Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Právě teď, Effe napsal:

Většina měšťáků je zamindrákovaná , že se nedostali k těm státním . Nikdo normální tam nevydrží , proto mají takovou úroveň .V normálním stavu jebou pejskaře , že čokl nemá náhubek a tam kde kde to smrdí problémy s feťáky nebo bezdomovci je neuvidíš .

To máš pravdu,v Teplicích to platí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, African napsal:

Proč myslíš, klidně se poděl co ti provedli. Pokuta za špatné parkování? :D 

Ne, střelba za parkování u pošty v autě se ZTP - Chomutov. Vzhledem k tomu, že stupeň nejvyšší inteligence u sboru je cca 80, není se čemu divit 😞

Odkaz ke komentáři

Těžko říct co tomu předcházelo - video není od začátku konfliktu. Jestli to bylo tak, že mu několikrát říkali vemte si respirátor a on je neposlechl a pak se něchtěl prokázat a chtěl odejít tak je to od něj bylo absolutně zbytečný a šel tomu naproti. Fakt nevím co tomu předcházelo ale když bych na sobě já neměl respirátor a vím, že je to povinné a policajt nebo strážník mi řekl nasaďte si respirátor tak ho nasadím a je po problému.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Frostie napsal:

Ne, střelba za parkování u pošty v autě se ZTP - Chomutov. Vzhledem k tomu, že stupeň nejvyšší inteligence u sboru je cca 80, není se čemu divit 😞

Mám u nich několik přátel a možná bych ti přál nějakou tu šichtu, když tě každý druhý co porušuje zákon pošle někam a ještě se s tebou chce hrozně hádat, soudit, ohání se právníky a ty nemůžeš vůbec nic. Proto se většinou ani o moc nesnaží, a cení se když to někdo prolomí. Největší sranda když vidím jak u nás zametáme s policajty, velký borci, překročíme hranice a každej najednou zarazí palici do ramen a vysranej i z popeláře v oranžový vestě....Nezlobte se na mě, ale já si tak nějak práce policajtů a to i městských vážím, samozřejmě i přes to že čas od času se tam nějaký dement najde, konec konců jako všude 🤠

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, African napsal:

Mám u nich několik přátel a možná bych ti přál nějakou tu šichtu, když tě každý druhý co porušuje zákon pošle někam a ještě se s tebou chce hrozně hádat, soudit, ohání se právníky a ty nemůžeš vůbec nic. Proto se většinou ani o moc nesnaží, a cení se když to někdo prolomí. Největší sranda když vidím jak u nás zametáme s policajty, velký borci, překročíme hranice a každej najednou zarazí palici do ramen a vysranej i z popeláře v oranžový vestě....Nezlobte se na mě, ale já si tak nějak práce policajtů a to i městských vážím, samozřejmě i přes to že čas od času se tam nějaký dement najde, konec konců jako všude 🤠

Neshodneme se, nedá se nic dělat. U PČR pár kamarádů taky mám, tam je to celkem ok- Ale u měšťáků si stojím za tím plevelem a to jsem použil ten nejmírnější výraz ze všech.

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Frostie napsal:

Neshodneme se, nedá se nic dělat. U PČR pár kamarádů taky mám, tam je to celkem ok- Ale u měšťáků si stojím za tím plevelem a to jsem použil ten nejmírnější výraz ze všech.

Pod to se podepíšu , kamarád tam vydržel dva roky a šel pryč s tím , že se přistihl jak se přizpůsobuje už tak nízké úrovni intelektu...

Afri , ty jsi takové dobračisko , že kdyby tě vzali pendrekem tak jim ještě poděkuješ:-)

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Frostie napsal:

Neshodneme, ale to je ok :cheers:

To Effe: Když tak přemýšlím, tak jsem od policajtů dostal přes rypák několikrát v JAR kde jsem žil, to je jasný, tam nejdeš pro ránu daleko :D, no a pak ve Švajcu, Rakousku, Anglii, Scotsku, Francii a v Německu kde jsem chytil opravdového dementa trpícího fobií cizinců z východu jsem si vykoledoval dva roky zákaz vstupu. To jsem po sléze zjistil, že je mega průser, protože už byl Schengen a já nemohl defakto nikam. Naštěstí mi ho po roční žádosti prominuli. Upozorňuji že šlo o delikty, které by u nás prošli napomenutím, podnapilý stav, blbý kecy a podobně, žádná kriminální činnost. A od těch dob mám tak nějak respekt před policií a nakonec si jich i vážím....

Odkaz ke komentáři

V první řadě je vizitkou obce a starosty, zda a jaké pohůnky si za obecní peníze vydržuje. A pokud jde o konkrétní zamindrákované pitomce s povolením kasírovat a vysírat, mělo by se proti nim protestovat především před radnicí - aby si pánko veľkomožný starosta (a jeho sponzoři) včas uvědomili že podobný "HR management" si vyžerou hned v příštích volbách.

