African Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 před 9 hodinami, dawe009 napsal: To je nějakej poloviční kůň ale ne? Nebo máš děsně velký děti To je ďábelská Zoet s Polárkou, pozor na to, nejdivočejší shetland poníci široko, daleko No, já bych tomu nevěřil, jak se na nich dá blbnout, ale na to je ještě čas, tatínek bojí, bojí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Česká pošta mě potěšila. Za méně než 24 hodin doručili hodinky z jednoho konce republiky na druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Včera. Balíček z Německa přes DHL a u nás přes PPL. Už jak jsem četl v trackingu, že to na hranicích dostalo do spárů PPL, tak jsem rovnou začal hledat reklamační formulář. A pak SMS, že hned druhý den po odeslání doručují, pak telefon, PPL chlapík v pohodě, s úsměvem, přijel kdy slíbil, na správné místo a předal mi nepoškozený balíček - jsem byl normálně v šoku! To se mi tady za ty 4 roky a asi 6 zásilek stalo poprvé. Vypadá to, že je to někdo nový, ten předchozí doručovatel zněl v telefonu jinak. A naživo jsem ho nikdy nepotkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 První lekce za námi, děti z koní úplně paf, mám z nich radost Holka už se po pěti km trochu kroutila, ale dala to. Za čtrnáct dní repeté, a já si snad vezmu taky koníčka...úplně mě to lákalo a jak se říká, nejhezčí pohled na svět je právě z koňského hřbetu Naše mladá jela teď poprvé sama, pyšná až na půdu . Tatínek samozřejmě taky. Já bych se na tu obludu bál i jenom vylézt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Super, holka už má poctivého koníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Super aktivita pro decka. Nasi kluci chodili do "jezdeckyho" krouzku, kde soucast te aktivity byla i starost o kone a staje. Nekdy je to bavilo vic, nez to vlastni jezdeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Před hodinou, honza71 napsal: Super aktivita pro decka. Nasi kluci chodili do "jezdeckyho" krouzku, kde soucast te aktivity byla i starost o kone a staje. Nekdy je to bavilo vic, nez to vlastni jezdeni U nás úplně to samé, kluk se mě ptal jestli si může příště koně jenom připravit a že jezdit prý klidné ani nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Jj, nemuzou bejt vsichni Vanove, nekdo taky musi kydat hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Jj, slecnu to taky bavi. Do krouzku bych ji dal hned, bohuzel v dostupne vzdalenosti je jedina moznost a ta je uplne plna. Tak zbyvaji konske primestske tabory a o volnych vikendech lekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 před 22 minutami, honza71 napsal: Jj, nemuzou bejt vsichni Vanove, nekdo taky musi kydat hnuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Potěšil prodejce na Aláči. Zboží se mu vrátilo zpět, bo to aerolinky nějak podělaly. Tak mi na to svoje náklady poslal přes DHL Express za 60 doláčů ; věc za ~200$. Bylo to doma za 3 dny. Sice mě to stálo litr navrch za výpalný, což by přes ČéPé možná prošlo bez, ale za ten přístup to stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Pracovat v kavárně je fajn. Dnes si jeden zákazník všiml, co mám na ruce a chtěl se společně vyfotit. Fotku jsem stáhl po práci z FB Primu,ale o hodinkách jsme moc nepokecali, bylo dost plno a šéfová je přísná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Koupil jsem přes net paroží, že to přidělám na barák, když je žena na dovolené.... Ježíš, ta se bude vztekat Jako nevím, jak dlouho to tam vydržím, ale přijde mi, že žert to bude dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Bude, neboj...vztekat i vypadat A kdyz uz jsem tady, dneska jsem si poprve sahnul na chobotnici. Kamarad lovil na spagat a ja jsem se v mori dival jestli zabira. Sla po navnade takova mala. Hlavu jak vetsi pest. Byla opatrne a na navnadu nesla naprudko, jen ji pronasledovala. Tak jsem si rikal, ze ji chytim do ruky a aspon si s ni pohraju. No nafoukla se, zacla menit barvy a posral jsem se Takze jsem ji nechytil, mel jsem strach ze ji chytim blbe a kousne me... Ale aspon jsem ji posimral prstem na hlave, jakoze co bude delat kdyz se ji dotknu. No ani se nehla. Ale musel jsem se nadechnout, s tim ze ji pak uz lapnu. Nadechl jsem se, ponoril a.......a byla fuc. Uz jsem ji nenasel. Nemyslim ze zdrhla, kdyz se boji zustava stat a jen strasi, ale byly vlny, tak me to asi kousek poodneslo a uz se smrakalo, takze v mori byla tma. No uz jsem ji nenasel. Ale potesilo me ze jsem si s ni chvilku pohral a nakonec i to, ze zustala nazivu. Nakonec, fakt byla mala a male se neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 8 hodinami, mAra_ napsal: Koupil jsem přes net paroží, že to přidělám na barák, když je žena na dovolené.... Ježíš, ta se bude vztekat Jako nevím, jak dlouho to tam vydržím, ale přijde mi, že žert to bude dobrý.... Ježíši Kriste, já jsem debil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Kdyz mam pod kuzi, tak jsem si uz internet zakazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Potěšilo mě, že bude mít mAra krásné parohy. jo a tu máš ještě tapetu do ložnice.... https://postovnezdarma.cz/samolepka-na-zed-sob-s-kvetinovymi-parohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Ježíši Kriste, já jsem debil ... taky dělám pod parou na netu píčoviny....teda spíš píšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Ježíši Kriste, já jsem debil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 3 hodinami, mAra_ napsal: Ježíši Kriste, já jsem debil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se