Kairos Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Prohlizel jsem Zmizikovu postnutou fotku a nevidim nic spatneho. Stoly jsou v dostatecnen odstupu, vetsinou tam sedi lidi, co se potkaji doma u vecere, jsou na cerstvym vzduchu a utracej prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 před 10 hodinami, mtruelle napsal: Oxazepam spise ne, tvrde navykovy... Aha, díky za info. Mámě ho doktor doporučil na spaní. Já ho jednou zobnul při "nervech" a špatném spaní a na rozdíl od Neurolu jsem chrupnul dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 před 4 hodinami, Kairos napsal: Prohlizel jsem Zmizikovu postnutou fotku a nevidim nic spatneho. Stoly jsou v dostatecnen odstupu, vetsinou tam sedi lidi, co se potkaji doma u vecere, jsou na cerstvym vzduchu a utracej prachy. s tím bezvýhradně souhlasím, tohle je téměř dokonalá idylka. Pokud někomu na takovém pikniku připadá něco v nepořádku, ať si zajde na nákup do Kauflandu. Pozná středověk. Ti lidi naváhají člověku vlézt až na záda a to si pište že fakt nepřeháním. Stojíte u obsluhovaného pultu, na něm je cedule aby si lidi drželi odstup velká jak dekl od kanálu, čekáte na svůj salám a najednou divnej pocit Temné strany síly-Darth Vader vám funí za ucho. Ta bába nemůže počkat půl minuty než vezmu svůj salámek a odpípnu kartu. U pokladen to samý, stejně tou řadou všichni musíme projít, nic nikomu neuteče, jenže ta rachomejtle za mnou má takový pilno, že obejde svý supermarketový útočný vozidlo a vleze mi na záda aby si z police vzala krabičku bonbonů ke kterým by stejně o půl minuty a čtyři kroky později stejně došla. To mám ty lidi nakopávat, nebo točit nad hlavou řemdihem? Funět druhýmu za krk je neslušný i mimo epidemii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Já tohle nesnáším u pokladen, kdy ti speciálně důchodci cpou košík až do řitě. Minule dokonce 2x, napoprvé jsem si říkal, že jí to asi nedošlo, tak jsem udělal krok vpřed, do pár sekund opět nájezd, tak jsem sebou cuknul, bábě odskočil košík pod žebra a ještě se omlouvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 V 7. 5. 2021 v 13:23, Gustaf napsal: ono také ale záleží na tom indexu přepočtu. Někdo může mít 900 a může to být méně než máš ty. Jakou si tam měl toleranci jednotek? Infekční sérologie COVID 19 název S_SARS-CoV-2 výsledek IgG 79,10 jednotka AU/ml meze 0,00 - 15,00 hodnocení POZITIVNÍ Komentář: 0-15 AU/ml protilátky neprokázány 15-50 AU/ml protilátky prokázány - nižší hladina. 50-400 AU/ml protilátky prokázány - vyšší hladina Protilátky SARS-CoV-2 (SP) IgG jsou protektivní protilátky, vznikající za 2-3 týdny po prodělání Covid 19 ( a po očkování) . Jednoznačná ochranná hladina není známa. Pokud protilátky nejsou prokázány nebo jsou v nižším rozmezí, očkování je doporučeno. Prodělání lehčí formy Covid 19 nemusí automaticky vyvolat tvorbu protilátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 9 hodinami, bithas napsal: Infekční sérologie COVID 19 název S_SARS-CoV-2 výsledek IgG 79,10 jednotka AU/ml meze 0,00 - 15,00 hodnocení POZITIVNÍ Komentář: 0-15 AU/ml protilátky neprokázány 15-50 AU/ml protilátky prokázány - nižší hladina. 50-400 AU/ml protilátky prokázány - vyšší hladina Protilátky SARS-CoV-2 (SP) IgG jsou protektivní protilátky, vznikající za 2-3 týdny po prodělání Covid 19 ( a po očkování) . Jednoznačná ochranná hladina není známa. Pokud protilátky nejsou prokázány nebo jsou v nižším rozmezí, očkování je doporučeno. Prodělání lehčí formy Covid 19 nemusí automaticky vyvolat tvorbu protilátek. No, takže ber 15 jako základ, a podle toho zjistíš o kolik jednotek máš víc oproti normálu. Tzn. Tvoje číslo děleno 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Jelikož jsem slaboduchý, tak těm přepočtům moc nerozumím. Ale výsledek je pozitivní, takže protilátky mám. Je to víc jak půl roku po prodělané infekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Tak má 79,10, což je v