guzmic Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Borci, potěšil mě Kuncák, měl ráno tak fajn náladu, že mi koupil nový béčka....u providentu. Faktura mu dojde za pár dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 (upraveno) U nás pohoda https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/na-broumovsku-se-popate-v-rade-narodila-vlcata/1913888?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Upraveno 20. července 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 5 hodinami, mAra_ napsal: Ježíši Kriste, já jsem debil ... haha, gratuluju k parohům já teda včera taky bumbal a koupil jsem si za ranec helmu po internetu, tak snad mi aspoň trochu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 1 hodinou, African napsal: U nás pohoda https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/na-broumovsku-se-popate-v-rade-narodila-vlcata/1913888?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Jojo, Vlasto, dokud jsou u vás, jsem v pohodě. Navíc - jsou to plachá zviřatka a plot máš vysokej a pevnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 před 2 hodinami, martar napsal: Jojo, Vlasto, dokud jsou u vás, jsem v pohodě. Navíc - jsou to plachá zviřatka a plot máš vysokej a pevnej Hustá koláž, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Jsem moc rád, hoši, že jsem vám zpříjemnil den parohy jsou objednané, jestli přijdou než se žena vrátí z dovolené nevím ( aby to bylo jó jako překvápko) když už jsem jednou takový blbec, tak dnes po dlouhém bádání jsem usoudil, že je tam pověsím... Ať to jako všichni vidí.... když se mi to povede, poveselím vás tu pak fotkou výsledku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Panorámata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Na ČT sport dávaj dokument o OH v Barceloně. V podstatě sestřih sportů. Je to supr a půlku těch jmen pamatuju jako by to bylo včera. Ale ženský v atletice jsou hezčí dneska teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Před hodinou, bandicoot napsal: Na ČT sport dávaj dokument o OH v Barceloně. V podstatě sestřih sportů. Je to supr a půlku těch jmen pamatuju jako by to bylo včera. Ale ženský v atletice jsou hezčí dneska teda. Kontroly na testosteron jsou přísnější no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Ani nevim, proč jsem na to kliknul, asi záchvat intuice. Toho pána bych poslouchal hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Tak o občanku zažádáno, bude do cca 10-ti dnů a překvapivě mě paní vzala v 7.25 ( úřední hodiny od 8.00 ). Na oplátku se ptala na zony a dostala snad uspokojivé informace. Ta ochota a vstřícnost potěšila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Snad to zvladnu, drzim palec.Ja som ziadal 1.7. a 7.7. bol hotovy. Dokopy ma to stalo mozno 25 minut na urade. Aj citacku kariet som dostal. Prekvapili dost...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 1 hodinou, shaggy napsal: Snad to zvladnu, drzim palec. Ja som ziadal 1.7. a 7.7. bol hotovy. Dokopy ma to stalo mozno 25 minut na urade. Aj citacku kariet som dostal. Prekvapili dost... Sent via IPoAC Jojo vidíš, ještě tu čtečku karet, je to vůbec potřeba? Body na řidičáku vědět nechci :-)))(jezdím jen podle předpisů :))) a nic moc dalšího to stejně zatím nemusí. Pro mě je peklo jen vymyslet tři kombinace čísel na zabezpečení ( abych si je pamatoval ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Mam daky elektronicky podpis ktory neviem kde a kedy využijem:) a daku schranku na pokec so statom som si zriadil. Uz som clovek 21. storocia konecne a mozem pouzivat system co nas stal 1mld eur. Body na vodicak nastastie nemame (zatial).Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 12 minutami, shaggy napsal: Mam daky elektronicky podpis ktory neviem kde a kedy využijem:) a daku schranku na pokec so statom som si zriadil. Uz som clovek 21. storocia konecne a mozem pouzivat system co nas stal 1mld eur. Body na vodicak nastastie nemame (zatial). Sent via IPoAC Aha, tak to já jsem spíš člověk 19. století :-)). Každopádně díky, kouknu na tu haldu výhod co máme my. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 @shaggy na OP mozes pouzit aj citacku ktoru mas v kazdom slusnom laptope uz 15 rokov :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Dobre vediet, dik.Lenze sluzobny ntb co mi poziciava zamestnavatel uz taku vec nema lebo to zabera zbytocne vela miesta - lenovo x1 yoga. Moj velky pc tiez take nema. A ci to ma dalsi ntb co pouziva zena, X1 carbon, to netusim.Citacku som teda potreboval, takze som rad, ze mi ju statny aparat bol schopny za tu 1mld, co nacpali do systému aj z mojich dani, darovat... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 V sobotu akce pro dobrou věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Dřevo na zimu. V neděli objednáno, dnes v dřevníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ty to dřevo skládáš skoro jako Kuncák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se