Přejít na obsah

*** UPGRADE FÓRA ***

Doporučené příspěvky

Kde jsou statusy? Nebo se už úplně zrušily? Sorry, pokud se to už někde napsalo, na proklikání předchozích stránek nemám morál (1-rychlost).

Chudáci všichni ti, co neradi tapatalk, tahle nová verze je celá taková tapatalková. Pokrok neszastavíš a udělat se to zřejmě muselo, ale ¯\_(ツ)_/¯ (abych byl moderní).

edit: dá se nějak uživatelsky vypnout to pekelný dvojitý řádkování?

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco k nastavení v rychlosti, třeba vám to pomůže jako návod, kam šáhnout a pak už si s tím pohrajete:

Natavení co chci vidět se dá provést na liště v zeleném rámečku - viz obrázek
Jakmile nějaké nastavení změníte, objeví se tlačítka "Uložit" , "Uložit jako nový sled".
Já si dal "Uložit jako nový sled" a pojmenoval jsem si ho "Můj nepřečtený obsah" - červený rámeček. Tento uložený sled se pak objeví v menu v "Aktivity" -  "Moje Aktivity" v sekci "Vlastní sled". Sledů můžete mít více.
Ten sled, který chcete mít jako výchozí pak označíte zatržením fajfky u názvu sledu - fialový rámeček.

obsah_nastav.thumb.jpg.d843c8f21fca3f6a3f2b1042cc0a7c26.jpg

Výchozí sled se pak objeví vpravo nahoře a to jak na titulní stránce tak na stránkách ostatních - tmavě modrý rámeček, klepnutím na něj třeba z titulky jste hned na svém výchozím nastavení. Na mobilu pak klepnutím na ikonku - růžový rámeček.

titulka_obsah.thumb.jpg.7246d59f84ef68bed7fe5805faa35dd1.jpg

vychozimobil.thumb.jpg.a359928be906478ba4a29e9175fb66e8.jpg

Edit: A na titulku odkudkoliv se samozřejmě chodí kliknutím na černé logo vlevo nahoře, jak už je snad u slušných webů zvykem.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, geometr napsal:

Něco k nastavení v rychlosti, třeba vám to pomůže jako návod, kam šáhnout a pak už si s tím pohrajete:

Natavení co chci vidět se dá provést na liště v zeleném rámečku - viz obrázek
Jakmile nějaké nastavení změníte, objeví se tlačítka "Uložit" , "Uložit jako nový sled".
Já si dal "Uložit jako nový sled" a pojmenoval jsem si ho "Můj nepřečtený obsah" - červený rámeček. Tento uložený sled se pak objeví v menu v "Aktivity" -  "Moje Aktivity" v sekci "Vlastní sled". Sledů můžete mít více.
Ten sled, který chcete mít jako výchozí pak označíte zatržením fajfky u názvu sledu - fialový rámeček.

Díky, to je solidní. Funguje to. Teď jen musím někde smazat ty blbě vytvořené sledy.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, bandicoot napsal:

Díky, to je solidní. Funguje to. Teď jen musím někde smazat ty blbě vytvořené sledy.

Ty se mažou vlevo vedle té zelené fajfky, kterou označuješ výchozí sled - to malé červené kolečko (asi s košem) uprostřed těch tří ikonek za názvem sledu. Musíš samozřejmě nejdřív spustit ten sled, kterej chceš smazat (možná to jde i jinak, ale o tom zatím nevím) - takže v menu Aktivity - Moje aktivity, vybrat ten vlastní sled, kterej chceš smazat a jak naskočí, tak ta prostřední ikonka za názvem (nadpisem) sledu.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Např. přepnutí z první na poslední stránku tohoto vlákna vezme na počítači cca 6 - 10 vteřin, jak kdy. Připojení slušné, jiná fóra v pohodě. Byl bych rád, kdybych mohl napsat nejen "rychlost se zlepšila" ale kdybych rychlost přestal sledovat a sledoval obsah fóra.

Otevření editace příspěvku ještě horší a uložení taky žádná sláva.

No ještě hodně práce čeká....

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, Z. Paul napsal:

Prosím ať mi nechodí SZ do e-mailu. V nastavení upozornění nejdou vypnout upozornění na SZ do mailu. 

jo, pod tohle bych se podepsal, ale předpokládám, že se to stále ještě ladí. Já jsem s tím oznámením do mailu totiž měl problém i u staré verze fóra a někdy to bylo opravdu velmi otravné.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...