špelda66 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 SYN, složil bakalářskou státní zkoušku na FIT ČVUT - 3*A, červený diplom a jeho bakalářská práce je navržena na cenu děkana ..... jsem pyšný jako páv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 jo, to je dobrý pocit z vlastního výrobku gratulace synovi i rodičům. a teď ještě toho magistra/inženýra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Gratulace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 @nickie @Gustaf díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Pecka..gratulace jak synovi tak tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 (upraveno) DPReview je zachráněno - koupil ho Gear Patrol, což znamená, že nejznámější foto web bude pokračovat dál. Chris a Jordan sice mezitím odešli do PetaPixel, ale i tak super. Upraveno 21. června 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 před 23 hodinami, špelda66 napsal: SYN, složil bakalářskou státní zkoušku na FIT ČVUT - 3*A, červený diplom a jeho bakalářská práce je navržena na cenu děkana ..... jsem pyšný jako páv Gratulace jen proč má modré desky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 @ričko to je bakalářská práce, zbytek teprve proběhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Říká se hrdý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 před 3 hodinami, ričko napsal: Gratulace jen proč má modré desky. Manželka měla červenej na medicíně (Karlovka) a taky v modrý tubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Modrá je normální, neteř ho má měsíc taky v modré . Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Já kdysi absolvoval VŠ a dostal červený tubus, vůbec jsem s tím tenkrát nepočítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Však má v ruce bakalářku, né diplom. Ale že kluk ukazuje na špatnou fakultu je všem jedno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 (upraveno) Pouze rozmáchlé gesto. Upraveno 23. června 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 5 hodinami, budulinekcz napsal: Však má v ruce bakalářku, né diplom. Ale že kluk ukazuje na špatnou fakultu je všem jedno:) před 1 hodinou, špelda66 napsal: Pouze rozmáchlé gesto. Nenaznacuje ti, co pujde studovat, az udela magistra na FIT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 @parnistroj Co mám poslední info, tak bezpečnost sítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Perspektivni obor:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Tak jsem si včera převzal klíče od vlastního baráku. Konec několikaletého utrpení se sousedama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 22 minutami, Horhe napsal: Tak jsem si včera převzal klíče od vlastního baráku. Konec několikaletého utrpení se sousedama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 52 minutami, Horhe napsal: Tak jsem si včera převzal klíče od vlastního baráku. Konec několikaletého utrpení se sousedama Gratulace! Kdy bude nejaka poradna kolaudacka? ;-). ...uz sem se dlouho na nejake vyjezdni akci nezliskal a nejezdil v noci po lese tankem :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se