mAra_ Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 před 4 hodinami, Hans Gruber napsal: Ať se máte dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 taky gratuluju, ať jste hlavně zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Hansi gratuluju, ať vám dělá samou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Bez dětí je život takový prázdný, zejména ve stáří. Hlavně zdraví všem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Přeju štěstí, zdraví a trošku pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Po mnoha letech se to konečně podařilo, zatím je velikosti potápek a máme z něj/ní velikou radost. Taky gratuluji! Přeji hlavně zdraví!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 16 hodinami, Hans Gruber napsal: Po mnoha letech se to konečně podařilo, zatím je velikosti potápek a máme z něj/ní velikou radost. Též se přidávám ke gratulantům. To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Velká gratulace ! Hodně zdraví a štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Též se přidávám ke gratulantům. To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. Vesničan a pracuje na magistrátu (nebo městské části?)... kam jsme to v té matičce Praze dopracovali.... @kuncák7: Velký respekt za to, že zvládáš takovou práci, já bych na to neměl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Též se přidávám ke gratulantům. To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. Vzhledem k tomu, že se budu stěhovat na vesnici, kde není obchod ani hospoda Tě plně chápu. Už zajíždím vesnický šatník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 11 let na Chronomagu…ten cas ale leti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 "proběhne očkování psů a koček" nebo "výkup kožek( z králíků)",...připomněl jsi mi dětství na vesnici v 70. - 80. letech. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 @kuncák7 i na ten rozhlas si zvyknes. Ackoli kdyz u nas v prosinci hlasili, ze vetsina cest z vesnice je zatopena, tak to nechces. Ale zase treba vcera - hrne se ke mne soused, ze nekde vyklizel archiv a nasel tam 100lety vykresy k nasemu baraku . To na sidlisti nezazijes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 41 minutami, kuncák7 napsal: Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu a už jsi byl v místní hospodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Před hodinou, kuncák7 napsal: Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu ...a co tě bude také hodně bavit, že sousedé o tobě budou vědět daleko víc, než víš ty sám My měli zdravotní průser v rodině minulý rok, který byl hodně na hraně, ale dali jsme to a volám ti do hospdy že zamluvím stůl a v telefonu chvíli ticho...kdo že to volá? Říkám, Afričan né vole, seš hluchej?......zase chvíli ticho a pak že prej chlapi u pivka říkali že jsem umřel a že už si na mě dali frťana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 1 hodinou, gunman napsal: a už jsi byl v místní hospodě? Před hodinou, African napsal: ...a co tě bude také hodně bavit, že sousedé o tobě budou vědět daleko víc, než víš ty sám My měli zdravotní průser v rodině minulý rok, který byl hodně na hraně, ale dali jsme to a volám ti do hospdy že zamluvím stůl a v telefonu chvíli ticho...kdo že to volá? Říkám, Afričan né vole, seš hluchej?......zase chvíli ticho a pak že prej chlapi u pivka říkali že jsem umřel a že už si na mě dali frťana Tady hospoda neni :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Tady hospoda neni :-). Tak tam bych nebydlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 30 minutami, kuncák7 napsal: Tady hospoda neni :-). Jasný,...Nepijany u Prahy ...nebo Nepyjany(?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se