Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem se po delší době konečně zase navázal a docela to lezlo :guitar: a ještě mnohem důležitější, žena má má konečně termín operace vyhřezlé plotny....tak snad už nám to peklo skončí, měsíce extrémní bolesti 😮‍💨

DSC_7149.JPG

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Potěšilo mě, že "marodka", která mě postihla na začátku září, se pomalu ale jistě zmenšuje - moje máma už je dávno doma a dožaduje se odvozu na chatu ( tudíž je jí dobře :-)), máma manželky je už také z rehabilitací a rozcvičování doma ( a pochvaluje si úpravy v domě ), její sestra je už doma též ( u svých zvířátek ). Jen jejich brácha je na to špatně, toho už domů nepustěj :-(. Ale i tak mě to potěšilo, předtím to vypadalo děsivě.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Viktória Chladoňová

image.png.b961b67d0e85e42414d1fa66e9fe6e86.png

Po striebre v utorkovej časovke si vo štvrtkových pretekoch s hromadným štartom vybojovala bronz.

Mladá talentovaná Slovenka však opäť potvrdila skvelú formu v prebiehajúcej sezóne. Na ceste si v polovici septembra vybojovala v individuálnej časovke bronz na európskom šampionáte v Limburgu, v závere augusta sa tešila zo zlata na MS v horskej cyklistike v disciplíne cross country, na začiatku kalendárneho roka získala aj bronz na svetovom šampionáte v cyklokrose.

Za svoje výkony si v úvode septembra vyslúžila trojročnú zmluvu s profesionálnym holandským tímom Visma-Lease a Bike. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

O víkendu mě potěšil táta, když konečně našel, i když jen malou část, mé staré sbírky puků. Je jim více než 40 let, sbíral jsem je jako kluk. Ve městě vedle naší vesnice byla prodejna hračky- sport a tam jsem moc rád chodil, mělo to tam takovou zvláštní atmosféru. No a vždy když přišly nové puky, tak jsem si koupil. Jen by mě zajímalo, kde skončil ten zbytek, hlavně těch nových, nepoužitých...🤔

459591993_1989654241499491_5821674407872400807_n.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Holka se nám rozlezla a už chce zkusit i nějaké ty závody, takže v Listopadu jedeme na první 🤙 Učitel klavíru už tak nadšený není, prý do toho dcerka poslední dobou tluče jak hluchej do vrat 😂 Tak si nejsem úplně jistý, jestli dokáže synchronizovat obojí..

DSC_7317~2.JPG

DSC_7319~2.JPG

DSC_7321~2.JPG

Odkaz ke komentáři

pro African: Holka mi hrála 4 roky na kytaru a kombinovala to se sportem. 2x týdně kytara, 2x týdně sport. Nejdříve atletika a pak ji spolužačka přetáhla na basket. V basketu je dobrá parta, výsledek také udělají. Její volba byl jasná a tak šla kytara do sklepa. K tomu ještě musím dodat, že tréninky mají 4x týdně a zápas každý víkend neb hraje z dvě kategorie. Dle mého se ty roky, kdy se věnovala kytaře neztratí, jednou se jí to bude u táboráku hodit! A pro upřesnění je jí 13.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, vzduch napsal:

pro African: Holka mi hrála 4 roky na kytaru a kombinovala to se sportem. 2x týdně kytara, 2x týdně sport. Nejdříve atletika a pak ji spolužačka přetáhla na basket. V basketu je dobrá parta, výsledek také udělají. Její volba byl jasná a tak šla kytara do sklepa. K tomu ještě musím dodat, že tréninky mají 4x týdně a zápas každý víkend neb hraje z dvě kategorie. Dle mého se ty roky, kdy se věnovala kytaře neztratí, jednou se jí to bude u táboráku hodit! A pro upřesnění je jí 13.

Plně souhlasím, děcka by měli mít na výběr a dělat to co je baví, samozřejmě tu a tam potřebují postrčit 😁 Třeba kámoška od holky by také ráda lezla, ale od rodičů kvůli klavíru přísný zákaz, to mě připadne trochu zu viel no....

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, African said:

Plně souhlasím, děcka by měli mít na výběr a dělat to co je baví, samozřejmě tu a tam potřebují postrčit 😁 Třeba kámoška od holky by také ráda lezla, ale od rodičů kvůli klavíru přísný zákaz, to mě připadne trochu zu viel no....

Takisto suhlasim. Moj synator to ma ale naopak, viac mu ide a bavi ho klavir a do toho sportu ho treba trochu tlacit 😄. Po roku ho uz prestal bavit tenis i serm. Ale z vyssej moci rodicovskej musel zakazdym dokoncit ten rok, s tym ze do dalsieho roku si moze vybrat nieco ine. Ale ma este len 8, tak len dufam, ze sa v niecom najde, co ho bude aj bavit 🙏 , lebo sportovat sa musi! Na tom trvam 😉

Odkaz ke komentáři

Za mě ideální sport jsou šachy, mozek v zátěži má neuvěřitelné spalování 

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...