African Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Už se nám to zelená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května A mám polepíno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
filo-boxer Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Okolí Strážnice, Váté písky. V písku se člověk nadře, ale taky je na tom sranda. Klasické kolo abys tady pohledal, samá elektrika, bohužel i děcka. A dnes za svoje domů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
libor2002 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Tradiční květnová pivovárková jízda... letos Všerad, Berounský medvěd, MMX, Zbraslavská koza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
redd Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Zdenek1307 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 3 hodinami, redd napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mallorca.
Gustaf Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Dneska pasivní bajking...ale opět super zážitek a atmosféra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Gustaf Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
kloubik Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Včera večer parádní...nikde ani živáčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
hopa26 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května (upraveno) kdyz jedete po silnici, je nejaky urcujici pravidlo kdy cyklistu co jede naproti zdravite? a cim se to ridi? zacinaj se mi do reviru kterej byl jen muj trousit a zajizdet ruzni lide na vselijakych kolech a vypadaji vcelku sportovne-ohoz, znacky kola, barvy sladene a tak. nekteri z nich na mne zvednoud ruku kterou maji na riditku, takove osizene jako mavnuti. mozna se mi omlouvaji, ze jedou po mem panstvi. myslel sem ze to je nejake trochu jako pravidlo, tak jsem se snazil to delat i prvni, abych jako ukazal ze je tady vitam ale narazil sem na serii asi deseti lidi a neodpovedel mi vubec nikdo. kapku se pak mracim a mrzute si rikam ze sou lidi kundy nevychovany nemaj uctu ani respekt. zveda se ruka se teda, nebo jako s blinkanama v aute, ze na vesnici to nejni potreba? Upraveno 25. května uživatelem hopa26 1
Gustaf Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Cyklisty, bajkery zdravím a většinou opetuji...nebo naopak. Tramvaje a rekreační paprdy mám na salámu.... 1
kral083 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Mám to podobně. Když někoho předjíždím, tak normálně řeknu ahoj. Tam mi mávání přijde divný.
Maro Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Za mých mladých let, kdy nikdo kromě Garyho Fishera nechápal, k čemu by mělo byt 29 kolo, se zdravili skoro vsichni, jenom silničáři občas nezdravili zpátky. Jak jsem postupem casu vyjizdel i do regionů, zjistil jsem, ze treba na Šumavě te nikdy nepozdraví nikdo. A pak přišly elektrokola a najednou se to úplně rozpadlo, ti lidi nevěděli, že maji zdravit a z opačné strany bylo pozdravit elektrokolo jako pozdravit skútr, takze se nezdravil nikdo s nikým. No a ja jsem ted došel na konec toho kruhu a zdravím jenom silničáře.
filo-boxer Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Je to radost v tomhle počasí. Žádné přemýšlení co na sebe, prostě jenom Hose, triko, fertig. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
African Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Přesně Plíce nabírají na objemu, nekašleme, zaťukáme to pěkně o dřevo a hurá na kopec.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
wawrik Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 5 hodinami, hopa26 napsal: kdyz jedete po silnici, je nejaky urcujici pravidlo kdy cyklistu co jede naproti zdravite? a cim se to ridi? Jóóó, zdravenie ma vždy donúti k zamýšľaniu... Na SK/AT sa zdraví rukou, na Islande sa zdraví kývnutím hlavy – ono je často v tom vetre dosť o hubu pustiť rajdy. A keďže často mením pobyt medzi Islandom a SK/AT, trvá mi pár týždňov, kým si prevyknem. Akurát že potom už idem zasa naspäť, a tak som za burana aj tam aj tu, lebo zdravím presne naopak Raz ma na hrádzi stretol jeden člen zo slovenského MTBfóra a napísal o tom srdecervúcu „sťažnosť“ na fórum, ako ho nepozdravil oprotiidúci bajker na takom a onakom bicykli (jasne som sa identifikoval), a že sa na to zdravenie môže teda akože fakt vykašľať
redd Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Většinou poznám, jestli proti jede cyklista nebo turista. Cyklisty zdravím, ale tak nějak po očním kontaktu, buď rukou nebo pokývnutím (podle nálady). Když někoho předjíždím, tak "ahoj" nebo cizojazyčný ekvivalent. Také zdravím, když se za někým občas svezu v háku.. to ještě poděkuju. P.S. Na Mallorce teda moc nezdravím, protože to bych nedělal nic jinýho...
walter10 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Všechny cyklisty, které u nás potkávám, zdravím zřetelným "Ahoj!". Přijde mi ale, že nějak reaguje maximálně třetina kolemjedoucích. (A když mě někdo pozdraví jako první, převládá "ahoj", občas zaznamenám pokynutí rukou.) Z druhé strany, někdy v březnu jsem na schodech procházel kolem dvou cyklistek, matky s přibližně šestnáctiletou dcerou. Říkám jim moje oblíbené "Ahoj!". Matka nic, jen dcera vyděšeně vyjukla "Dobrý den!". Spíš to na mě působilo, že se lekly, že je chci přepadnout...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se