bohus76 Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září A kamarádku nevyfotí ( stačilo by ze zadu). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Dnes nikdy dopredu nevis, co je pod pradlem. Aby jsi nelitoval.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jenže to bohužel nevíš ani u toho Lotusu - navrch HUJ, dole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Dole viz J.A.R. "vysokej podpatek a kožený bundy vespod ale hnijou smrdí jim kundy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 17 hodinami, Radek124 napsal: Jenže to bohužel nevíš ani u toho Lotusu - navrch HUJ, dole... Ano. Ale ten zadek!!!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Vrátil jsem se teď večer ze služebky a doma překvápko. Taková drobnost, instalace, ale radost mi to udělalo velkou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Ta vpravo mi připomíná Knopflerovu Pensa Shur. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Jsem se po delší době konečně zase navázal a docela to lezlo a ještě mnohem důležitější, žena má má konečně termín operace vyhřezlé plotny....tak snad už nám to peklo skončí, měsíce extrémní bolesti 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Nový album WWW! Kdo chcete, jede kampaň. https://www.hithit.com/cs/project/12971/budte-u-vzniku-nove-desky-www-neurobeat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Potěšilo mě, že "marodka", která mě postihla na začátku září, se pomalu ale jistě zmenšuje - moje máma už je dávno doma a dožaduje se odvozu na chatu ( tudíž je jí dobře :-)), máma manželky je už také z rehabilitací a rozcvičování doma ( a pochvaluje si úpravy v domě ), její sestra je už doma též ( u svých zvířátek ). Jen jejich brácha je na to špatně, toho už domů nepustěj :-(. Ale i tak mě to potěšilo, předtím to vypadalo děsivě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Viktória Chladoňová Po striebre v utorkovej časovke si vo štvrtkových pretekoch s hromadným štartom vybojovala bronz. Mladá talentovaná Slovenka však opäť potvrdila skvelú formu v prebiehajúcej sezóne. Na ceste si v polovici septembra vybojovala v individuálnej časovke bronz na európskom šampionáte v Limburgu, v závere augusta sa tešila zo zlata na MS v horskej cyklistike v disciplíne cross country, na začiatku kalendárneho roka získala aj bronz na svetovom šampionáte v cyklokrose. Za svoje výkony si v úvode septembra vyslúžila trojročnú zmluvu s profesionálnym holandským tímom Visma-Lease a Bike. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září O víkendu mě potěšil táta, když konečně našel, i když jen malou část, mé staré sbírky puků. Je jim více než 40 let, sbíral jsem je jako kluk. Ve městě vedle naší vesnice byla prodejna hračky- sport a tam jsem moc rád chodil, mělo to tam takovou zvláštní atmosféru. No a vždy když přišly nové puky, tak jsem si koupil. Jen by mě zajímalo, kde skončil ten zbytek, hlavně těch nových, nepoužitých... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-euronews-cesko-zablokovalo-spolecne-prohlaseni-vyzyvajici-k-primeri-40491286 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Muchová x Sabalenková, bohužel jsem neviděl, ale klobouk dolů. Zastavila rozjetou mašinu. https://online.sport.cz/detail/85985/#hp-sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Ty brďo super, jsem ani nevěděl, že už hrála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Holka se nám rozlezla a už chce zkusit i nějaké ty závody, takže v Listopadu jedeme na první Učitel klavíru už tak nadšený není, prý do toho dcerka poslední dobou tluče jak hluchej do vrat Tak si nejsem úplně jistý, jestli dokáže synchronizovat obojí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října pro African: Holka mi hrála 4 roky na kytaru a kombinovala to se sportem. 2x týdně kytara, 2x týdně sport. Nejdříve atletika a pak ji spolužačka přetáhla na basket. V basketu je dobrá parta, výsledek také udělají. Její volba byl jasná a tak šla kytara do sklepa. K tomu ještě musím dodat, že tréninky mají 4x týdně a zápas každý víkend neb hraje z dvě kategorie. Dle mého se ty roky, kdy se věnovala kytaře neztratí, jednou se jí to bude u táboráku hodit! A pro upřesnění je jí 13. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 6 hodinami, vzduch napsal: pro African: Holka mi hrála 4 roky na kytaru a kombinovala to se sportem. 2x týdně kytara, 2x týdně sport. Nejdříve atletika a pak ji spolužačka přetáhla na basket. V basketu je dobrá parta, výsledek také udělají. Její volba byl jasná a tak šla kytara do sklepa. K tomu ještě musím dodat, že tréninky mají 4x týdně a zápas každý víkend neb hraje z dvě kategorie. Dle mého se ty roky, kdy se věnovala kytaře neztratí, jednou se jí to bude u táboráku hodit! A pro upřesnění je jí 13. Plně souhlasím, děcka by měli mít na výběr a dělat to co je baví, samozřejmě tu a tam potřebují postrčit Třeba kámoška od holky by také ráda lezla, ale od rodičů kvůli klavíru přísný zákaz, to mě připadne trochu zu viel no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 1 hour ago, African said: Plně souhlasím, děcka by měli mít na výběr a dělat to co je baví, samozřejmě tu a tam potřebují postrčit Třeba kámoška od holky by také ráda lezla, ale od rodičů kvůli klavíru přísný zákaz, to mě připadne trochu zu viel no.... Takisto suhlasim. Moj synator to ma ale naopak, viac mu ide a bavi ho klavir a do toho sportu ho treba trochu tlacit . Po roku ho uz prestal bavit tenis i serm. Ale z vyssej moci rodicovskej musel zakazdym dokoncit ten rok, s tym ze do dalsieho roku si moze vybrat nieco ine. Ale ma este len 8, tak len dufam, ze sa v niecom najde, co ho bude aj bavit , lebo sportovat sa musi! Na tom trvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Za mě ideální sport jsou šachy, mozek v zátěži má neuvěřitelné spalování Upraveno 5. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se