Frantik Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Před hodinou, Step napsal: Antibiotika? ...hovno tomu rozumim,ale mel jsem za to,ze antibiotika na virozy nezabiraji a ze covid je viroza. Ale zápal plic ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 před 3 minutami, Frantik napsal: Ale zápal plic ne Ano, aj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Před hodinou, Step napsal: Antibiotika? ...hovno tomu rozumim,ale mel jsem za to,ze antibiotika na virozy nezabiraji a ze covid je viroza. Máš pravdu, fakt tomu hovno rozumíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 před 10 minutami, Frantik napsal: Ale zápal plic ne Jakoze skrz covid jsem oslabenej,mam poskozeny plice a na to mi naskoci bakterie ze kterych mam zapal plic a ty potom lecim antibiotikama? ... jestli jsem mimo tak to radsi nechte byt Budu dal spokojene zit ve sve nevedomosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Nevím,ale našel jsem tohle: Uvádí KHS (KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Kua hoši, motáte to tady pěkně všechno dohromady, jeden o voze, druhý o koze. ATB neřeší primárně covid, ale přidružená onemocenění, tzn. při vysokém CRP a PCT se nasadí ATB, bo by to mohla být i bact. superinfekce. Prostě tě nejdřív oslabí covid a pak se k tomu přidají další mikroorganismy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Takže si radši naleju meruňkovici - univerzální všelék. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 před 3 hodinami, honza71 napsal: Von Bert vydal nejaky narizeni, kolik nas tu musi umrit ? Tak oficiální doktrínou jsem samozřejmě nemyslel doktrínu fóra. To už by bylo ostatně hodně "weird". To jsi si tam spíš nějak podivně dosadil ty. Ale nevadí. Každopádně přeju hodně energie a hlavně zdraví při sdílení zážitků z testování. Ostatně když se obyvatelstvo zabaví hrami, tak vrchnost může o tom lépe a nerušeněji vládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Takže si radši naleju meruňkovici - univerzální všelék.Nastesti nejen lek, ale i prevence! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 9 hodinami, Kalifx napsal: Tak oficiální doktrínou jsem samozřejmě nemyslel doktrínu fóra. To už by bylo ostatně hodně "weird". To jsi si tam spíš nějak podivně dosadil ty. Ale nevadí. Každopádně přeju hodně energie a hlavně zdraví při sdílení zážitků z testování. Ostatně když se obyvatelstvo zabaví hrami, tak vrchnost může o tom lépe a nerušeněji vládnout. Pac o zadne "oficialni" doktrine nevim, mel jsem za to, ze mi uteklo nejake mistni narizeni Sdilet sve ani cizi zazitky z testovani nebudu. Temer sborove hnukani mistnich "gentlemanu" mi prislo velmi nedustojne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Takže přátelé, přišla sms - já i děcka jsme negativní. Maminu jsme zatloukli v ložnici a domácnost teď vedeme my. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Takže pro změnu je aktuální riziko smrti hladem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 .. a to u maminy zatlučené v ložnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Náhodou, dnes jsme upekli kuře a uklohnili výborný hovězí vývar. Do kulinária to ale nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Mamine robte palacinky, dajú sa pacientovi podávať popod dvere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 S tím vývarem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 V jakém jste patře, možná zatlouct i okno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 22 hodinami, Step napsal: Antibiotika? ...hovno tomu rozumim,ale mel jsem za to,ze antibiotika na virozy nezabiraji a ze covid je viroza. Zápal plic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Snazil jsem to to tady v rychlosti procist komplet, ale nedopatral se vysledku, ktery me zajima. Nase rodina komplet pozitiv a skoncila nam ted karantena (jdme az na maminku bezpriznakovi). Jaka je pravdepodobnost, ze budeme ted opet pozitivni na testech? Chceme vyrazit za teplem, ale nedejboze tam bude makej zbytek viru a nikam se nepojede. Protilatky snad mame, i kdyz jsem vycetl, ze to teda taky neni jistota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 @uff pozitivita tam bude, proto se výstupní test nedělá u těch, co měli první test pozitivní, prošli izolací a bezpříznakově si jí ukončili (min 10 dnů a poslední 3 dny bezpříznakové) a z pohledu pravidel jsou zdraví. Druhý test na výstupu se dělá jen u nařízených karantén a prvního testu negativního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se