Přejít na obsah

*** UPGRADE FÓRA ***

Doporučené příspěvky

V první řadě dík za to že jste se do toho pustili, věřím že to stálo dost času, nervů a peněz, což v zhledem k tomu, že fórum majiteli nic nevydělává, rozhodně není standard.

Priority:

1) Prio 1 - rychlost, aktuálně je to pro mě nepoužitelný

2) Prio 2 - Tapatalk

3) Prio 4 - Design a logo (ten černej obdelníček moc nesedí do toho světlýho tématu ))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přes veškerou snahu je pro mne rychlost načítání nepřijatelná, tedy dle zdejší stupnice priorita 1. Vrátím se za několik dní, nějak nevěřím, že by se to mohlo zlepšit během dneška.

Odkaz ke komentáři

Drzim palce, at se vse ve finale povede.

Zlepsit:

- rychlost

- moznost prepnout na mobilni verzi

- zlepsit kvalitu fotek, na mysli mam zobrazeni tady.

Odkaz ke komentáři

Gratuluji a držím palce s další prací. 

Ze své zkušenosti vím, kolik tohle má porodních bolestí. Takže věřím, že se vše pomalu odladí. 

Já zjistil hodně zásadní problém s přihlášením (priorita 1)

- na login stránce se mi nepodařilo přihlásit a stále mi to hlásilo špatné heslo (ač bylo správně)

- nevím, jestli za to mohlo moje krátké heslo (jenom čísla a 6 znaků). Když jsem si dal heslo resetovat a vyplnil tam nové, tak mě to sice přihlásilo, ale po odhlášení už zase další přihlášení neprošlo). Vyřešilo to až znovu resetování hesla (přes zapomenuté heslo) a tam zadání mnohem složitějšího hesla (kombinace čísle a písmen). 

Tak aby tento problém nemělo více členů a nemohli se sem třeba vůbec dostat.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Jiří Štencek napsal:

Gratuluji a držím palce s další prací. 

Ze své zkušenosti vím, kolik tohle má porodních bolestí. Takže věřím, že se vše pomalu odladí. 

Já zjistil hodně zásadní problém s přihlášením (priorita 1)

- na login stránce se mi nepodařilo přihlásit a stále mi to hlásilo špatné heslo (ač bylo správně)

- nevím, jestli za to mohlo moje krátké heslo (jenom čísla a 6 znaků). Když jsem si dal heslo resetovat a vyplnil tam nové, tak mě to sice přihlásilo, ale po odhlášení už zase další přihlášení neprošlo). Vyřešilo to až znovu resetování hesla (přes zapomenuté heslo) a tam zadání mnohem složitějšího hesla (kombinace čísle a písmen). 

Tak aby tento problém nemělo více členů a nemohli se sem třeba vůbec dostat.

Já mám taky šest čísel a funguje mi to v pohodě.

Odkaz ke komentáři

V prvom rade gratulujem k operacii… viem si predstavit ze toto nebola ziadna sranda...

Toto je feedback a nie staznost… je to tak pomale ze vlastne nedokazem vyskusat a posudit funkcionalitu noveho formatu.

Najrychlejsie mi to ide vo Firefoxe ale aj to je bieda a na hranici pouzitelnosti.

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, tano napsal:

Drzim palce, at se vse ve finale povede.

Zlepsit:

- rychlost

- moznost prepnout na mobilni verzi

- zlepsit kvalitu fotek, na mysli mam zobrazeni tady.

Přepnout na mobilní verzi prej nejde. Mě spíš vadí,že na mobilu se nemůžu hned dostat z nějakého vlákna na hlavní stranku.

Odkaz ke komentáři

Rychlost načítání o mnoho lepší než ráno. Blíží se to k použitelné rychlosti díky :-).

Nevím jestli je to záměr, ale u sledovaných příspěvků chybí indikace toho, že je téma zamknuté. To dřív bylo. Prio 3.

EDIT: Koukám, že mi zmizly všechny forky z mého vlákna - dá se to nějak obnovit?

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...