ragu Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 V první řadě dík za to že jste se do toho pustili, věřím že to stálo dost času, nervů a peněz, což v zhledem k tomu, že fórum majiteli nic nevydělává, rozhodně není standard. Priority: 1) Prio 1 - rychlost, aktuálně je to pro mě nepoužitelný 2) Prio 2 - Tapatalk 3) Prio 4 - Design a logo (ten černej obdelníček moc nesedí do toho světlýho tématu )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Když jsem na mobilu přes prohlížeč tak u starého formátu bylo dole přepnout na plnou verzi a pak zpět na mobilní. Teď to nevidím ... jde to vrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Přes veškerou snahu je pro mne rychlost načítání nepřijatelná, tedy dle zdejší stupnice priorita 1. Vrátím se za několik dní, nějak nevěřím, že by se to mohlo zlepšit během dneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) Díky za upgrade. Za mě rychlost, to je bída. Priority 1+. Současná rychlost dělá fórum téměř nepoužitelným. Na zbytku se dá pracovat průběžně. Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Nevím jestli je to jen u mě, ale rychlost najednou skvělá. Lítá to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Přesně jak píše Ace84, lítá to jako vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Lítat to nelítá, ale zlepšení patrné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Drzim palce, at se vse ve finale povede. Zlepsit: - rychlost - moznost prepnout na mobilni verzi - zlepsit kvalitu fotek, na mysli mam zobrazeni tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Z telefonu - OPERA mini - se tam v podstatě vůbec nedostanu. Priorita 1+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Já mám jen drobnost - líbilo by se mi více graficky odlišit jednotlivé posty ve vlákně. Takhle je to moře bílého... klidně nějak minimalisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Gratuluji a držím palce s další prací. Ze své zkušenosti vím, kolik tohle má porodních bolestí. Takže věřím, že se vše pomalu odladí. Já zjistil hodně zásadní problém s přihlášením (priorita 1) - na login stránce se mi nepodařilo přihlásit a stále mi to hlásilo špatné heslo (ač bylo správně) - nevím, jestli za to mohlo moje krátké heslo (jenom čísla a 6 znaků). Když jsem si dal heslo resetovat a vyplnil tam nové, tak mě to sice přihlásilo, ale po odhlášení už zase další přihlášení neprošlo). Vyřešilo to až znovu resetování hesla (přes zapomenuté heslo) a tam zadání mnohem složitějšího hesla (kombinace čísle a písmen). Tak aby tento problém nemělo více členů a nemohli se sem třeba vůbec dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 8 minutami, Jiří Štencek napsal: Gratuluji a držím palce s další prací. Ze své zkušenosti vím, kolik tohle má porodních bolestí. Takže věřím, že se vše pomalu odladí. Já zjistil hodně zásadní problém s přihlášením (priorita 1) - na login stránce se mi nepodařilo přihlásit a stále mi to hlásilo špatné heslo (ač bylo správně) - nevím, jestli za to mohlo moje krátké heslo (jenom čísla a 6 znaků). Když jsem si dal heslo resetovat a vyplnil tam nové, tak mě to sice přihlásilo, ale po odhlášení už zase další přihlášení neprošlo). Vyřešilo to až znovu resetování hesla (přes zapomenuté heslo) a tam zadání mnohem složitějšího hesla (kombinace čísle a písmen). Tak aby tento problém nemělo více členů a nemohli se sem třeba vůbec dostat. Já mám taky šest čísel a funguje mi to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Chybí menu na pravé straně - tedy nové posty a co se nám honí v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 To si skoro myslím že je záměr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 V prvom rade gratulujem k operacii… viem si predstavit ze toto nebola ziadna sranda... Toto je feedback a nie staznost… je to tak pomale ze vlastne nedokazem vyskusat a posudit funkcionalitu noveho formatu. Najrychlejsie mi to ide vo Firefoxe ale aj to je bieda a na hranici pouzitelnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 50 minutami, tano napsal: Drzim palce, at se vse ve finale povede. Zlepsit: - rychlost - moznost prepnout na mobilni verzi - zlepsit kvalitu fotek, na mysli mam zobrazeni tady. Přepnout na mobilní verzi prej nejde. Mě spíš vadí,že na mobilu se nemůžu hned dostat z nějakého vlákna na hlavní stranku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Je to pekne a vypada to o dost moderneji. A ja zadny problem nemam, v safari to jede docela v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Mám dotaz, asi se změnil (zvýšil) počet příspěvků na stránku žejo? Je to celkem fuk, ale když se pak v původní diskuzi píše, že se něco řešilo na straně X, tak to momentálně už neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Dobra prace RoBerte Zda se, ze to slape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) Rychlost načítání o mnoho lepší než ráno. Blíží se to k použitelné rychlosti díky :-). Nevím jestli je to záměr, ale u sledovaných příspěvků chybí indikace toho, že je téma zamknuté. To dřív bylo. Prio 3. EDIT: Koukám, že mi zmizly všechny forky z mého vlákna - dá se to nějak obnovit? Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se