Gustaf Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Jo, to září je pecka...111,3km.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Jestli to chceš mít jako jednu trasu, tak to stáhni z garmina nebo vyexportuj u webovyho connectu a prožeň touhle stránkou. https://www.fitfiletools.com Soubory to spojí a pak to ručně importuj. Preventivně až potom vymaž ty rozdělený trasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Ja umriem - Sepp Kuss vyhral Vueltu! Asi nie je nikto, kto by mu to nedoprial, ale kto by to čakal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Před hodinou, Paw napsal: Jestli to chceš mít jako jednu trasu, tak to stáhni z garmina nebo vyexportuj u webovyho connectu a prožeň touhle stránkou. https://www.fitfiletools.com Soubory to spojí a pak to ručně importuj. Preventivně až potom vymaž ty rozdělený trasy. Taky jsem ne to koukal...ale jsem linej to dělat...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 (upraveno) Dneska spoko Upraveno 17. září 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Budu asi měnit ovládání zamykání vidlice z řídítek za ovladač přímo na vidlici (RS Recon RL Remote). Dá se to u tohoto modelu sehnat? Kdyby někdo chtěl to ovládání na řídítka, napište, je nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Zdar, nemáte někdo zbytečný kliky na 2x10, 175mm, 38-24 zubů nebo tak něco? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Víkendové Chřiby s manželkou, 58km a 1450vm. Dlouho to bylo fajn, ale posledních 15km už žena hodně skřípala zubama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Sezóna nočních dojezdů úspěšně zahájena. Lituju všechny cyklisty, kteří musí brázdit severní část Prahy. Dojebany silnice,provoz jako kráva. Zlatej jih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Bude prset, jako vzdy kdyz vytahnu silnicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 (upraveno) Já vyjel dnes, zítra má být vlhko. Italka je v lázních, tak jsem jel na pivo s Němcem. A opět jsem se přesvědčil, že mi klasické pedály nesedí a musím mít nášlapy s tretrami – obdivuji vás, chlapi, že to v terénu šviháte jen v teniskách, mně furt lítá noha a pořád hledám ideální pozici na pedálu. Koupím nejspíše nějaké hybridní (crankbrothers doubleshot), kdybych jel jen do hospody. No a chtěl jsem se optat, zda zde někdo vozí tretry Vittoria (Alesio)? Upraveno 22. září 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Nechápu to, ale nejlepší jonťák co sem kdy měl Cytosport Cytomax se už nedělá.. Včera jsem ho dodělal. Neměl by někdo tip na dobrej jonťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) @Strocek Já používám tuto sezónu rozpustné tablety HIGH5, jen tyhle jsou bez cukru, tak to míchám s maltodextrinem a hlaďák jsem letos nezažil. Je to údajně jeden z nejprodávanějších. Výhoda tablet na delším švihu, že ji vezmeš sebou do kapsy a v hospodě "přebiješ" bidon. https://www.kulturistika.com/sportovni-vyziva/pro-vas-vykon/high5-zero Upraveno 23. září 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 díky za tip vyzkoušim. Jaká je nejlepší příchuť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) před 28 minutami, Strocek napsal: díky za tip vyzkoušim. Jaká je nejlepší příchuť? Já mám třešeň/pomeranč a růžový grep. Chutnají mi oba. Tady je celá jejich paleta doplňků. https://www.kulturistika.com/high5 Upraveno 23. září 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Vyrazil jsem za ženou a dětma k Dolanskýmu mostu. Je to tu fajn, jen škoda, že jsou v jiným kempu... A stejně budu příště zase vnímat jenom půlku věty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 U Dolanskyho mostu mají na čepu Lenocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 7 minutami, Gustaf napsal: U Dolanskyho mostu mají na čepu Lenocha Jo, ale polotmavý. To moc nemusím... Jinak pěkná cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Jj, ten singl podél Berounky je hodně super....polotmavej lenoch je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se