Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 24. 4. 2024 v 12:14, fijo napsal:

Nevim no... co k tomu napsat... Vyjížděl z řady a začal točit moc brzo. Ujel

Mi nejde na mysl, jak od toho muze clovek odjet a nepripadat si do konce zivota jak kokot. OK, kdybych mel upito, tak necham telefon za steracem, aby se resilo po vystrizliveni. Ale vysrat se na to timto zpusobem…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někteří utíkají celý život..... A spoléhají, že je nikdo nechytne.... Neschvaluji to, rád bych věřil, že je to dáno i mrzkými výdělky u nás a zkrátka každý výdaj navíc je pro tyto lidi zásahem do rozpočtu. Pak bych je i pochopil. 

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, bohus76 napsal:

Někteří utíkají celý život..... A spoléhají, že je nikdo nechytne.... Neschvaluji to, rád bych věřil, že je to dáno i mrzkými výdělky u nás a zkrátka každý výdaj navíc je pro tyto lidi zásahem do rozpočtu. Pak bych je i pochopil. 

Ale od toho je prece povinne ruceni

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, safi napsal:

Ale od toho je prece povinne ruceni

To samozřejmě chápu, každý ho má ( teda skoro každý), ale děsí je, že by to měli i tisícku dražší.....  Ceny máme se zahraničím srovnatelné, chtělo by to i platy a pak by bylo takových událostí méně....  

Odkaz ke komentáři

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-akcie-fondy-phillips-levne-urovnal-neprijemny-spor-akcie-vyskocily-250852

Proč bydlím tady 🙄 

Jen přišel dopis, pošlete přístroj na servis a poslali zpět nový. O té závadě napsali, ale co člověk normálně ví o co jde ?

Odkaz ke komentáři

V 23. 4. 2024 v 16:31, Igicz napsal:

Trochu to odlehčím... Kdo vymyslel neoddělitelná plastová víčka, ať shoří v pekle:-)) Já už ani nepočítám, kolikrát jsem se u toho nasral.

...ve vlakne "Dotazy - pelmel" sem pridal 7s video z dešpuntace. Kdyz uz jsme to tady resili na celou stranku :-D. 

Odkaz ke komentáři

Hodím to i sem, kdyby náhodou ...

UKRADENÉ ALPINISTY SARB017

V rámci krádeže v domě (středočeský kraj, Mukařov) z neděle na pondělí (28/29.4) mi byly odcizeny moje milované Seiko SARB017 (pouze tyto, jiné hodinky ne), na neoriginálním tahu od Strapcode. Kdybyste někdo zaregistroval podezřelou nabídku těchto hodinek, přeci jen nejsou tak rozšířené, tak prosím o info.
S ohledem na charakter krádeže bych řekl že nevěděli úplně přesně co berou a tomu může odpovídat (možná) i cena ...

Případ samozřejmě řeší policie.

Předem díky,
Lukáš
Odkaz ke komentáři

Před pár dny jsem četl článek, jak letos vyprší platnost asi 100 tisíc řidičáků a „Není mezi nimi i ten váš?“ Šel jsem se podívat a zjistil jsem, že žádný řidičák nemám (!), musel jsem ho někde potratit. Vůbec netuším kde, nikde ho nevytahuju.

Požádal jsem online o nový, za 4 dny mi přišla zpráva, že řidičák je ready, vyzvedl jsem si ho a přinesl domů. Uvědomil jsem si, že vlastně dneska už ten řidičák tahat s sebou v peněžence vůbec nemusím, když ho policajti nechtějí. Otevřel jsem jednu krabici, že si ho tam schovám. A co myslíte? Měl jsem ho tam!

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Muffik napsal:

Před pár dny jsem četl článek, jak letos vyprší platnost asi 100 tisíc řidičáků a „Není mezi nimi i ten váš?“ Šel jsem se podívat a zjistil jsem, že žádný řidičák nemám (!), musel jsem ho někde potratit. Vůbec netuším kde, nikde ho nevytahuju.

Požádal jsem online o nový, za 4 dny mi přišla zpráva, že řidičák je ready, vyzvedl jsem si ho a přinesl domů. Uvědomil jsem si, že vlastně dneska už ten řidičák tahat s sebou v peněžence vůbec nemusím, když ho policajti nechtějí. Otevřel jsem jednu krabici, že si ho tam schovám. A co myslíte? Měl jsem ho tam!

Mas u mne pivo, za chvili mi konci a 100pro by mi to nedoslo.

Odkaz ke komentáři

V 24. 4. 2024 v 12:14, fijo napsal:

Nevim no... co k tomu napsat... Vyjížděl z řady a začal točit moc brzo. Ujel 

Normálně bych to tipoval na ženskou. Neumí moc řídit (najdou se vyjímky), nemaj odhad, kort u parkování a sou schopný vymyslet pod tlakem takový věci, že člověku zůstává rozum stát. Když neví co má dělat a jak to vyřešit, tak rači ujede. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...