašlal. Neboj, já taky ne :-)). Jen jsem pátral na magoši, poptával se a pak sem napsal. Takže jsem to neověřoval, zda to funguje či ne ( po nevoli to bylo obnoveno cca čtvrtý den ). Občas musíš přehlídnout mé narážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 (upraveno) @kuncák7 V pohodě. Jinak to on-line objednání na čas funguje skvěle (pokud se podaří ulovit termín). Do dvou minut od vytištění lístku na řadě. Upraveno 23. října 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Nechci omlouvat Prymulu, je to blbec, že tam šel. Spíš mi přijde, že to je typický Faltýnek. Ten magor takhle asi řeší dost věcí a žije dost mimo realitu všedních dní (není sám). Už se takhle scházel s Rafajem a dalšíma. Ale zaráží mě toto: 1) Proč v restauraci a ne v ofiko kanclu??? Tzn. že musel majiteli zavolat a zařídit to a vědomě porušit vše okolo, to není jakože jdeš okolo a vlezeš do restaurace a počkáš na Prymulu. 2) Prymula je ministr a mohl ho poslat do pr..le, ať příjde na ministerstvo, nebo kamkoliv jinam, kde nic neporušuju. Zatím to ale vypadá, že to zase řídí někdo jiný než Prymula. Zavolá mi Faltýnek a já tam jedu?? Proč jako. Má strach o min. křeslo, nebo z Andreje, nebo koho? 3) Co takhle to probrat online???? Nebo to byly takové sr..ky, že to nemohli probrat jinak než osobně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Jinými slovy: Jestli si Prymula zaslouží kopačky za naivitu a hloupost (jako že ano), tak teflonovej konspirátor Faltýnek se měl už ráno houpat za koule v průvanu, když už máme hen ten "výjimečný stav"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Přesně. Starej je teď mediálně zalezlej kvůli průserům mladýho (kam stejně ho dosadil starej), nicméně ani nějaký formální zbavení funkcí ho nezbaví statusu šedý eminence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Před hodinou, Kotlick napsal: Nechci omlouvat Prymulu, je to blbec, že tam šel. Spíš mi přijde, že to je typický Faltýnek. Ten magor takhle asi řeší dost věcí a žije dost mimo realitu všedních dní (není sám). Už se takhle scházel s Rafajem a dalšíma. Ale zaráží mě toto: 1) Proč v restauraci a ne v ofiko kanclu??? Tzn. že musel majiteli zavolat a zařídit to a vědomě porušit vše okolo, to není jakože jdeš okolo a vlezeš do restaurace a počkáš na Prymulu. 2) Prymula je ministr a mohl ho poslat do pr..le, ať příjde na ministerstvo, nebo kamkoliv jinam, kde nic neporušuju. Zatím to ale vypadá, že to zase řídí někdo jiný než Prymula. Zavolá mi Faltýnek a já tam jedu?? Proč jako. Má strach o min. křeslo, nebo z Andreje, nebo koho? 3) Co takhle to probrat online???? Nebo to byly takové sr..ky, že to nemohli probrat jinak než osobně? tady je úplně všechno z tý naší politiky sejdou se v prověřené restauraci jako vždycky, aby si v klidu bez odposlechů rozdali noty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Akce Prymula na mě působí opravdu podivně, proč šli diskutovat a vládních věcech do zákazaného prostoru a pokud třeba šli jen zachlastat, což bych taky pochopil, tak tak či tak to bylo špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tak prý Prymula odmítá rezignovat, jdu si pro popcorn a jsem děsně zvědavej, jak dopadnou večerní čísla počtu nakažených... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Tohle bude fakt ještě velká komedie. Zeman si teď Babiše asi slušně povodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se