Radek124 Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 @mAra_ Zkus to brát tak že provozní škrábanec na teréňáku je něco jako "jizva od buršácké šavle" - důkaz že to není jenom pozérská leštěnka pro paničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 (upraveno) před 1 hodinou, mAra_ napsal: A pořád jste nikdo nepřišel s tipem, jak odstranit škrábance z auta Kamiónom... Tvl, možností je, napr: šmirglom, flexou, farbou v spray, farbou (syntetická / olejová) a štetcom, benzínom (+ zápalkami), granátom ... Upraveno 6. června 2023 uživatelem M109 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 No, je to domrdané jako svině.... Vyhýbal jsem se super hluboké kaluži, tak jsem to trošku opřel o strom :-). (Jen o haluze) Když tak zítra nafotim. Podle mě to není žádná hrůza, ale chtěl bych se toho zbavit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 8 hodinami, mAra_ napsal: No, je to domrdané jako svině.... Vyhýbal jsem se super hluboké kaluži, tak jsem to trošku opřel o strom :-). (Jen o haluze) Když tak zítra nafotim. Podle mě to není žádná hrůza, ale chtěl bych se toho zbavit ... Tak je to domrdané jak svině, jak říkáš, nebo žádná hrůza . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Jedna strana domrdaná jak svině, ta druhá není žádná hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 12 hodinami, mAra_ napsal: Tak nás i někdo vyfotil... A pořád jste nikdo nepřišel s tipem, jak odstranit škrábance z auta :-))) a nechci přelakovat celý vůz.. Na škrábance jsou nejlepší kroupy. Podnikl jsem něco podobného jako ty před více než 20 lety s Nissanem Navara mého tehdejšího šéfa, těžký terén, průjezdy lesem apod. Když jsem to doma umyl, tak auto bylo samý mikro škrábanec. Ale fakt komplet. Vyleštil jsem to nějakou drahou leštěnkou a modlil se, aby si toho šéf nevšiml. Šéf se vrátil po víkendu z Německa, skočil do Nissana a jel do Havířova, kde auto totálně dobily kroupy jak tenisáky. A já měl klid. Nevím jestli ti to pomůže, ale mě to to pomohlo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 U škrábanců záleží jak jsou hluboko, tzn do jaký vrstvy to zasahuje. Povrchový na clear coat se dají "rozleštit", dal bych to někam na detailing (nebo jestli je člověk dobrodruh, 3M prodává sadu na leštění s nástavcem na vrtačku). Pokud je to v barvě, je potřeba to buď vyplnit opravnou sadou a nebo ideálně vybrousit a prestrikat. Hlouběji - plnič, základová barva, kov prestrikat díl. Z vlastní velmi nedávné zkušenosti můžu říct - nedělej to sám doma, zkurvíš to víc než to je. Najdi si lakovnu s dobrým hodnocením a nech je to posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 10 hodinami, Tobi napsal: Tak je to domrdané jak svině, jak říkáš, nebo žádná hrůza . Není to hluboké = žádná hrůza, domrdané = je jich tam moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 7 minutami, mAra_ napsal: Není to hluboké = žádná hrůza, domrdané = je jich tam moc. Zkus voskovou rozleštovací pastu Tempo, mám s ní dobré zkušenosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Sorry že nebudu řešit škrábance, ale první neter- komplet vzdělání odskrtnuto, v srpnu ji předám jinému chlapovi a padla. Pak už jen dvakrát video-79acf0d4723f0e2f2c822a6aea6f88d7-V.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 (upraveno) Před hodinou, kuncák7 napsal: v srpnu ji předám jinému chlapovi a padla. Neříkej hop dokud si nepřeskočil. Ti jiní chlapi ji kolikrát vrátěj na rekvalifikaci i s dětma. edit: Gratuluju samozřejmě. Upraveno 7. června 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Gratulace.... bejt svobodnej, bezdeznej, tak tě ji zbavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 (upraveno) Pošli nám nějaké fotky. My se kdyžtak zařadíme do fronty . Jinak velká gratulace! Upraveno 8. června 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Vcera "kladivari" a dneska Karolina Muchova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 34 minutami, honza71 napsal: Vcera "kladivari" a dneska Karolina Muchova. Karolina krásná otočka na konci, moc jí to přeju a Iga asi bude těžká soupeřka, ale snad se to povede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 (upraveno) před 2 minutami, tikzot napsal: Karolina krásná otočka na konci, moc jí to přeju a Iga asi bude těžká soupeřka, ale snad se to povede Byla ve mne mala dusicka, kdyz to bylo 2:5 ve tretim Upraveno 8. června 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 9 minutami, honza71 napsal: Byla ve mne mala dusicka, kdyz to bylo 2:5 ve tretim V tu chvílí sem to zapnul - boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Jj, velká paráda a navíc s tou Běloruskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Listky práve kúpené, tak o rok zas, Eric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 2 hodinami, gerhard napsal: Listky práve kúpené, tak o rok zas, Eric Přemýšlel jsem, proč tam nebyla Tal Wilkenfeld!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se