Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Hans Gruber napsal:

Po mnoha letech se to konečně podařilo, zatím je velikosti potápek a máme z něj/ní velikou radost.

IMG_3547.thumb.jpeg.4ca52d51bdcc5940d5666a1012d881de.jpeg

Též se přidávám ke gratulantům.

To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, kuncák7 napsal:

To víš, ke mě se čerstvě tyto informace dostávají se zpožděním. Jako správnej vesničan musím třeba vychytat časy a dny svozu odpadu a nezapomenout vyvalit popelnice příslušné barvy. A až pak je čas na zábavu. 

Vesničan a pracuje na magistrátu (nebo městské části?)... kam jsme to v té matičce Praze dopracovali.... 

@kuncák7: Velký respekt za to, že zvládáš takovou práci, já bych na to neměl..

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, kuncák7 napsal:

Vzhledem k tomu, že se budu stěhovat na vesnici, kde není obchod ani hospoda Tě plně chápu. Už zajíždím vesnický šatník👍

Odkaz ke komentáři

Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu 🙂

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, kuncák7 napsal:

Ten zivot na vesnici je tak nějak klidnejsi- lidi jsou tu divný, ale aspoň odpovi na pozdrav, parkovat mam taky kde, pro rohlíky si ty 2 km dojdu. Jen jsem si nezvykl ny ty hlášení místního rozhlasu ( to jsem zažil naposled před 40ti lety ) a ted se vždy leknu, kdyz to tam zachrci. Ale aspoň to rozesmeje- zítřejší odstřel divokých holubů si nedovedu představit ani ve snu 🙂

a už jsi byl v místní hospodě?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kuncák7 napsal:

:thumbsup_anim: ...a co tě bude také hodně bavit, že sousedé o tobě budou vědět daleko víc, než víš ty sám 😂 My měli zdravotní průser v rodině minulý rok, který byl hodně na hraně, ale dali jsme to a volám ti do hospdy že zamluvím stůl a v telefonu chvíli ticho...kdo že to volá? Říkám, Afričan né vole, seš hluchej?......zase chvíli ticho a pak že prej chlapi u pivka říkali že jsem umřel a že už si na mě dali frťana 🤣

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, gunman napsal:

a už jsi byl v místní hospodě?

Před hodinou, African napsal:

:thumbsup_anim: ...a co tě bude také hodně bavit, že sousedé o tobě budou vědět daleko víc, než víš ty sám 😂 My měli zdravotní průser v rodině minulý rok, který byl hodně na hraně, ale dali jsme to a volám ti do hospdy že zamluvím stůl a v telefonu chvíli ticho...kdo že to volá? Říkám, Afričan né vole, seš hluchej?......zase chvíli ticho a pak že prej chlapi u pivka říkali že jsem umřel a že už si na mě dali frťana 🤣

Tady hospoda neni :-). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...