Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, African napsal:

Jojo, Vlasto, dokud jsou u vás, jsem v pohodě. Navíc - jsou to plachá zviřatka a plot máš vysokej a pevnej :D

1699663481_vlastovovlci.jpg.e47242e0db9749c208b5596c2eb08db3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem moc rád, hoši, že jsem vám zpříjemnil den 🙂

parohy jsou objednané, jestli přijdou než se žena vrátí z dovolené nevím ( aby to bylo jó jako překvápko) 

když už jsem jednou takový blbec, tak dnes po dlouhém bádání jsem usoudil, že je tam pověsím... Ať to jako všichni vidí.... 

když se mi to povede, poveselím vás tu pak fotkou výsledku 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, bandicoot napsal:

Na ČT sport dávaj dokument o OH v Barceloně. V podstatě sestřih sportů. Je to supr a půlku těch jmen pamatuju jako by to bylo včera.
Ale ženský v atletice  jsou hezčí dneska teda.

Kontroly na testosteron jsou přísnější no :)

Odkaz ke komentáři

Tak o občanku zažádáno, bude do cca 10-ti dnů a překvapivě mě paní vzala v 7.25 ( úřední hodiny od 8.00 ). Na oplátku se ptala na zony a dostala snad uspokojivé informace.

Ta ochota a vstřícnost potěšila.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, shaggy napsal:

Snad to zvladnu, drzim palec.

Ja som ziadal 1.7. a 7.7. bol hotovy. Dokopy ma to stalo mozno 25 minut na urade. Aj citacku kariet som dostal. Prekvapili dost...

Sent via IPoAC

Jojo vidíš, ještě tu čtečku karet, je to vůbec potřeba? Body na řidičáku vědět nechci :-)))(jezdím jen podle předpisů :))) a nic moc dalšího to stejně zatím nemusí.

Pro mě je peklo jen vymyslet tři kombinace čísel na zabezpečení ( abych si je pamatoval ).

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, shaggy napsal:

Mam daky elektronicky podpis ktory neviem kde a kedy využijem:) a daku schranku na pokec so statom som si zriadil. Uz som clovek 21. storocia konecne a mozem pouzivat system co nas stal 1mld eur.
Body na vodicak nastastie nemame (zatial).

Sent via IPoAC

Aha, tak to já jsem spíš člověk 19. století :-)). Každopádně díky, kouknu na tu haldu výhod co máme my.

Odkaz ke komentáři

Dobre vediet, dik.
Lenze sluzobny ntb co mi poziciava zamestnavatel uz taku vec nema lebo to zabera zbytocne vela miesta - lenovo x1 yoga. Moj velky pc tiez take nema. A ci to ma dalsi ntb co pouziva zena, X1 carbon, to netusim.
Citacku som teda potreboval, takze som rad, ze mi ju statny aparat bol schopny za tu 1mld, co nacpali do systému aj z mojich dani, darovat... :)

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...