Nošení slintáků je pochybné vládní opatření - tak ať si jej kouká vymáhat a stíhat státní policie a ne "hovínkáři", kteří by ze zákona měli mít v popisu práce především pomoc občanům před opileckými/feťáckými výtržnosti a ochranu obecního prostoru+majetku před poškozováním/znečišťováním (k čemuž se časem přilepil i výběr bakšiše za zábor parkovacích míst a další sviňárničky).

Povalit voliče na zem jen pod záminkou že zbůhdarma na ulici "odmítnul spolupracovat a nechat se legitimovat" (a tedy přispět ke svému potrestání?), to mi jako "přiměřené a účelné použití donucovacích prostředků k odvrácení blablabla" rozhodně nepřijde - spíš mi to připomíná jinou známou scénu: 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Radek124 napsal:

Povalit voliče na zem jen pod záminkou že zbůhdarma na ulici "odmítnul spolupracovat a nechat se legitimovat" (a tedy přispět ke svému potrestání?), to mi jako "přiměřené a účelné použití donucovacích prostředků k odvrácení blablabla" rozhodně nepřijde - spíš mi to připomíná jinou známou scénu: 

Jak se říká: Silnější pes m..á  .  A je to jako dráždit kobru bosou nohou.  Nedávám nikomu za pravdu,ale když se chci vyhnout problémům,tak nevyhledávám konfliktní situace. 

Odkaz ke komentáři

Já si třeba na naše místní "obecní hovínkáře" stěžovat nemůžu - co se před pár lety se starostou změnil i ředitel tak se zklidnili, je jich míň, radar mají zamknutej ve skříni (takže zabukařit údajně jezdí jenom za úplatu, na "vyžádání výpomoci" z okolních dědin), zbývá jim víc času na baštění koblih u kamer a sezení na telefonu. Ale stačí jeden ambiciózní šulin (kterého ve scéně výše geniálně zahrál Brian Dennehy) "co to myslí dobře a chce si svoje frčky zasloužit" - a pak Tě před srážkou s blbcem neochrání "low profile" ani vědomí bezúhonnosti (tohle si "slušní němci" mysleli i za Hitlera), protože on si Tebe a nebo někoho z rodiny stejně časem najde... ⏲️:skull:

Odkaz ke komentáři

Jestli to bylo jak říká starosta, tedy že muž nerespektoval vládní nařízení, odmítl legitimaci a začal strkat do MP...tak jako nevím co čekal a nevidím v zákroku problém. Že má mít něco na puse určitě věděl, kdyby jim dal OP, dostal by pokutu a hotovo, ale ne, on do nich začne strkat a pak se tomu ještě diví :D 

Odkaz ke komentáři

Hele, kdyby ten chlápek řekl, že sorry chlapy, nemam roušku, omlouvám se, tak mu ten strážník dá roušku (má jich plnou kapsu na takové případy) a každý jde svou cestou. Nechce se mi věřit, že měšťáci jsou takové hovada. Muselo tomu předcházet něco víc. 

Pár dní jsem strávil s PČR a viděl jsem jen lidskost ze strany policie, ale řidiči byli ti "agresoři" co nadávali, chápu je, ale je třeba se podívat i na druhou stranu mince, kdy policajt co řeší loupeže, vykrádačky, vraždy apod. teď musí 3 týdny stát na okresní hranici a buzerovat řidiče a zatím mu na stole roste kupa práce za 3 týdny navíc jsem zažil, že na noční měli výjezdy na vykradené auto, takže zrušili hlídání, 5h řešili vykradené auto a potom zase na stojku. 

Odkaz ke komentáři

@Tom4 

Citovat

„Někteří z vás upozorňovali na to, že dítě zůstalo na ulici samo. Není to pravda. Na místo dorazila druhá hlídka, ta dítě do pár minut přivedla za otcem na služebnu, která se nachází asi 30 metrů od místa,“ tvrdí Blaha.

Muž zakleknutý strážníky: Bezdůvodně mě napadli a syna pak nechali na ulici - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Odkaz ke komentáři

Ano, ta druhá hlídka tam skutečně o několik minut později dorazila.

Opakuji tedy svou otázku z předešlé strany. V případě že by se tříleté dítě během ("několika minut") rozběhlo někam hledat tátu? Nebo během těch několika minut vběhlo pod auto? Tak co?

Blaha akorát žvaní a bojí se o křeslo.

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že strážníci dělali jen svou práci v rámci svých pravomocí. Z hlediska posouzení objektivity by bylo vhodné shlédnout celý záznam zákroku a ne jen jeho vyvrcholení. Je mi ovšem líto toho dítěte, ale to by si měl vyčítat zejména jeho otec, toho nelituji vůbec. 

Pokud by strážnící nepostupovali dle zákona, tak ať to schytají, ale na druhou stranu, pokud by muže nerespektujícího jejich příkazy nechali být, tak by odvedli špatnou práci a příkladmo by to  bylo jako by stavař nakreslil výkres domu bez oken a dveří.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...