rozsahu "vyšší hladina" (50-400), takže s očkováním ještě počkat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Jinak jsem zvědav, jak se to rozjede s lepším počasím... U nás o víkendu chalupa, kterou máme napůl s příbuznýma, který taky dorazili; přijeli i další příbuzný, večer ohníček i se sousedy, celkem počítám 6 domácností... (všichni jsme covid už měli, někdo už má očkování, ale stejně)... a na cestě zpátky třeba na jedný benzínce za Boleslaví k vidění rozlučka lidí z nějakýho moto srazu, asi 20 lidí, všichni se objímali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Rozvolnění Venku krásně a ementálové stojí hodiny ve frontách na Adidasky, cha...to je mazec, neuvěřitelný. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prvni-den-rozvolneni-se-stoji-fronty-lide-si-na-nakup-mody-berou-i-volno-153839#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Xa9uPgAQ1Wu-202105101031&dop_id=153839&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Já byl včera dopoledne na Milešovce, stoly tam měli hezky daleko od sebe atd., ale ta fronta k okýnku byla samozřejmě natěsno a docela dlouhá, takže jsem se na to vyprdnul a posvačil v ústraní něco z batůžku. Škoda, zelnačka vypadala skvěle. Kolem oběda už to tam musel být masakr, soudě podle množství lidí, které jsem cestou dolů míjel (se zadrženým dechem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Kaufland je pro mě prostě přehlídka akumulované demence (čest výjimkám!) a já se mu vyhýbám velkým obloukem. Je prostě potřeba vychytat, kdy bývá nejmenší nával, aby se člověk nezbláznil a samozřejmě i kvůli šíření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Ja včera večer tour po par zahrádkách v okolí domova a všude otevřeno, tocene pivko, jídlo a i nějaké to sezení. Proste bomba, život se vrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 @ismit Tohle jsem dneska zazil v ockovacim centru, takze nejen Kaufland. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 2 hodinami, Frantik napsal: Ja včera večer tour po par zahrádkách v okolí domova a všude otevřeno, tocene pivko, jídlo a i nějaké to sezení. Proste bomba, život se vrací No, takže vod pondělka máš smolíka, už to hochu nepude tak lehce, jako doposavad. Budeš se muset prokázat negativním testem! Jak? No prostě prokázat, to seš debil nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Ja jim na to seru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 (upraveno) před 8 minutami, Frantik napsal: Ja jim na to seru No to já taky. Nakonec, co se budu rozčilovat - i díky tomu, že máme v politice (ne jen ve vládě) úplný turinocefalusy, žijem furt v jedný z nejliberálnějších zemích na světě. Páč z nich můžem mít akorát tak prdel. Upraveno 10. května 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Já byl hned první den, jak to šlo, u holiče, jen jsem tam vlez, tak mi slečna povídá:" máte nějakej papír?" tak říkám "mám"...no a to je celý, za dvacet minut jsem vypad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Přispěji taky svou troškou a házím sem jen pro info, jak jsem dopadl při testu na protilátky 4 měsíce po prodělání covidu. Měl jsem blbý průběh (teplota 39+, svalová slabost, jako by mi na plicích seděl slon, čich chuť na den pryč), ale dostal jsem se z toho víceméně za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 U mě test IgG 10 týdnů od pozitivního PCR testu (mírný-střední průběh): Hodnoty testu: Protilátky COI (cut-off-index) IgM 0,01 - negativní IgG 14,58 - pozitivní Za protektivní (ochrannou hodnotu) protilátek IgG se považuje hodnota vyšší jak 15. Testování provádíme pomocí kitů AFIAS COVID-19 Ab (test na principu fluorescenční imunoanalýzy ke kvalitativnímu stanovení protilátek IgG/IgM proti COVID-19 z plné krve / séra / plazmy). Rozsah měření analyzátoru je 0,00 – 40,00. V případě výsledku 40, se jedná reálně o hodnotu 40 a více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se