nickolas Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Praveze nic z toho nefunguje. Ten skolni ucet je nejak sprazeny s googlem. jmeno@skola.cz, ale obsluhovany z googlu/gmailu. A maji to nejak nastavene, ze to dela bordel. Kdyz je v tabletu prihlaseny normalnim google uctem a pridam skolni, tak classroom nefunguje. Kdyz skolni odeberu a pokusim se v chromu, v classroomu prihlasit, automaticky se ten ucet prida do tabletu a zas je to v prdeli. A kdyz necham jen skolni, dohled nejde zadat. Seru na to. Porvou se o jeden pocitac. Koliduje jim jedna hodina v tydnu, jinak se stihnou prostridat. Tu hodinu zvladne starsi na mobilu. Slo mi hlavne o to, at muze starsi delat rovnou ukoly a nema blokly stroj. Mrdam to, uz nemam silu ani chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Zase nefunguje zkur...ná Unicredit ,asi pudu jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Od pondělky sleduju, že postupně přicházím o hlas. Nemám s tím zkušenosti (vždy jsem mohl řvát a bylo to dobrý) a tak jsem začal sbírat rady u zenskejch v práci. Jedná rada-nákup bonbónů z islandskeho lisejniku je slapnuti vedle-jsou drahý a tak hnusný, že jsem dal jeden. Chuť to má jak opravdu seskrabanej lisejnik s příměsí křemene. Fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Naopak, to zní jako výborný doplněk k Laphroaigu! Nevíš co je dobré Na hlas je dobrá Vincentka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 1 minutou, nickolas napsal: Naopak, to zní jako výborný doplněk k Laphroaigu! Nevíš co je dobré Na hlas je dobrá Vincentka. Jdu si ji koupit a pak ti případně "poděkuju". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Ale bude to chtít pár dní a hlavně nemluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Do hajzlu. Za pár dní jsem plánoval oslavu svý 50ky. Ale hovno, ruším živou kapelu i většinu mimookresních pozvanejch. Bude to malá grilovačka na dvorku. Jestli se dožiju 60ky, tak to nebude na tomhle zasraným kontinentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Měli jsme s bráchou 50 před čtrnácti dny a oslava byla taky, abych tak řekl, v komorním duchu Původní představa bla jiná, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 5 hodinami, nickolas napsal: Naopak, to zní jako výborný doplněk k Laphroaigu! Nevíš co je dobré Na hlas je dobrá Vincentka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Těším se na Kuncakovo výlev sem po té, co ochutná Vincentku Mliko s medem prej taky dobrý na hlasivky (rikaly zpěvačky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Mlíko s medem a rumem. Ale to je na spaní. Vincentka chutná dobře a pomáhá i po opici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Na hlasivky mi pomáhalo Vincentku spíš inhalovat než pít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 39 minutami, martar napsal: Na hlasivky mi pomáhalo Vincentku spíš inhalovat než pít. nebo jeste kloktat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jj, ale ta inhalace byla fakt nejúčinnější. Chce to mít ale doma takový ten generátor mlhy s šlaufkem a náhubkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Vincentka je fakt hnusná, ale islandskej lisejnik je o stupeň hnusnejsi, takže zatím beru Vincentku. Nejhorší je stejně to nemluveni. O medu vím, ale ten rád nemám z mládí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 @kuncák7 ser na mluvení, když Tě kolegyně v práci nasere, normálně jí lupni jednu za ucho a máš to... a doma, jseš Kurňa chlap ne, děvčata tě musí obsluhovat jako krále, stačí jen mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Radim Pařízek, hodně nečekané. Citroni byli každoroční fesťáková stálice, to zabolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 14 minutami, guzmic napsal: @kuncák7 ser na mluvení, když Tě kolegyně v práci nasere, normálně jí lupni jednu za ucho a máš to... a doma, jseš Kurňa chlap ne, děvčata tě musí obsluhovat jako krále, stačí jen mrknout. Jo doma-nejmenší se hrozně líbí, když koulim očima a ty dvě starší-jo fajn, takže můžeme s tím frajerem ven, moc díky. To mi moc nepomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 @kuncák7 Vincentka je účinná jedině horká s mlíkem 2 : 1. Pohrůžkou tohoto mixu nás máma spolehlivě udržovala ve zdravém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Trošku mi přijde, že mě tahate za nohu. Ta Vincentka není nic moc studená a bojím se, že tepla nebude lepsi. Ale kdyby to mělo pomoc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se